- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
benimde 7 eylül bat bende ovülasyon ile takip ediyorum ama benimde tek çizgi sen hamişsen bana da umut olur artık :)Merhaba
bende grubunuza katılmak için geldim :)
benim bat tarihim 2 eylül bugün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgi hiç yok adet belirtisi gibi belirtilerim var hepimiz için hayırlısı olsun
HAYIRLI OLSUN CANIM RABBIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSINBeta çok düşük değil dimi
Hadi ya seninle bir üzüldüm gerçektenBugün adet oldum valla bide iş yerinde olunca ağlamaklı oluyorum için şişiyor. Gitcem bı doktora artık aşılama için inşallah olur. Bende hepinize dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın aminn
inşallaahh senin ki olumlu olur. Allahım yüzümüze baksınHadi ya seninle bir üzüldüm gerçektenbende o kadar umutsuz bekliyorum ki
Keşke özellikle bu ay o kadar kötüyüm ki artık herşey üst üste geliyor. Mucize bekliyorum gerçekteninşallaahh senin ki olumlu olur. Allahım yüzümüze baksın
çok ıyı anlıyorum bende gecen ay rahım fılmı cektırdım acıkcası umutluydum ama kısmet olmadı şuan her ay yasadıgım gıbı bır boşluk hıssı mutsuluk olduKeşke özellikle bu ay o kadar kötüyüm ki artık herşey üst üste geliyor. Mucize bekliyorum gerçekten
İnşallah canım :)Amin canım 2 gün kalmış hadi bakalım ovulasyon testiyle moralini bozma yine de belli olmaz belki de hamişsindir☺
merhaba inşallah öyle olursam mutlaka haber vereceğim :)benimde 7 eylül bat bende ovülasyon ile takip ediyorum ama benimde tek çizgi sen hamişsen bana da umut olur artık :)
Inşallah çıkar canım iyi haberlerini bekliyoruzBende kan testi verdim Bugün 23 Ağustos da çatlamam olmuştu İnşallah çıkar
O kadar zor ki anlıyorumçok ıyı anlıyorum bende gecen ay rahım fılmı cektırdım acıkcası umutluydum ama kısmet olmadı şuan her ay yasadıgım gıbı bır boşluk hıssı mutsuluk oldu
Benimde 24ünde oldu ama çatlatma iğnesinden dolayı tahlil vermek istemiyorum dahabBende kan testi verdim Bugün 23 Ağustos da çatlamam olmuştu İnşallah çıkar
Benimde 7 eylül bat hakkımızda hayırlısı olsunbenimde 7 eylül bat bende ovülasyon ile takip ediyorum ama benimde tek çizgi sen hamişsen bana da umut olur artık :)
evet kesınlıkle herseyde vardır bır hayır ne yapalım. Rabbım gecıktırıyorsa guzellestııryordur ınsallahh çok bekletmeden kavuşuruz bebişlerimizeO kadar zor ki anlıyorumben yine yalnız kaldım bir de dayanma gücü olsun bana diyorum ama hiç umudum yok. Bazılarının işi hep rast gider şükür etmez
Bazıları da bizim gibi hep tersine gider yine şükreder ama dayanmak çok zor
İnşallah canım canı gönülden dua ediyorum inşallah önümüzdeki ay hayıırlı haberi alırsınevet kesınlıkle herseyde vardır bır hayır ne yapalım. Rabbım gecıktırıyorsa guzellestııryordur ınsallahh çok bekletmeden kavuşuruz bebişlerimize
Benimde çıkar İnşallah verdim amaBenimde 24ünde oldu ama çatlatma iğnesinden dolayı tahlil vermek istemiyorum dahab
Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyormuş ya yalancı pozitif falan olmasın diye bekliyorum. İnşallah çıkar canımBenimde çıkar İnşallah verdim ama
Tekrar test yaptın mı kan testiİnşallah canım benim
Ben 2eylul ama galiba bu seferde hayal kırıklığıEylülü bekleyenlerrr nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?