- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Inşallah canım bana o kadar iyi gelecek ki anlatamam en zor animda beni hayata bağlayacak diyebilirimAy inşallah öyle bişey olmamıştır canım ya
Sabah yapsaydın keşke daha doğru sonuç alirdinBende az önce negatifi gördüm kızlardün ki hayalet çizgi iğnenin etkisindendi galiba umutlar önümüzdeki aya kaldı artık
Merakıma yenik düştüm yaptımSabah yapsaydın keşke daha doğru sonuç alirdin
En doğrusu o zaten de işte dayanamiyoruz ki hepimiz ayniyiz canımMerakıma yenik düştüm yaptımvalla hevesimde kaçtı şuan adetim gecikmediği sürece test falan yapmıcam
Tuh yaa kimseden de iyi haber çıkmadi ne hikmetseSelam :) ben bu sabah kaset test yaptım negatif çıktı. Bu sırada pembe leke farkettim. Ve bu gün ciddi ağrım oldu regl olcak gibi. Kahve ve pembe akıntı var yoğun bir şekilde. Sanırım regl geliyor:)
Keşke Bi mucize olsa hepimizeAmiiiiiin Rabbimin bir mucize vermesi lazım bu saatten sonra
Aynen ben de canım herşeyin ters gittiği adayım keşke bize Bi mucize olsaInşallah canım bana o kadar iyi gelecek ki anlatamam en zor animda beni hayata bağlayacak diyebilirim
Ya canım hiç güzel haber alan yok mu herkesin ters gittiMerakıma yenik düştüm yaptımvalla hevesimde kaçtı şuan adetim gecikmediği sürece test falan yapmıcam
Keşke canım yaa off daraldım valla artık birinden iyi haber alsam da sevinicem o da yokAynen ben de canım herşeyin ters gittiği adayım keşke bize Bi mucize olsa
Vallahi çok daraldım gözümden yaş eksik olmuyorKeşke canım yaa off daraldım valla artık birinden iyi haber alsam da sevinicem o da yok
Aynen öyle bu ay hepimize hüsran olduYa canım hiç güzel haber alan yok mu herkesin ters gittiinşallah güzel haber alırız ya
Aynen aynen cidden ruh halim berbat canımVallahi çok daraldım gözümden yaş eksik olmuyor
İnşallah ikna olurEşiniz zaten (kendince) zor olanı geçmiş testi vermiş. Şimdi sonucu çıkmış gidip ilaç tedavisi vs. Olması gerekiyor. Aşılama için gitseniz doktor eşinizi soracak test yaptırdınız mı diye. Aslında onların tedavisi daha kolay Bi kaç ay takviyeyle bile düzelen var. Aşılama erkek faktörlü sebeplerde daha başarılı oluyor diye duymuştum. Maalesef doktora gittiğinizde eşinizi de sorucak aşılama için. Çok üzüldüm adet olmanıza ama eşinizi ikna edin mutlaka başka çare yok maalesef
İnşAllahhİnşallah ikna olur
Bari sizden bişey duysaydık sevinecektimAynen öyle bu ay hepimize hüsran oldu
Napıcaz bilmiyorum yaAynen aynen cidden ruh halim berbat canım
Allah başka dert vermesin canım bu halledilir üzülme senNapıcaz bilmiyorum ya
Maalesef canım ya ama ikna edemedim ki ne yapacağım bilmiyorum artıkIleri hareketli 0 ise kesinlikle doktora gitmesi lazım bana göre aşılama deneyin vakit kaybetmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?