Daha yenisiniz canımmmmYok kuzumm önemli değil 14 aylık evliyim daha ben. Test yapmıcam da bi an gaza gelmedim değil eşim çook istiyor ya
Yaa belirtin varmıydı peki hayırlısı olsun inşallahİlk mesajında tıklayınca gördüm canım hayırlı uğurlu olsunbenimde yarınnn ondan dedim test yaptıracaksın bana
Benim de öylee 5 eylülde bugün yaptım negatifffKızlar benim bat 4 eyluldu ama 5 Eylül'de test yaptığımda negatifti. Kaç gün beklemeliyim test için?
Evet canım yeniyiz dahaDaha yenisiniz canımmmm
Canım ben dün sabah yaptım negatifti bugun yapmadım ama tutmadı hissediyorumYaa belirtin varmıydı peki hayırlısı olsun inşallah
Dur canım ben göstertcem onu size şimdiBen hala göremedim fotoyu yaaa ama çok sevindim sonunda biri çıktı ❤❤❤
Hahaha anlıyorum canım benimki de çok istiyodu onun o kadar istediğini görünce ben de daha çok istemeye başlamıştım ama bizde işler değişti istee inşallah eşin de sen de bebek haberiyle çok mutlu olun canım benim❤❤❤Evet canım yeniyiz dahaama farkettim ki olmadıkça daha çok istiyor o yüzden üzülüyorum aslında. İlk biz evlenirken 1 2 sene duralım demiştik. 1 ay sonra yanıma geldi ben çocuk istiyorum diye adam birden değişti
Ben günde bi defa kullandım 14.günde bıraktım devam etmene gerek yok sedi doktorumKlomen ve estrofem geçen ay ben kullanmıştım ama iğne olmadım bayrama denk geldi doktor yoktu zaten kendi kendine çatladı ağrıdan anladım doktorda ovulasyon kullan demişti ordan takip ettim. Estrofem ne kadar kullandın canım ben sadece 2 gün sabah akşam kullandım niye bilmiyorumama dediğim gibi geçen ay da bu belirtiler vardı bende ama insülin direncinde de şüphelendim bu kadar baş dönmesi olunca iğnenin etkisi beni 10. Güne kadar baya etkiledi canım uyku hali falan bakalım nolucak gelecekse de çok gecikmese bari
Bu mesajda test kısmına tıklayınca çıktı bende ama şuan çıkmıyor?
İnşallah güzel haberler alırız tatlimmBenim de öylee 5 eylülde bugün yaptım negatifff
İnşAllah sizinde işleriniz düzene girer tekrardan canımHahaha anlıyorum canım benimki de çok istiyodu onun o kadar istediğini görünce ben de daha çok istemeye başlamıştım ama bizde işler değişti istee inşallah eşin de sen de bebek haberiyle çok mutlu olun canım benim❤❤❤
Inşallah canımmm bize de haber ver beraber sevinelimİnşallah güzel haberler alırız tatlimm
Valla bana bebek tutunması için mi dedi tam hatırlamıyorum ama sadece 2 gün kullan dedi o yüzden anlamadımmBen günde bi defa kullandım 14.günde bıraktım devam etmene gerek yok sedi doktorum
Inşallah canım dua et banaİnşAllah sizinde işleriniz düzene girer tekrardan canım
Bütün dualarım seninle kuzum benim en güzelleri senin olsuuuunn inşallah AllahımInşallah canım dua et bana❤
Allah razi olsun tatlımBütün dualarım seninle kuzum benim en güzelleri senin olsuuuunn inşallah Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?