Bence yok canım büyük konuşmak istemiyorum kader kısmet ama zor yaniHiç umut yok mu canım? Düzelme konusunda
O zaman hakkında hayırlısı olsun canım benim Allah güzel şeyler çıkarsın karşına. Ne kadar zorluk çektiysen Allah onun karşılığını versin sanaBence yok canım büyük konuşmak istemiyorum kader kısmet ama zor yani
Amin canım size de inşallah esinle hep mutlu olun ❤❤ nerede yasiyorsun bu aradaaO zaman hakkında hayırlısı olsun canım benim Allah güzel şeyler çıkarsın karşına. Ne kadar zorluk çektiysen Allah onun karşılığını versin sana
Şuan Hatayda yaşıyorum canım sen nerede yaşıyorsunAmin canım size de inşallah esinle hep mutlu olun ❤❤ nerede yasiyorsun bu aradaa
Istanbuldayim ben canımŞuan Hatayda yaşıyorum canım sen nerede yaşıyorsun
Uzağız birbirimizden vallahi tanışmak çok isterdim kanım ısındı sizlereIstanbuldayim ben canım
Aynen vallahi istanbul deseydin sevinirdim canım cevremde arkadaşlık edecek düzgün bi insan bile yokUzağız birbirimizden vallahi tanışmak çok isterdim kanım ısındı sizlere
Aynen canım benimde öyle yapayalnızım buralarda hiç bilmediğim alışık olmadığım kültür zatenAynen vallahi istanbul deseydin sevinirdim canım cevremde arkadaşlık edecek düzgün bi insan bile yok
Normalde nerde yaşıyordun ki zatenAynen canım benimde öyle yapayalnızım buralarda hiç bilmediğim alışık olmadığım kültür zaten
Canım görev nedeniyle burdayız eşim asker. Normalde manisalıyız bizNormalde nerde yaşıyordun ki zaten
Hmmm yalnız mısın orada peki akrabaların falan yok muCanım görev nedeniyle burdayız eşim asker. Normalde manisalıyız biz
Yok canım hepsi manisada. Eşimde birden göreve gidince kaldım buralarda. Aslında adet tarihimi bekliyordum belki tutarsa uçak falan riskli olur gidemem diye. Ama olmayacak belli ailemin yanına gideceğim 2 aylığına yineHmmm yalnız mısın orada peki akrabaların falan yok mu
Git tabii ki canım yalnız kalma kafan dağılır hem kendine de iyi bak folik asit kullanYok canım hepsi manisada. Eşimde birden göreve gidince kaldım buralarda. Aslında adet tarihimi bekliyordum belki tutarsa uçak falan riskli olur gidemem diye. Ama olmayacak belli ailemin yanına gideceğim 2 aylığına yine
Kullanıyorum canım da bazen sinirim bozuluyor fırlatıyorum Bi yerlereGit tabii ki canım yalnız kalma kafan dağılır hem kendine de iyi bak folik asit kullan
Aderin başlangıcında kahverengi pıhtilar gelmesi normal. Önceki adetten kalan parçalar oluyor genelde onlar. Oksijenle temas edince kan kahverengiye dönüyor. Üzerinden de çok geçmiş olduğu için 1 ayda kahverengiye dönüyor.Kızlar bir anormallik var bu ay bende çok enteresan bir adet oluyor bu kahve rengi böyle akıntılı parçalar geliyor ilk defa oluyor enfeksiyon olabilir mi?
Kist falan da olabilirKızlar bir anormallik var bu ay bende çok enteresan bir adet oluyor bu kahve rengi böyle akıntılı parçalar geliyor ilk defa oluyor enfeksiyon olabilir mi?
Kullanıyorum canım da bazen sinirim bozuluyor fırlatıyorum Bi yerlere
Benim her ay oluyor canım alışkınım artık adetim çok kanamalı ve pıhtılı geçiyor. Büyük ihtimal arkadaşın dediği gibi geçen aydan kalanlardır dışarı atılamayanlar. Ama ilk kez oluyorsa zaten kontrole gideceksin söylersin. Bazen bazı basit kistlerde yapabiliyorKızlar bir anormallik var bu ay bende çok enteresan bir adet oluyor bu kahve rengi böyle akıntılı parçalar geliyor ilk defa oluyor enfeksiyon olabilir mi?
Öyle canım da denemeye fırsat bırakmıyorlar ona da sinir oluyorumher ay yeni bir ümit canım üzülme yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?