- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Genel de sabah ilk idrarla yapılan daha net çıkar o sebeple söyledim ama akşamda çıkabilir tabikideÇok teşekkür ederim hayırlısıysa olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarım
Akşam iyi sonuç alınmıyor mu neden öyle dediniz acaba :)
Resim atmaya çalıştım olmadı acaba yeni üye oldum diye mi bilemedim yapamadım
Googleden yapinYapamadım ya resim yerine basınca çıkmıyor dosyalar
Allah allah çıkması lazım yeni üyelikle ilgisi oldugunu sanmıyorumYapamadım ya resim yerine basınca çıkmıyor dosyalar
Klomen ve estrofem geçen ay ben kullanmıştım ama iğne olmadım bayrama denk geldi doktor yoktu zaten kendi kendine çatladı ağrıdan anladım doktorda ovulasyon kullan demişti ordan takip ettim. Estrofem ne kadar kullandın canım ben sadece 2 gün sabah akşam kullandım niye bilmiyorumBende ilk kez kullandım canım klomenle estrofem kullandım sağ taraf da 2 tane 18mm yumurtam vardı 14.günüme denk geldi hemen iğneyi oldum belkide tüm belirtilerimizin nedeni bu iğnedir
Benimde öyleydi ilk 5 ayım çok düzensizdi anca yeni yeni oturuyor aslında benimdeEvlenmeden önce çok düzenliydi evlendikten sonra sapmalar olmaya başladı 26 ve 29 arası degisiyo işte canımDilos6342
Googleden yapin
Test şöyle yaptım da oldu mu acaba hanımlarAllah allah çıkması lazım yeni üyelikle ilgisi oldugunu sanmıyorum
Anladım teşekkür ederimGenel de sabah ilk idrarla yapılan daha net çıkar o sebeple söyledim ama akşamda çıkabilir tabikideYarın sabah tekrar dene bence daha sonra da kan verirsin bi değerine baktırmanda fayda var
Canım sordum mu daha önce sorduysam kusura bakma kaç yıllık evliydinnBenimde öyleydi ilk 5 ayım çok düzensizdi anca yeni yeni oturuyor aslında benimde
Ya gerçekten mi dosya ekle kısmından galeriye bas bize de at canım. Kalkıp bana da test yaptıracaksın şimdiDayanamdım şimdi yaptım bir test ama 2 dk sonra silik bi çizgi çıktı bilemedim var mı birşey batta yarın
Sen şimdi yapma canım gecegece moralimiz bozulmasın negatif çıkarsa.. sabah yaparsınYa gerçekten mi dosya ekle kısmından galeriye bas bize de at canım. Kalkıp bana da test yaptıracaksın şimdi
Ay hayırlı olsun canım beniim çok net çıkmış
Googleden kadinlar kulubunden giris yapin kolaylikla yükleniyor
Yok kuzumm önemli değil 14 aylık evliyim daha ben. Test yapmıcam da bi an gaza gelmedim değil eşim çook istiyor yaCanım sordum mu daha önce sorduysam kusura bakma kaç yıllık evliydinn
Test böyle oldu sanırımYa gerçekten mi dosya ekle kısmından galeriye bas bize de at canım. Kalkıp bana da test yaptıracaksın şimdi
Test yazısına tıklayın yüklemişGoogleden kadinlar kulubunden giris yapin kolaylikla yükleniyor
Yaa teşekkür ederimAy hayırlı olsun canım beniim çok net çıkmış
İlk mesajında tıklayınca gördüm canım hayırlı uğurlu olsunTest böyle oldu sanırımsenin bat ne zaman
Bnde açılmadı canm o yuzden yazdımTest yazısına tıklayın yüklemiş
Canım çoklu alıntı yaptığı ilk mesajında var bak ikinci de açılmıyorBnde açılmadı canm o yuzden yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?