Vallahi benimde bozuldu aynı etkileri yapıyor insan nasıl umutlanmasınHepimizin belirtileri hep aynı anlaşılan yarına kadar kırmızıları görürüz mü diyoruz ayy çok sinirlerim bozulduahh şu çatlatma iğneside mahvetti bizi vucudumuz dalga geçiyo resmen bizimle
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Demiştim ya bu ara herşey tersine gidiyor diye eşim de aynı şeyi diyor ufacık şey bile tersine gidiyor elimi attığım herşey diye. Anlamadık napalım nasıl atıcaz üstümüzden bu şanssızlığıBen de gidip aldım heyecanla 2 tane yine.negatif çıktı hiç sasirmadim zaten bende hiç şans.yok hiç olmadı da
ben ilk bir yaptım silik çizgi çıktı sonra ertesi sabaha karşı 3:30 gibi yaptım cuma sabaha karşıydı hatta baktım o silik çizgi de yok bir daha da yapmadım ben negatif diye eğer yarın olmazsam kan veririrm diyordum bugün de belirtiler var ona da gerek kalmadıYok canım sen doğru hatırlıyorsun birlikte yaptığımızda bende de silik çizgi çıkmıştı sonradan. Sonra ben dün tekrar yaptım sen yapmadın bildiğim kadarıyla
yaaaaaaa bu kadar sık test yapmayın ya umudunu kırar insanın gelecek aya derman bırakmaz bence biraz bekleyin çok üzücüBen de gidip aldım heyecanla 2 tane yine.negatif çıktı hiç sasirmadim zaten bende hiç şans.yok hiç olmadı da
Aynen canım bende öyle hatırlıyorum. Adet öncesi ve ilk gebelik belirtileri de aynı diyorlar insan kırmızıyı görünceye kadar Bi umut bekliyor işteben ilk bir yaptım silik çizgi çıktı sonra ertesi sabaha karşı 3:30 gibi yaptım cuma sabaha karşıydı hatta baktım o silik çizgi de yok bir daha da yapmadım ben negatif diye eğer yarın olmazsam kan veririrm diyordum bugün de belirtiler var ona da gerek kalmadı
aynen yarın sabah kara haberleri peş peşe vereceğiz anlaşılan hatta benim sabaha kalmaz belki deAynen canım bende öyle hatırlıyorum. Adet öncesi ve ilk gebelik belirtileri de aynı diyorlar insan kırmızıyı görünceye kadar Bi umut bekliyor işte
Benim gelecek ayim yok canım bu sondu Allah size nasip etsin inşallah benim durumlarım karışıkyaaaaaaa bu kadar sık test yapmayın ya umudunu kırar insanın gelecek aya derman bırakmaz bence biraz bekleyin çok üzücü
Bu ümitler hep belirtiler karıştığı için zatenAynen canım bende öyle hatırlıyorum. Adet öncesi ve ilk gebelik belirtileri de aynı diyorlar insan kırmızıyı görünceye kadar Bi umut bekliyor işte
Böyle hüngür hüngür ağlamak istiyorum hepimiz içinaynen yarın sabah kara haberleri peş peşe vereceğiz anlaşılan hatta benim sabaha kalmaz belki de
Yaaabingooooooo hastalandım veeee ekime kaldım yapacak bir şey kalmadı.....
O yüzden senden bu mutlu haberi duymayı çok istiyodum canımBenim gelecek ayim yok canım bu sondu Allah size nasip etsin inşallah benim durumlarım karışık
Aynen öyle inşallah önce hayırlısı..Bu ümitler hep belirtiler karıştığı için zatenhepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllahh
şimdi gittim lavaboya adet oldum yapacak bir şey kalmadı benim için hsg için doktordan randevu alacağım birazdan çarşamba günü de hormon testi yaptıracağım ....Böyle hüngür hüngür ağlamak istiyorum hepimiz için
Yaaa bi umut diyodumbingooooooo hastalandım veeee ekime kaldım yapacak bir şey kalmadı.....
aynen bitti artık en azından aklımdan çıktı bu ay ağrı kesicimi alayım da birazdan başlar ağrım
Bende dün doktorumdan çarşambaya randevu aldım tekrardan hormon testi yaptırmak için daha sonrada hsg çektiricem bende bakalımm inşaAllah sonuçlarımız iyi çıkarşimdi gittim lavaboya adet oldum yapacak bir şey kalmadı benim için hsg için doktordan randevu alacağım birazdan çarşamba günü de hormon testi yaptıracağım ....
Canım hakkında hayırlısı olsun benimki de olmazsa inşallah zamanında gelir. Hsg den sonra gebelik şansı çok diyorlar daha bana olmadı maalesef ama belki senin için sebebi olurşimdi gittim lavaboya adet oldum yapacak bir şey kalmadı benim için hsg için doktordan randevu alacağım birazdan çarşamba günü de hormon testi yaptıracağım ....
amin inşallah 5 ekimde görüşmek üzere hepinize çok çok dua edeceğim...Bende dün doktorumdan çarşambaya randevu aldım tekrardan hormon testi yaptırmak için daha sonrada hsg çektiricem bende bakalımm inşaAllah sonuçlarımız iyi çıkar
amin inşallah hayırlısı diyelim.Canım hakkında hayırlısı olsun benimki de olmazsa inşallah zamanında gelir. Hsg den sonra gebelik şansı çok diyorlar daha bana olmadı maalesef ama belki senin için sebebi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?