Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmmm yalnız mısın orada peki akrabaların falan yok mu
Yok canım hepsi manisada. Eşimde birden göreve gidince kaldım buralarda. Aslında adet tarihimi bekliyordum belki tutarsa uçak falan riskli olur gidemem diye. Ama olmayacak belli ailemin yanına gideceğim 2 aylığına yine

Git tabii ki canım yalnız kalma kafan dağılır hem kendine de iyi bak folik asit kullan

Kızlar bir anormallik var bu ay bende çok enteresan bir adet oluyor bu kahve rengi böyle akıntılı parçalar geliyor ilk defa oluyor enfeksiyon olabilir mi?

Kızlar bir anormallik var bu ay bende çok enteresan bir adet oluyor bu kahve rengi böyle akıntılı parçalar geliyor ilk defa oluyor enfeksiyon olabilir mi?
Aderin başlangıcında kahverengi pıhtilar gelmesi normal. Önceki adetten kalan parçalar oluyor genelde onlar. Oksijenle temas edince kan kahverengiye dönüyor. Üzerinden de çok geçmiş olduğu için 1 ayda kahverengiye dönüyor.

Benim her ay oluyor canım alışkınım artık adetim çok kanamalı ve pıhtılı geçiyor. Büyük ihtimal arkadaşın dediği gibi geçen aydan kalanlardır dışarı atılamayanlar. Ama ilk kez oluyorsa zaten kontrole gideceksin söylersin. Bazen bazı basit kistlerde yapabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…