- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Bende öyleyim canım her tuvalete gittiğimde geliyomuş gibi geliyo ama yok acaba iğnede bizde biraz gecikme yapabilir mi diye düşünmeye başladımValla canım adet öncesi sivilcelerim coştu yine. Mide bulantım ve baş dönmem var ara ara ama geçen ayda öyle olmuştum ilaçlardan oluyor galiba onları düşünmüyorum. Ara ara kasık ağrım var tuvalete gidiyorum olmuş gibi geliyor gelen giden yok daha. Test bende yapmadım yarın yaparım belki dedim ama negatif görmekten sıkıldım artık bakalım nolacak
Canımm bence bişeyler olabilir yarın sabahn tekrar test yap. Ben hiç 10 dakika da kuruma çizgisi duymadım. Hem bu zamana kadar benn kaç kere test yaptım beklettim hiçbirinde çizgi görmedim. Bi bu ay gördüm o da iğne etkisindenBen de 3 gündür hep kuruma çizgisi çıkıyo geçen ay da başıma geldiği için ihtimal veremiyorum bakalım eğer yarın olmazsam çarşamba günü tekrardan yaparım ama bence sende yarın olmaz bi kan ver canım ne olur ne olmaz
Veririm olmazsam Canım günler de gecmiyo valla zaman çok yavaş ilerliyo normalde çok hızlı amaBen de 3 gündür hep kuruma çizgisi çıkıyo geçen ay da başıma geldiği için ihtimal veremiyorum bakalım eğer yarın olmazsam çarşamba günü tekrardan yaparım ama bence sende yarın olmaz bi kan ver canım ne olur ne olmaz
Bende öyle pek akıntı yok olmazda zaten ama böyle afedersin ıslaklık gibi oluyor artık ne bilmiyorum. Bi ağrı giriyor aynı adet ağrısı tamam geliyor herhalde diyorum pat kesiliyor ağrı. Ve tekrardan başım ağrımaya başladı 2 gündür ne bu çektiğimOlmadım canım bayağı bir ağrı vardı akıntı da vardı dedim kesin şimdi olurum ama agri geçti yine gelen giden yok yaa tam stress yani
Ahh keşke öyle olsa ama hiç ümidim yok bi de kimyasal gebelik yaşadığımda belirti hiç yaşamamıştım kasığımda sadece dolgunluk hissi vardı başka hiç bişey yoktu. Ne göğsümde acıma hissi ne dolgunluk hissi hiç bişey yoktu yürüğümde hareket ettiğimde kasığımda bişey hopluyo gibiydi ama şimdikiler hep adet belirtisiCanım 10 dakika çok erken amaaa. 10 dakikada hemen kuruma çizgisi olmuyor ki. Ay inşallah bişey vardır
He yaa hiç vakit geçmiyo valla böyle beklemede olursak geçmez tabiVeririm olmazsam Canım günler de gecmiyo valla zaman çok yavaş ilerliyo normalde çok hızlı ama
Onu bende düşündüm benim yumurtam birde bu ay zor gelişti niye bilmiyorum ilk defa oldu. 5 gün Letu kullandım hap. Gittim 11mm anca olmuş doktor 3 günlük iğne verdi sonra gittim 18 mm olmuştu çatlatma iğnesi verdi. Aynı ilacı daha öncede kullandım, klomen de kullandım hep 20 mm civarı gelişip kendi kendine çatlardı bu ay tersine gitti herşey. İlk kez kullandım bende iğne ve 15. Gün yumurtlamam oldu o yüzden inşallah gecikme yapmazBende öyleyim canım her tuvalete gittiğimde geliyomuş gibi geliyo ama yok acaba iğnede bizde biraz gecikme yapabilir mi diye düşünmeye başladım
Allah Allah nasıl bir his ki acaba? Merak ettim. Ama canım şöyle diyeyim zaten adet gecikmeden pek belirti olmuyormuş ve her hamilelik başka belirti gösteriyormuş insanda. Bunu çook insandan duydum. Kimyasal da olsa yaşamışsın aslında belki bu sefer farklı olur?Ahh keşke öyle olsa ama hiç ümidim yok bi de kimyasal gebelik yaşadığımda belirti hiç yaşamamıştım kasığımda sadece dolgunluk hissi vardı başka hiç bişey yoktu. Ne göğsümde acıma hissi ne dolgunluk hissi hiç bişey yoktu yürüğümde hareket ettiğimde kasığımda bişey hopluyo gibiydi ama şimdikiler hep adet belirtisi
Adetleriniz düzenli mi kizlarrBende öyle pek akıntı yok olmazda zaten ama böyle afedersin ıslaklık gibi oluyor artık ne bilmiyorum. Bi ağrı giriyor aynı adet ağrısı tamam geliyor herhalde diyorum pat kesiliyor ağrı. Ve tekrardan başım ağrımaya başladı 2 gündür ne bu çektiğim
Evet ne kadar kistim vs. olsa da adetim düzenli canım. 7si diyorsa ya Bi gün önce ya Bi gün sonra fazla değişmezAdetleriniz düzenli mi kizlarrMaviesil23
Canımm bence bişeyler olabilir yarın sabahn tekrar test yap. Ben hiç 10 dakika da kuruma çizgisi duymadım. Hem bu zamana kadar benn kaç kere test yaptım beklettim hiçbirinde çizgi görmedim. Bi bu ay gördüm o da iğne etkisinden
Bende ilk kez kullandım canım klomenle estrofem kullandım sağ taraf da 2 tane 18mm yumurtam vardı 14.günüme denk geldi hemen iğneyi oldum belkide tüm belirtilerimizin nedeni bu iğnedirOnu bende düşündüm benim yumurtam birde bu ay zor gelişti niye bilmiyorum ilk defa oldu. 5 gün Letu kullandım hap. Gittim 11mm anca olmuş doktor 3 günlük iğne verdi sonra gittim 18 mm olmuştu çatlatma iğnesi verdi. Aynı ilacı daha öncede kullandım, klomen de kullandım hep 20 mm civarı gelişip kendi kendine çatlardı bu ay tersine gitti herşey. İlk kez kullandım bende iğne ve 15. Gün yumurtlamam oldu o yüzden inşallah gecikme yapmaz
İnşaAllah dediğin gibi olur canımAllah Allah nasıl bir his ki acaba? Merak ettim. Ama canım şöyle diyeyim zaten adet gecikmeden pek belirti olmuyormuş ve her hamilelik başka belirti gösteriyormuş insanda. Bunu çook insandan duydum. Kimyasal da olsa yaşamışsın aslında belki bu sefer farklı olur?
Dayanamdım şimdi yaptım bir test ama 2 dk sonra silik bi çizgi çıktı bilemedim var mı birşey batta yarınInşallah vardır canım bize de bildirirsin sonucu
Benim normalde 26günde bir di ama kimyasaldan sonra son 3 aydır hep 28 hiç şaşmadı sende nasıl?Adetleriniz düzenli mi kizlarrMaviesil23
Benim yarın ama bugün test yaptım 2 dkya silik çizgi çıktı 5 dkya biraz belirginleşti umarım doğrudur :)7 eylülcüler ne yaptınız müjde alan yok mu ? :)
Akşam yapmana rağmen çizgiyi gördüysen ne mutlu inşaAllah vardır canımDayanamdım şimdi yaptım bir test ama 2 dk sonra silik bi çizgi çıktı bilemedim var mı birşey batta yarın
Aa bize de at bakalımmmmBenim yarın ama bugün test yaptım 2 dkya silik çizgi çıktı 5 dkya biraz belirginleşti umarım doğrudur :)
Evlenmeden önce çok düzenliydi evlendikten sonra sapmalar olmaya başladı 26 ve 29 arası degisiyo işte canımBenim normalde 26günde bir di ama kimyasaldan sonra son 3 aydır hep 28 hiç şaşmadı sende nasıl?
Çok teşekkür ederim hayırlısıysa olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarımAkşam yapmana rağmen çizgiyi gördüysen ne mutlu inşaAllah vardır canımresim atabilir misin bakalım bari bi hamilelik haberi duyalım
Yapamadım ya resim yerine basınca çıkmıyor dosyalarAa bize de at bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?