Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimizin belirtileri hep aynı anlaşılan yarına kadar kırmızıları görürüz mü diyoruz ayy çok sinirlerim bozuldu ahh şu çatlatma iğneside mahvetti bizi vucudumuz dalga geçiyo resmen bizimle
Vallahi benimde bozuldu aynı etkileri yapıyor insan nasıl umutlanmasın

Ben de gidip aldım heyecanla 2 tane yine.negatif çıktı hiç sasirmadim zaten bende hiç şans.yok hiç olmadı da
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Demiştim ya bu ara herşey tersine gidiyor diye eşim de aynı şeyi diyor ufacık şey bile tersine gidiyor elimi attığım herşey diye. Anlamadık napalım nasıl atıcaz üstümüzden bu şanssızlığı

Yok canım sen doğru hatırlıyorsun birlikte yaptığımızda bende de silik çizgi çıkmıştı sonradan. Sonra ben dün tekrar yaptım sen yapmadın bildiğim kadarıyla
ben ilk bir yaptım silik çizgi çıktı sonra ertesi sabaha karşı 3:30 gibi yaptım cuma sabaha karşıydı hatta baktım o silik çizgi de yok bir daha da yapmadım ben negatif diye eğer yarın olmazsam kan veririrm diyordum bugün de belirtiler var ona da gerek kalmadı

Ben de gidip aldım heyecanla 2 tane yine.negatif çıktı hiç sasirmadim zaten bende hiç şans.yok hiç olmadı da
yaaaaaaa bu kadar sık test yapmayın ya umudunu kırar insanın gelecek aya derman bırakmaz bence biraz bekleyin çok üzücü

Aynen canım bende öyle hatırlıyorum. Adet öncesi ve ilk gebelik belirtileri de aynı diyorlar insan kırmızıyı görünceye kadar Bi umut bekliyor işte

Aynen canım bende öyle hatırlıyorum. Adet öncesi ve ilk gebelik belirtileri de aynı diyorlar insan kırmızıyı görünceye kadar Bi umut bekliyor işte
aynen yarın sabah kara haberleri peş peşe vereceğiz anlaşılan hatta benim sabaha kalmaz belki de

şimdi gittim lavaboya adet oldum yapacak bir şey kalmadı benim için hsg için doktordan randevu alacağım birazdan çarşamba günü de hormon testi yaptıracağım ....
Bende dün doktorumdan çarşambaya randevu aldım tekrardan hormon testi yaptırmak için daha sonrada hsg çektiricem bende bakalımm inşaAllah sonuçlarımız iyi çıkar

şimdi gittim lavaboya adet oldum yapacak bir şey kalmadı benim için hsg için doktordan randevu alacağım birazdan çarşamba günü de hormon testi yaptıracağım ....
Canım hakkında hayırlısı olsun benimki de olmazsa inşallah zamanında gelir. Hsg den sonra gebelik şansı çok diyorlar daha bana olmadı maalesef ama belki senin için sebebi olur

Bende dün doktorumdan çarşambaya randevu aldım tekrardan hormon testi yaptırmak için daha sonrada hsg çektiricem bende bakalımm inşaAllah sonuçlarımız iyi çıkar
amin inşallah 5 ekimde görüşmek üzere hepinize çok çok dua edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…