Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 eylülcüler ne yaptınız müjde alan yok mu ? :)
Ahh ahhh yok maalesef hepimiz kırmızıları çekicez gibi duruyo sabah test yaptım negatif çıktı 10dk sonrada kuruma çizgisi ama ona hiç güvenmiyorum zaten sabah çok adet sancısı çektim ama şimdi geçti dün gecede çok şiddetli bel ağrısı yaşadım ağlıcak duruma geldim büyük ihtimal bu da adet belirtisidir herhalde sen ne yaptın canım?

resmen aynı bedeni paylaşmışız arada şiddetli adet sancısı geliyor sonra tık yok hiç olmamış gibi sadece az evvel lavabo da fark ettim idrardan sonra sızıntı gibi kahve bir akıntı gelmiş veeeeeee gece adet başlar diye umuyorum az evvel de baş ağrısı başladı gebelik ümidim ekime kaldı gibi :)

Bende de öyle oluyo ağrılar sonra geçiyo bari adet olsam da tamam dicem bi de 1 gün gecikti iyice umitlendimm hayallerim yikildi

Maalesef mide bulantısı baş dönmesi ve kasık ağrısı. Bazen aha işte geliyo diyorum bi ağrı giriyor sonra hiç bişey olmamış gibi geçiyor
bende mide bulantısı hiç yok sadece saniyelik baş dönmesi oldu onu da önemsemedim hiç bir zaman bel ağrım var arada kasık sancım oluyor anlaşılan son saatlerimi yaşıyorum gibi....

bende mide bulantısı hiç yok sadece saniyelik baş dönmesi oldu onu da önemsemedim hiç bir zaman bel ağrım var arada kasık sancım oluyor anlaşılan son saatlerimi yaşıyorum gibi....
Bende ümitli değilim ki çünkü aynı belirtileri geçen ayda yaşadım. Galiba kullandığım ilaçlar yapıyor. Keşke hepimize birden Bi mucize olsa nasıl sevinirim var ya

Bende ümitli değilim ki çünkü aynı belirtileri geçen ayda yaşadım. Galiba kullandığım ilaçlar yapıyor. Keşke hepimize birden Bi mucize olsa nasıl sevinirim var ya
o çok imkansız ben o kadar umutlu düşünemiyorum işte evet iğnenin etkisini de yaşıyorsun sen o yüzden daha fazla gebelik belirtin var keşke gerçek olsa :)

Hepimizin belirtileri hep aynı anlaşılan yarına kadar kırmızıları görürüz mü diyoruz ayy çok sinirlerim bozuldu ahh şu çatlatma iğneside mahvetti bizi vucudumuz dalga geçiyo resmen bizimle

o çok imkansız ben o kadar umutlu düşünemiyorum işte evet iğnenin etkisini de yaşıyorsun sen o yüzden daha fazla gebelik belirtin var keşke gerçek olsa :)
Geçen ay iğne kullanmadım canım ama yine aynı oldu hapta kullanıyoruz ya anlamadım valla. Valla olmadıysa bu belirtileri böyle yaşamak o kadar kötü ki çok umutlanıyorsun hatta iğneyi oldum ertesi gün nasıl baş dönmesi mide bulantısı kafamı kaldıramadım gittim Bi kere de olsa o pozitifi görücem dedim çok belirgin şekilde çıktı. Ama gerçek olmayınca daha çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…