Olsun canım daha yaşın genç sonuçtaÖyle canım da denemeye fırsat bırakmıyorlar ona da sinir oluyorum
Öyle canım. Var mı sende bişeyler?Olsun canım daha yaşın genç sonuçta
Ben hala aynıyım kızlar test negatif adet yokkk sizde nasıl durumlar
Bende de hâlâ gelen giden yok ama sürekli akıntım var ıslaklık var büyük ihtimal yarın olurum diye düşünüyorum artık test yapmayıda düşünmüyorum yarın bat günüm zaten. Sen ne yapıcaksın canım yarın da olmazsan kan tahlili yaptırmayı düşünüyo musun?
Canım bende de akıntı çok var bi de karnım da ağrıyordu ama yine geçti kan tahlili yaptırir mıyım bilmiyorum çünkü idrarda negatif cikiyosa yoktur diye düşünüyorum acikcasiiiiBende de hâlâ gelen giden yok ama sürekli akıntım var ıslaklık var büyük ihtimal yarın olurum diye düşünüyorum artık test yapmayıda düşünmüyorum yarın bat günüm zaten. Sen ne yapıcaksın canım yarın da olmazsan kan tahlili yaptırmayı düşünüyo musun?
Dilossss nerdesin aramıza dönnnÖyle canım. Var mı sende bişeyler?
Öyle bi durumdayız ki artık ne düşüneceğimizi şaşırdıkCanım bende de akıntı çok var bi de karnım da ağrıyordu ama yine geçti kan tahlili yaptırir mıyım bilmiyorum çünkü idrarda negatif cikiyosa yoktur diye düşünüyorum acikcasiiii
Kan testi vermiştin sen sanki kanda çıkmamış mıydı sende canım ? Adetin geçti mi
Vallahi ya senin de testlerin negatifti dimi canimÖyle bi durumdayız ki artık ne düşüneceğimizi şaşırdıkiçten içe belki diye ümitleniyoruz yine
Yok ben kan testi vermedim dün adet olmam lazımdı şu ana kadar olmadım evde test yaptım negatifKan testi vermiştin sen sanki kanda çıkmamış mıydı sende canım ? Adetin geçti mi
Evet bu sabah yaptım 10. Dakikaya yakın çizgi çıktı o yüzden ihtimal vermiyorum kuruma çizgisidir diyeVallahi ya senin de testlerin negatifti dimi canim
10 dakikaya kadarsa doğru olabilir canım belkii bende hiç kuruma çizgisi falan da çıkmadi yaniEvet bu sabah yaptım 10. Dakikaya yakın çizgi çıktı o yüzden ihtimal vermiyorum kuruma çizgisidir diye
Yarında olmazsan kan ver istersen geç döllenme olunca da çıkmıyor zannedersemYok ben kan testi vermedim dün adet olmam lazımdı şu ana kadar olmadım evde test yaptım negatif
Valla canım adet öncesi sivilcelerim coştu yine. Mide bulantım ve baş dönmem var ara ara ama geçen ayda öyle olmuştum ilaçlardan oluyor galiba onları düşünmüyorum. Ara ara kasık ağrım var tuvalete gidiyorum olmuş gibi geliyor gelen giden yok daha. Test bende yapmadım yarın yaparım belki dedim ama negatif görmekten sıkıldım artık bakalım nolacak
Burdayım canımm geldim. Sen daha adet olmadın dimi? Ay hadi inşallah hayırlı bişeye çıkarDilossss nerdesin aramıza dönnn
Olmazsam veririm canım aynen çok istedim olmasını amaaa testlerde negatif gördükçe hevesim kaçtıYarında olmazsan kan ver istersen geç döllenme olunca da çıkmıyor zannedersem
Ben de 3 gündür hep kuruma çizgisi çıkıyo geçen ay da başıma geldiği için ihtimal veremiyorum bakalım eğer yarın olmazsam çarşamba günü tekrardan yaparım ama bence sende yarın olmaz bi kan ver canım ne olur ne olmaz10 dakikaya kadarsa doğru olabilir canım belkii bende hiç kuruma çizgisi falan da çıkmadi yani
Canım 10 dakika çok erken amaaa. 10 dakikada hemen kuruma çizgisi olmuyor ki. Ay inşallah bişey vardırEvet bu sabah yaptım 10. Dakikaya yakın çizgi çıktı o yüzden ihtimal vermiyorum kuruma çizgisidir diye
Olmadım canım bayağı bir ağrı vardı akıntı da vardı dedim kesin şimdi olurum ama agri geçti yine gelen giden yok yaa tam stress yaniBurdayım canımm geldim. Sen daha adet olmadın dimi? Ay hadi inşallah hayırlı bişeye çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?