Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hala aynıyım kızlar test negatif adet yokkk sizde nasıl durumlar Maviesil23 Dilos6342
Bende de hâlâ gelen giden yok ama sürekli akıntım var ıslaklık var büyük ihtimal yarın olurum diye düşünüyorum artık test yapmayıda düşünmüyorum yarın bat günüm zaten. Sen ne yapıcaksın canım yarın da olmazsan kan tahlili yaptırmayı düşünüyo musun?

Canım bende de akıntı çok var bi de karnım da ağrıyordu ama yine geçti kan tahlili yaptırir mıyım bilmiyorum çünkü idrarda negatif cikiyosa yoktur diye düşünüyorum acikcasiiii

Canım bende de akıntı çok var bi de karnım da ağrıyordu ama yine geçti kan tahlili yaptırir mıyım bilmiyorum çünkü idrarda negatif cikiyosa yoktur diye düşünüyorum acikcasiiii
Öyle bi durumdayız ki artık ne düşüneceğimizi şaşırdık içten içe belki diye ümitleniyoruz yine

Dilos6342 O olurbigun ne durumdasınız kızlar var mı gelen giden bugun pek forumada giremedim bi gelişme var mı
Valla canım adet öncesi sivilcelerim coştu yine. Mide bulantım ve baş dönmem var ara ara ama geçen ayda öyle olmuştum ilaçlardan oluyor galiba onları düşünmüyorum. Ara ara kasık ağrım var tuvalete gidiyorum olmuş gibi geliyor gelen giden yok daha. Test bende yapmadım yarın yaparım belki dedim ama negatif görmekten sıkıldım artık bakalım nolacak

10 dakikaya kadarsa doğru olabilir canım belkii bende hiç kuruma çizgisi falan da çıkmadi yani
Ben de 3 gündür hep kuruma çizgisi çıkıyo geçen ay da başıma geldiği için ihtimal veremiyorum bakalım eğer yarın olmazsam çarşamba günü tekrardan yaparım ama bence sende yarın olmaz bi kan ver canım ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…