Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genel de sabah ilk idrarla yapılan daha net çıkar o sebeple söyledim ama akşamda çıkabilir tabikide Yarın sabah tekrar dene bence daha sonra da kan verirsin bi değerine baktırmanda fayda var

Bende ilk kez kullandım canım klomenle estrofem kullandım sağ taraf da 2 tane 18mm yumurtam vardı 14.günüme denk geldi hemen iğneyi oldum belkide tüm belirtilerimizin nedeni bu iğnedir
Klomen ve estrofem geçen ay ben kullanmıştım ama iğne olmadım bayrama denk geldi doktor yoktu zaten kendi kendine çatladı ağrıdan anladım doktorda ovulasyon kullan demişti ordan takip ettim. Estrofem ne kadar kullandın canım ben sadece 2 gün sabah akşam kullandım niye bilmiyorum ama dediğim gibi geçen ay da bu belirtiler vardı bende ama insülin direncinde de şüphelendim bu kadar baş dönmesi olunca iğnenin etkisi beni 10. Güne kadar baya etkiledi canım uyku hali falan bakalım nolucak gelecekse de çok gecikmese bari

Allah allah çıkması lazım yeni üyelikle ilgisi oldugunu sanmıyorum
Test şöyle yaptım da oldu mu acaba hanımlar
Genel de sabah ilk idrarla yapılan daha net çıkar o sebeple söyledim ama akşamda çıkabilir tabikide Yarın sabah tekrar dene bence daha sonra da kan verirsin bi değerine baktırmanda fayda var
Anladım teşekkür ederim bi daha denicem tekrardan

Kızlar benim bat 4 eyluldu ama 5 Eylül'de test yaptığımda negatifti. Kaç gün beklemeliyim test için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…