Sorma canım sinir küpü oldum maalesef bu aralarAynen ben de sinir oluyorum kadınlar hiç çekinmeden her tedaviyi kabul ediyor ki kadınların muayenesi vs daha rahatsiz edici ama erkekler elini taşın altına koymaktan kaçıyorlar
Evet öyle konduramıyor sanırım kendine. İkna edemedim maalesef he yapacağım bilmiyorumGerçekten yanlış anlamayın dediklerimi ama eşi doktora gitmek istemeyen çok kişi okudum burda ona da sinir oluyorum bu erkekler kendilerine böyle bişeyi konduramıyorlar galiba. Ama maalesef eşiniz tedavi olmadan aşılamayı yapmazlar diye düşünüyorum. Çünkü aşılamadan önce doktor sizden hormon testi, hsg çektirmediyseniz hsg ve eşinizden sperm testi istiyor. Hatta bunları aşılama kararı vermeden istiyor doktor aylar öncesinden
Evet ikna olur inşallah ama o ikna oluncaya kadar ben delirmezsem iyidirEşiniz zaten (kendince) zor olanı geçmiş testi vermiş. Şimdi sonucu çıkmış gidip ilaç tedavisi vs. Olması gerekiyor. Aşılama için gitseniz doktor eşinizi soracak test yaptırdınız mı diye. Aslında onların tedavisi daha kolay Bi kaç ay takviyeyle bile düzelen var. Aşılama erkek faktörlü sebeplerde daha başarılı oluyor diye duymuştum. Maalesef doktora gittiğinizde eşinizi de sorucak aşılama için. Çok üzüldüm adet olmanıza ama eşinizi ikna edin mutlaka başka çare yok maalesef
Anlayışlı biriyse sakince ne hissettiğini ne kadar istediğini onun da çaba göstermesi gerektiğini tatli dille anlatmani tavsiye ederim canımSorma canım sinir küpü oldum maalesef bu aralar
Sonradan dank ediyor kafalarına herhalde bu erkeklerin. Vallahi niye böyle düşündüklerini anlamıyorum. Ya zaten test vermiş şimdi sadece ilaç kullanmak gerekiyor bu kadar. Siz eğer tek başınıza giderseniz doktor bunları söyledi diyip ikna edemez misiniz acabaEvet ikna olur inşallah ama o ikna oluncaya kadar ben delirmezsem iyidir
Neye elimizi atsak bu ara hep kötü oluyor inşallah düzeliriz ikimizdeAllah başka dert vermesin canım bu halledilir üzülme sen
Doktor yoluyla ikna olabilirse öyle deneyin isterseniz. Doktor şöyle söyledi böyle dedi gibi. Bunda moral bozulacak birşey yok ilaçsa ilaç kullanacak düzelecekEvet öyle konduramıyor sanırım kendine. İkna edemedim maalesef he yapacağım bilmiyorum
Iyiliğine duacıyım canım benim ❤❤❤Neye elimizi atsak bu ara hep kötü oluyor inşallah düzeliriz ikimizde
Canım test yaptın mı çıktı mı bu arada sat a göre mi test yapıyoruz bat a göre mi benimde satım 8 Ağustos bat 3 Eylüldü geçti test yaptım negatifbirebir aynıyız sat 11 ağustos bat 7 eylül heyecan var mı sizde de? :)
Evet 4 gün kala yaptım negatifti benim de ben de adetin gelmesini bekliyorumCanım test yaptın mı çıktı mı bu arada sat a göre mi test yapıyoruz bat a göre mi benimde satım 8 Ağustos bat 3 Eylüldü geçti test yaptım negatif
Ben bugün sabahta yaptım kaset test yaptım o da negatif bende bekliyorum birkaç gün inşallah regl görmezsem kan testine gidicemEvet 4 gün kala yaptım negatifti benim de ben de adetin gelmesini bekliyorum♀Ben bat tarihine göre yaptım
Bakalım ne çıkacak benim negatif o kesin de sizi bilemiyorum çıkabilirBen bugün sabahta yaptım kaset test yaptım o da negatif bende bekliyorum birkaç gün inşallah regl görmezsem kan testine gidicem
Hamile haberi alamadık kimseden daha canım durumlar aynı şansınız açık olsunkızlar günaydın. Hsonu hiç bakamadım çok yazılmış. Hamile olanlar varsa hayırlı olsundarısı başımıza inşallah
Ben cts kırmızı kart yedim.Umutlar bir dahaki aya kaldı bakalım nasıl olacak
Hayir kan vermeyi duwunmuyorum birinci gebeligimdede kan vermemiwdim her wey normal oldu inwallah buda oyle olur inwallah darisi bawiniza
Hadi hayırlısı canimMerhaba kızlar benim de yarın bat hayırlısı bakalım
Belirti var miiMerhaba kızlar benim de yarın bat hayırlısı bakalım
Teşekkür ederimHadi hayırlısı canim
Kaç gündür yoğun bir şekilde gaz var ve sık idrara çıkıyorum, göğüslerimde çok hassaslaştı ayreten ağırlaştı. Yarın test yapmayı düşünüyorum umarım hayırlısı olur :)Belirti var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?