Aynen bana da eşim gelirse inşallah Kasım aralık gibi yaptırırız artık bi sorun çıkmazsaBize aşılama yolları görünüyo artık napalım hayırlısı olsun
Benimde var artı olarak dün akşam başlayan ve hala geçmeyen baş ağrımda varKızlar aşırı bir uykusuzluk var üzerimde havalardan mı ne dersiniz?
Evet havalardanmış herkeste var bu durum ağrı benim de arada geliyor ya ağrı kesici almıyorum salı günü alacağım hasta olayım daBenimde var artı olarak dün akşam başlayan ve hala geçmeyen baş ağrımda varuyukluyorum ama ağrıdan uyuyamıyorum da
Valla dün akşam hafifti sabah bir kalktım o kadar kötüydüm ki hem mide bulantısı hem ağrı dayanamadım ağrı kesici içtim. Testim sabah negatif çıktı zaten canım ondan sonra içtim olsa çıkardı zatenEvet havalardanmış herkeste var bu durum ağrı benim de arada geliyor ya ağrı kesici almıyorum salı günü alacağım hasta olayım da
O da doğru ben o günden sonra tekrar bir test yapmadım adet olmayı bekliyorum olsa da hah çektireceğim bakalımValla dün akşam hafifti sabah bir kalktım o kadar kötüydüm ki hem mide bulantısı hem ağrı dayanamadım ağrı kesici içtim. Testim sabah negatif çıktı zaten canım ondan sonra içtim olsa çıkardı zaten
Hsg mi canım onun için sıra falan alacaksan al hemen ilk günden eğer adet olursan. Ben biter bitmez hemen gitmiştimO da doğru ben o günden sonra tekrar bir test yapmadım adet olmayı bekliyorum olsa da hah çektireceğim bakalım
Özelden randevu alarak giderim devlet hastanesi için çok beklerim o yüzden özelde çektireceğim bu ayHsg mi canım onun için sıra falan alacaksan al hemen ilk günden eğer adet olursan. Ben biter bitmez hemen gitmiştim
Hayırlısı olsun tabii ki hepimiz için canım ne var ne Yok nasılsınŞon sansım deme kızz. Hayırlısı olsun de kuzum lütfen
Bende özelde çektirdim canım. Hatta kendi doktorum da cihaz bozuktu başka hastaneye gittim cuma günüydü sıra almadan girdim çeker misiniz dedim gel pazartesi çekerim dedi öyle olmuştuÖzelden randevu alarak giderim devlet hastanesi için çok beklerim o yüzden özelde çektireceğim bu ay
Nasıl olayım canım başımın ağrısı azaldı biraz ama kasıklarım da ağrımaya başladı ara ara. Moralim bozuk işteHayırlısı olsun tabii ki hepimiz için canım ne var ne Yok nasılsın
Baş ağrısı bazen adet öncesi oluyo ondan mi acabaNasıl olayım canım başımın ağrısı azaldı biraz ama kasıklarım da ağrımaya başladı ara ara. Moralim bozuk işte
Bilmiyorum canım benim adet öncesi pek öyle belirtim olmaz anca kasıklarım ağrır ama mide bulantım da başladı yineBaş ağrısı bazen adet öncesi oluyo ondan mi acaba
Ama canım şunu farkettim geçen ayda midem çok bulanmıştı. İlaç kullandığım zaman biraz ağır geçiyor adet öncesi ve adet zamanı. Ya psikolojik ya ilaçtan. Sen ne durumdasın canım var mı bişeyBaş ağrısı bazen adet öncesi oluyo ondan mi acaba
Geçmiş olsun canım daha neler çıkacak başımıza bakalım.. bende şu an bi şey yok test de bozuk çıktı işte sinirim iyice bozuldu yenisi de almak istemedimAma canım şunu farkettim geçen ayda midem çok bulanmıştı. İlaç kullandığım zaman biraz ağır geçiyor adet öncesi ve adet zamanı. Ya psikolojik ya ilaçtan. Sen ne durumdasın canım var mı bişey
Bugun hafta sonu canım zaten eğer yarında olmazsan kan testi vermeyi düşünüyor musun?Geçmiş olsun canım daha neler çıkacak başımıza bakalım.. bende şu an bi şey yok test de bozuk çıktı işte sinirim iyice bozuldu yenisi de almak istemedim
Yarın da olmazsam veririm herhalde canım bi kere klomen kullandığımda kist olmuştu yine öyle bir şey mi oldu acaba şimdi de o geldi aklıma yaBugun hafta sonu canım zaten eğer yarında olmazsan kan testi vermeyi düşünüyor musun?
Hmm bende echomarda çektirmeyi düşünüyorum hafta başı gibi veya cumartesi günü giderim galiba adet sonrası çekiliyormuş onu bekliyorumBende özelde çektirdim canım. Hatta kendi doktorum da cihaz bozuktu başka hastaneye gittim cuma günüydü sıra almadan girdim çeker misiniz dedim gel pazartesi çekerim dedi öyle olmuştu
Ay inşallah öyle bişey olmamıştır canım yaYarın da olmazsam veririm herhalde canım bi kere klomen kullandığımda kist olmuştu yine öyle bir şey mi oldu acaba şimdi de o geldi aklıma ya
Çok okudum adını İstanbulda olsam bende oraya gitmek isterdim canım hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz diyelimHmm bende echomarda çektirmeyi düşünüyorum hafta başı gibi veya cumartesi günü giderim galiba adet sonrası çekiliyormuş onu bekliyorum
Amiiiiiin Rabbimin bir mucize vermesi lazım bu saatten sonraÇok okudum adını İstanbulda olsam bende oraya gitmek isterdim canım hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?