Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar 7 Eylülü bekleyenler var mı bi gelişme? Adet olanlara da inşallah bundan sonra nasip olur diyorum Allah herkese nasip etsin inşallah
Benim mide bulantım var yemek yesem bulanıyor yemesem bulanıyor anlamadım. Bir de baş dönmesi. Geçen ay da aynısı oldu ama adet oldum o yüzden umutlanmıyorum. Sizde ne var ne yok?
O olurbigun sen ne durumdasın canım?

Kizlar adete 3kala kaset test yaptim cok cok silik ama yarim saat snra tam atacakken gördüm kuruma cizgisi diye birsey varmi sizde gorebiliyormusunuz

Eklentiler

• 20210906_140757.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar adete 3kala kaset test yaptim cok cok silik ama yarim saat snra tam atacakken gördüm kuruma cizgisi diye birsey varmi sizde gorebiliyormusunuz
Aynı şekilde benimde oldu ama iğne vurulmuştum galiba onun etkisiydi. Sonradan görmüştüm bende çizgiyi. Ama inşallah senin öyle bişey değildir

Aynı şekilde benimde oldu ama iğne vurulmuştum galiba onun etkisiydi. Sonradan görmüştüm bende çizgiyi. Ama inşallah senin öyle bişey değildir
Insllah canm ama ben bugune ka dadr yaptigim testlerde hic boyle birseyle karsilasmadim hep bombos beyazlikdi busefer sasirdim erkrn gebelik testi yaptim birsey cikmadi adrt gecikmesini beklicem artik

Ben de bu sabah yine negatifi gördüm kızlar sabah adet sancısı çektim olurum diye bekledim ama hâlâ olmadım. Büyük ihtimal yarın kırmızıyı görürüm gibime geliyo

Benim testlerimin hepsinde de 10-15 dk sonra kuruma çizgisi çıktı o yüzden çok ümitlenme derim canım ilk 5dk içinde çıkanı dikkate almalıyız

Insllah canm ama ben bugune ka dadr yaptigim testlerde hic boyle birseyle karsilasmadim hep bombos beyazlikdi busefer sasirdim erkrn gebelik testi yaptim birsey cikmadi adrt gecikmesini beklicem artik
Aynen bende hiç karşılaşmadım bu zamana kadar. Ama Bi gün sonra yaptığım test negatifti

Ben az önce test yaptım yine negatif çıktı canım

Inşallah vardır canım bize de bildirirsin sonucu

7 eylülcüler ne yaptınız müjde alan yok mu ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…