Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyleyim canım her tuvalete gittiğimde geliyomuş gibi geliyo ama yok acaba iğnede bizde biraz gecikme yapabilir mi diye düşünmeye başladım

Canımm bence bişeyler olabilir yarın sabahn tekrar test yap. Ben hiç 10 dakika da kuruma çizgisi duymadım. Hem bu zamana kadar benn kaç kere test yaptım beklettim hiçbirinde çizgi görmedim. Bi bu ay gördüm o da iğne etkisinden

Veririm olmazsam Canım günler de gecmiyo valla zaman çok yavaş ilerliyo normalde çok hızlı ama

Olmadım canım bayağı bir ağrı vardı akıntı da vardı dedim kesin şimdi olurum ama agri geçti yine gelen giden yok yaa tam stress yani
Bende öyle pek akıntı yok olmazda zaten ama böyle afedersin ıslaklık gibi oluyor artık ne bilmiyorum. Bi ağrı giriyor aynı adet ağrısı tamam geliyor herhalde diyorum pat kesiliyor ağrı. Ve tekrardan başım ağrımaya başladı 2 gündür ne bu çektiğim

Canım 10 dakika çok erken amaaa. 10 dakikada hemen kuruma çizgisi olmuyor ki. Ay inşallah bişey vardır
Ahh keşke öyle olsa ama hiç ümidim yok bi de kimyasal gebelik yaşadığımda belirti hiç yaşamamıştım kasığımda sadece dolgunluk hissi vardı başka hiç bişey yoktu. Ne göğsümde acıma hissi ne dolgunluk hissi hiç bişey yoktu yürüğümde hareket ettiğimde kasığımda bişey hopluyo gibiydi ama şimdikiler hep adet belirtisi

Bende öyleyim canım her tuvalete gittiğimde geliyomuş gibi geliyo ama yok acaba iğnede bizde biraz gecikme yapabilir mi diye düşünmeye başladım
Onu bende düşündüm benim yumurtam birde bu ay zor gelişti niye bilmiyorum ilk defa oldu. 5 gün Letu kullandım hap. Gittim 11mm anca olmuş doktor 3 günlük iğne verdi sonra gittim 18 mm olmuştu çatlatma iğnesi verdi. Aynı ilacı daha öncede kullandım, klomen de kullandım hep 20 mm civarı gelişip kendi kendine çatlardı bu ay tersine gitti herşey. İlk kez kullandım bende iğne ve 15. Gün yumurtlamam oldu o yüzden inşallah gecikme yapmaz

Allah Allah nasıl bir his ki acaba? Merak ettim. Ama canım şöyle diyeyim zaten adet gecikmeden pek belirti olmuyormuş ve her hamilelik başka belirti gösteriyormuş insanda. Bunu çook insandan duydum. Kimyasal da olsa yaşamışsın aslında belki bu sefer farklı olur?

Adetleriniz düzenli mi kizlarr Maviesil23

Bende ilk kez kullandım canım klomenle estrofem kullandım sağ taraf da 2 tane 18mm yumurtam vardı 14.günüme denk geldi hemen iğneyi oldum belkide tüm belirtilerimizin nedeni bu iğnedir

İnşaAllah dediğin gibi olur canım

Akşam yapmana rağmen çizgiyi gördüysen ne mutlu inşaAllah vardır canım resim atabilir misin bakalım bari bi hamilelik haberi duyalım
Çok teşekkür ederim hayırlısıysa olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarım
Akşam iyi sonuç alınmıyor mu neden öyle dediniz acaba :)
Resim atmaya çalıştım olmadı acaba yeni üye oldum diye mi bilemedim yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…