Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba
bende grubunuza katılmak için geldim :)
benim bat tarihim 2 eylül bugün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgi hiç yok adet belirtisi gibi belirtilerim var hepimiz için hayırlısı olsun
benimde 7 eylül bat bende ovülasyon ile takip ediyorum ama benimde tek çizgi sen hamişsen bana da umut olur artık :)

Hadi ya seninle bir üzüldüm gerçekten bende o kadar umutsuz bekliyorum ki

Keşke özellikle bu ay o kadar kötüyüm ki artık herşey üst üste geliyor. Mucize bekliyorum gerçekten
çok ıyı anlıyorum bende gecen ay rahım fılmı cektırdım acıkcası umutluydum ama kısmet olmadı şuan her ay yasadıgım gıbı bır boşluk hıssı mutsuluk oldu

çok ıyı anlıyorum bende gecen ay rahım fılmı cektırdım acıkcası umutluydum ama kısmet olmadı şuan her ay yasadıgım gıbı bır boşluk hıssı mutsuluk oldu
O kadar zor ki anlıyorum ben yine yalnız kaldım bir de dayanma gücü olsun bana diyorum ama hiç umudum yok. Bazılarının işi hep rast gider şükür etmez
Bazıları da bizim gibi hep tersine gider yine şükreder ama dayanmak çok zor

evet kesınlıkle herseyde vardır bır hayır ne yapalım. Rabbım gecıktırıyorsa guzellestııryordur ınsallahh çok bekletmeden kavuşuruz bebişlerimize

Kızlar son ilişkiden 12 sonra test yaptım negatifti acaba daha umut var son ilişki diyorum çünkü eşim işi dolayısıyla başka şehire gitti öğünün üstünden 12gun geçti test yaptım evde negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…