Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde var artı olarak dün akşam başlayan ve hala geçmeyen baş ağrımda var uyukluyorum ama ağrıdan uyuyamıyorum da
Evet havalardanmış herkeste var bu durum ağrı benim de arada geliyor ya ağrı kesici almıyorum salı günü alacağım hasta olayım da

Evet havalardanmış herkeste var bu durum ağrı benim de arada geliyor ya ağrı kesici almıyorum salı günü alacağım hasta olayım da
Valla dün akşam hafifti sabah bir kalktım o kadar kötüydüm ki hem mide bulantısı hem ağrı dayanamadım ağrı kesici içtim. Testim sabah negatif çıktı zaten canım ondan sonra içtim olsa çıkardı zaten

O da doğru ben o günden sonra tekrar bir test yapmadım adet olmayı bekliyorum olsa da hah çektireceğim bakalım

Özelden randevu alarak giderim devlet hastanesi için çok beklerim o yüzden özelde çektireceğim bu ay
Bende özelde çektirdim canım. Hatta kendi doktorum da cihaz bozuktu başka hastaneye gittim cuma günüydü sıra almadan girdim çeker misiniz dedim gel pazartesi çekerim dedi öyle olmuştu

Baş ağrısı bazen adet öncesi oluyo ondan mi acaba
Ama canım şunu farkettim geçen ayda midem çok bulanmıştı. İlaç kullandığım zaman biraz ağır geçiyor adet öncesi ve adet zamanı. Ya psikolojik ya ilaçtan. Sen ne durumdasın canım var mı bişey

Geçmiş olsun canım daha neler çıkacak başımıza bakalım.. bende şu an bi şey yok test de bozuk çıktı işte sinirim iyice bozuldu yenisi de almak istemedim

Geçmiş olsun canım daha neler çıkacak başımıza bakalım.. bende şu an bi şey yok test de bozuk çıktı işte sinirim iyice bozuldu yenisi de almak istemedim
Bugun hafta sonu canım zaten eğer yarında olmazsan kan testi vermeyi düşünüyor musun?

Bende özelde çektirdim canım. Hatta kendi doktorum da cihaz bozuktu başka hastaneye gittim cuma günüydü sıra almadan girdim çeker misiniz dedim gel pazartesi çekerim dedi öyle olmuştu
Hmm bende echomarda çektirmeyi düşünüyorum hafta başı gibi veya cumartesi günü giderim galiba adet sonrası çekiliyormuş onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…