Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım test yaptım negatif çıktı zaten 2 gün var değişeceğini sanmiyorum. Belirtiler herkese göre değişiyor ama uyku halini çok duydum

Canım test yaptım negatif çıktı zaten 2 gün var değişeceğini sanmiyorum. Belirtiler herkese göre değişiyor ama uyku halini çok duydum
Birden esneme geliyor onun gibi birsey hayırlısı olsun canım demekki zamanı değilmis daha nasip kısmet işi birazda ne kdar cabalasakda ben ovulasyon takıbı yaptm tutmadı 4 ay kullandm snra doktor kontrolunde femara basladm ovitrelle oldum bu ay daha ferah oldu içim ovülasyon testinde sureklı bi stres falan bu ayda tutmazsa sadece femara kullanp iğne olmaya bile gitmeyi dusunmuyorm oluruna bırakcam

Evet ne kadar gösterse de bilemiyoruz tam olarak sonuçta. Ben de 4 kez ilaç kullandım artık eşim gelinceye aşılama için gidicez benim de belli öyle olur nasibim

Kızlar aşırı bir uykusuzluk var üzerimde havalardan mı ne dersiniz?

Muhtemelen havalardandır diye düşünüyorum bende hatta yarım saat önce uyandım uyuyakalmışım birazcık uyumuşum
Sürekli uykum var yani hiç halim yok keşke hafta donu bugün adet olsaydım salı günü zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…