Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hala tık yok leke geldi sabah oda durdu. bu gece büyük ihtimalle regl olcam. komple elendik desenize =)
ama bence kafaya takmayın ne olcak ki. bu ay olmazsa 2 ay sonra olur. kafaya taktıkça hiç olmaz. çünkü bir doktorumun bana anlattığına göre. Üreme hormonunu salgılama ilk beyinde başlıyor. önce beyin üre komutu veriyor ve sonrasında hormonlarımız bu sinyaller karşılığında rahimin üremesini sağlatıyor. o yüzden kafamızın bu konuya çok takık olması iyi değil. bence gelin önümüzdeki ay hiç araştırma yapmayalım. hiç belirti aramayalım. hiç oramıza buramıza ne oldu bakmayalım =) sosyal deney gibi düşünün =) mutlu huzurlu olmaya çabalayalım ne istersek yemeye içmeye devam. hareketlerimizi kısıtlamadan hiç aklımızda bebek planı yokmuş gibi davranalım. bakalım ne olcak =)

Bari birimiz de tutsaydı çok sevinecektim. Dediğin şeyi bende düşünmüştüm ama maalesef eşim de yok anca Kasım ayından sonra. Maalesef ama böyle her ay ilaç kullanırken insanın aklından da çıkmıyor. Çünkü kontrole gidiyorsun ilaç kullanıyorsun vs. Tabi sorun çıkmayan arkadaşlar bunu deneyebilir hatta 1 hafta kafalarını dinleyebilecek unutabilecek durumda olurlarsa (ki böyle umursamayıp, tatil yapıp bebek haberi alanı da okudum) bence işe yarayabilir. Benim için iyi gelecek olan şey aşılamaydı. Hatta bu ay olmazsa hiç üzülmem direk aşılama için giderim koşa koşa diyordum. Çok heveslenmiştim şuanlık kursağımda kaldı maalesef

Aynen aynen ne kadar iyi gelirdi
Bi başlık açtın canım bütün şanssızlar toplanmışız altına :) birimizin bari tutsaydı açık söylüyorum özellikle senin için çok umudum vardı hala daha var. Güzel haber vermeni çok istedim ama belli olmaz belki hala bi şans vardır?

aslında seni çok çok iyi anlıyorum. vaktinde başımdan çok garip şeyler geçti ve bebek konusunda büyük bir sınama yaşadım. yaşadıklarımı anlatma fırsatım olsaydı sana inan şu an kendini çok iyi hissederdin =). eğer eşin yanında değilse kasım ayından sonra gelecekse eminim bu senin için iyi bir şeydir. ve sen henüz bunun farkında değilsindir. vakti geldiğinde bir çocuğun olcağını öğrendiğinde belki de diyeceksin ki iyi ki o zaman olmamış. kaderci biri değilim ama evrenin bir düzene göre yürüdüğünü düşünüyorum. bu yüzden bazı konuları akışa bırakmak en güzelini getiriyor. kendini karamsarlığa itme. eşin kasımda gelecekse kasıma kadar sağlıklı bir kadın olmak için çabala. kendine psikolojik olarak iyi gelecek ne varsa yap. anne olmaya bedenen ve ruhen hazırlan. ve o gün geldiğinde tedavi ile veya kendiliğinden hiç farketmez başarıya ulaş. o aşamaya geldiğin zaman eminim beklediğime sabrettiğime değmiş diyeceksin.

Canım ben de hem kendim hem de sizin için gerçekten çok dua ettim ama hiç iyi haber alamadık valla benim şanssızlığım size de mi bulaştı nedir ben artık olmadığına eminim 1 gün geciktiği halde negatifse yoktur zaten

Çok teşekkürler doğrudur gerçekten az önce dediğim gibi bir otursakta dertleşsek hepimiz :) şu aralar sadece herşey çok üst üste geldi çok bunaldım baya tersine gitti. Neye elimizi atsak bişeyler oldu, çabalamaya çalıştık yine olmadı içimiz şişti yani :) ama şu 15 gündür kilo vermeye çalışıyordum biraz iradem zayıftır eğer bebiş olmadıysa daha çok asılıcam en azından sağlığım için belki onun olmasında da çok katkısı olur. Ama herşey bu kadar ters giderken kendimde o gücü bulabilir miyim bilmiyorum. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Geç döllenme ihtimali var mı canım?

annemin bir lafı var. gerçi bence tüm annelerin lafı bu =)
ben iyi olursam herkes iyi olur. bu yüzden önce sen iyi olacaksın. sonra zaten çorap söküğü gibi gelir devamı. her şey kötüye gitti dedikçe daha kötüye gider. Kendine bu eziyeti yapma. sorunlarınla dalga geçmeyi öğren. biliyorum çok zor. ama başarınca senden keyiflisi yok inan =). hayat hep bi sınav sende hep bir öğrenci işte. çok ciddiye almamak gerek. eşimin annesi 8 yıl çocuk yapamamış. düşün geçmişteki baskıyı kadın üzerinde. sonra bi gün bi hamile kalmış maşallah peş peşe 4 tane çocuğu olmuş. yani hep bir mucize vardır. ben inanıyorum. =) sen de dene =)

Maşallahh :) aynen öyle çok doğru söylüyorsunuz önemli olan ilk adımı atmakta gerisi zaten gelir. En zorunda ilk adımı atmak zaten :) kendimi toparlamaya çalışıyorum önce Allahtan sabır diliyorum :) sabır oldukça gerisi gelir zaten. İnşallah

Hiç bilmiyorum onu ben canım anlamadığım konular adet olana kadar stres devam olsak da kurtulsak artık ya düşünmekten yorulduk
Evet canım ya bari adet gecikmese o insanı iyice yoruyor. Zamanında olmakta lutuf gerçekten. Ama inşallah güzel birşey olsun sonunda senin için

Hepimiz için insallahhh canimmm size de çok isindim vallahi keşke sizin pozitif olsaydı ne güzel sevinirdim
Bende çok ısındım canımm. Benim hiç umudum yok bari çok gecikmeden gelse. Ama sana daha güzeli nasip olsun inşaAllahta verirsin bize o güzel haberi

Bende çok ısındım canımm. Benim hiç umudum yok bari çok gecikmeden gelse. Ama sana daha güzeli nasip olsun inşaAllahta verirsin bize o güzel haberi
Bakalım canım hayırlısı ama ben de sizin gelismelerden haberdar olmak isterim ben komple elendim aranızdan ama siz yine de bana bildirin gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…