Bozuktur yani di mi normalde idrarı damlatinca direkt cikiyo c çizgisi ve koyu oluyo daha önce hep öyleydi testlerim yaniiAa evet çizgi hiç belli değil
Canım test yaptım negatif çıktı zaten 2 gün var değişeceğini sanmiyorum. Belirtiler herkese göre değişiyor ama uyku halini çok duydumBenim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu uyku hali oldu sadece bence en erken tanı uyku hali bende uyuyan bi insan değilm nye böyle oluo dedm test yapmstm cok ince silikdi gözle bile görmesi zordu kaset test yapmstm iki gün snra kan verdm 90 cıkmstı canım hayırlısı olsn
Birden esneme geliyor onun gibi birsey hayırlısı olsun canım demekki zamanı değilmis daha nasip kısmet işi birazda ne kdar cabalasakda ben ovulasyon takıbı yaptm tutmadı 4 ay kullandm snra doktor kontrolunde femara basladm ovitrelle oldum bu ay daha ferah oldu içim ovülasyon testinde sureklı bi stres falan bu ayda tutmazsa sadece femara kullanp iğne olmaya bile gitmeyi dusunmuyorm oluruna bırakcamCanım test yaptım negatif çıktı zaten 2 gün var değişeceğini sanmiyorum. Belirtiler herkese göre değişiyor ama uyku halini çok duydum
Evet ne kadar gösterse de bilemiyoruz tam olarak sonuçta. Ben de 4 kez ilaç kullandım artık eşim gelinceye aşılama için gidicez benim de belli öyle olur nasibimBirden esneme geliyor onun gibi birsey hayırlısı olsun canım demekki zamanı değilmis daha nasip kısmet işi birazda ne kdar cabalasakda ben ovulasyon takıbı yaptm tutmadı 4 ay kullandm snra doktor kontrolunde femara basladm ovitrelle oldum bu ay daha ferah oldu içim ovülasyon testinde sureklı bi stres falan bu ayda tutmazsa sadece femara kullanp iğne olmaya bile gitmeyi dusunmuyorm oluruna bırakcam
Evet canım koyulaşmadı mı daha c çizgisi?Bozuktur yani di mi normalde idrarı damlatinca direkt cikiyo c çizgisi ve koyu oluyo daha önce hep öyleydi testlerim yanii
Bence sen bunu yarın tekrarla yine şansa bozuk çıktı galibaKızlar bu test bozuk bence c çizgisi bile belirgin değil ve çok geç çıktı şansa bak yaa zar zor karar verdim test yapmaya o da böyle oldu
Bende yarın negatifi görürüm gibi geliyo bakalım hayırlısı artık belirtileri dinlememeye çalışcamCanım test yaptım negatif çıktı zaten 2 gün var değişeceğini sanmiyorum. Belirtiler herkese göre değişiyor ama uyku halini çok duydum
Yok canım attım testi zatenEvet canım koyulaşmadı mı daha c çizgisi?
Valla ya şansa bakBence sen bunu yarın tekrarla yine şansa bozuk çıktı galiba
Ben bugun gördüm nur topu gibi negatifiBende yarın negatifi görürüm gibi geliyo bakalım hayırlısı artık belirtileri dinlememeye çalışcam
Bakalım canım inşallah güzel haber alırsın bizim yerimize de sevinirsin inşallahhYok canım attım testi zaten
İnşallah tez vakitte alırsınız kucagınızaEvet ne kadar gösterse de bilemiyoruz tam olarak sonuçta. Ben de 4 kez ilaç kullandım artık eşim gelinceye aşılama için gidicez benim de belli öyle olur nasibim
Inşallah canım siz de en kısa zamanda mutlu olursunuz bebeğinizle kavuşursunuz inşallah benim son şansımdı zaten artık sizin için dua edicemBakalım canım inşallah güzel haber alırsın bizim yerimize de sevinirsin inşallahh
Havalardan olabilir bana da oluyoKızlar aşırı bir uykusuzluk var üzerimde havalardan mı ne dersiniz?
Bize aşılama yolları görünüyo artık napalım hayırlısı olsunBen bugun gördüm nur topu gibi negatifibaş ağrısından ölücem bende anlamadım
Muhtemelen havalardandır diye düşünüyorum bende hatta yarım saat önce uyandım uyuyakalmışım birazcık uyumuşumKızlar aşırı bir uykusuzluk var üzerimde havalardan mı ne dersiniz?
Sürekli uykum var yani hiç halim yok keşke hafta donu bugün adet olsaydım salı günü zor olacakMuhtemelen havalardandır diye düşünüyorum bende hatta yarım saat önce uyandım uyuyakalmışım birazcık uyumuşum
İnşAllah canım sendeİnşallah tez vakitte alırsınız kucagınıza
Şon sansım deme kızz. Hayırlısı olsun de kuzum lütfenInşallah canım siz de en kısa zamanda mutlu olursunuz bebeğinizle kavuşursunuz inşallah benim son şansımdı zaten artık sizin için dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?