- 23 Haziran 2021
- 55
- 14
- 3
- 28
Aynı şekilde benimde oldu ama iğne vurulmuştum galiba onun etkisiydi. Sonradan görmüştüm bende çizgiyi. Ama inşallah senin öyle bişey değildirKizlar adete 3kala kaset test yaptim cok cok silik ama yarim saat snra tam atacakken gördüm kuruma cizgisi diye birsey varmi sizde gorebiliyormusunuz
Insllah canm ama ben bugune ka dadr yaptigim testlerde hic boyle birseyle karsilasmadim hep bombos beyazlikdi busefer sasirdim erkrn gebelik testi yaptim birsey cikmadi adrt gecikmesini beklicem artikAynı şekilde benimde oldu ama iğne vurulmuştum galiba onun etkisiydi. Sonradan görmüştüm bende çizgiyi. Ama inşallah senin öyle bişey değildir
Benim testlerimin hepsinde de 10-15 dk sonra kuruma çizgisi çıktı o yüzden çok ümitlenme derim canım ilk 5dk içinde çıkanı dikkate almalıyızKizlar adete 3kala kaset test yaptim cok cok silik ama yarim saat snra tam atacakken gördüm kuruma cizgisi diye birsey varmi sizde gorebiliyormusunuz
Aynen bende hiç karşılaşmadım bu zamana kadar. Ama Bi gün sonra yaptığım test negatiftiInsllah canm ama ben bugune ka dadr yaptigim testlerde hic boyle birseyle karsilasmadim hep bombos beyazlikdi busefer sasirdim erkrn gebelik testi yaptim birsey cikmadi adrt gecikmesini beklicem artik
Inşallah vardır canimTeşekkür ederim
Kaç gündür yoğun bir şekilde gaz var ve sık idrara çıkıyorum, göğüslerimde çok hassaslaştı ayreten ağırlaştı. Yarın test yapmayı düşünüyorum umarım hayırlısı olur :)
Bende de aynı şey oldu yaniInsllah canm ama ben bugune ka dadr yaptigim testlerde hic boyle birseyle karsilasmadim hep bombos beyazlikdi busefer sasirdim erkrn gebelik testi yaptim birsey cikmadi adrt gecikmesini beklicem artik
Ben az önce test yaptım yine negatif çıktı canımMerhaba kızlar 7 Eylülü bekleyenler var mı bi gelişme? Adet olanlara da inşallah bundan sonra nasip olur diyorum Allah herkese nasip etsin inşallah
Benim mide bulantım var yemek yesem bulanıyor yemesem bulanıyor anlamadım. Bir de baş dönmesi. Geçen ay da aynısı oldu ama adet oldum o yüzden umutlanmıyorum. Sizde ne var ne yok?
O olurbigun sen ne durumdasın canım?
Hiç güzel haber alamadık yaBen de bu sabah yine negatifi gördüm kızlarsabah adet sancısı çektim olurum diye bekledim ama hâlâ olmadım. Büyük ihtimal yarın kırmızıyı görürüm gibime geliyo
Hayırlısı olsun kuzum adet olmadın herhalde daha?Ben az önce test yaptım yine negatif çıktı canım
Yok olmadım canım dahaHayırlısı olsun kuzum adet olmadın herhalde daha?
Aynen öyle canım umutlar önümüzdeki aya kaldı bari birimiz mutlu haberi alsaydık moral olurdu bizeHiç güzel haber alamadık ya
Inşallah vardır canım bize de bildirirsin sonucuTeşekkür ederim
Kaç gündür yoğun bir şekilde gaz var ve sık idrara çıkıyorum, göğüslerimde çok hassaslaştı ayreten ağırlaştı. Yarın test yapmayı düşünüyorum umarım hayırlısı olur :)
Hayırlısı olsun uzulmeeadet oldum bende
Senden çok umudum vardı canım bundan sonra yerleşme kanaması olayı benim kafamı çok karıştırıcak artıkYok olmadım canım daha
Aynen canım ben de çok umitlenmistim ama demek ki bi anlamı yokmuşSenden çok umudum vardı canım bundan sonra yerleşme kanaması olayı benim kafamı çok karıştırıcak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?