Onun kalp gözü açıksa demek ki
Bebeğin tutunabilmesi için rahmi kalınlaştırıyo diye biliyorum vardır doktorunda bi bildiği demek kiValla bana bebek tutunması için mi dedi tam hatırlamıyorum ama sadece 2 gün kullan dedi o yüzden anlamadımm
Ayy çatlayın kızlar hahaha
Belki sendede pozitif çıkıcaktır bi tek sen gördünAyy çatlayın kızlar hahaha
Haha valla anlamadım ilk tıklayan kazandı olduOnun kalp gözü açıksa demek ki
Bizim ki kararmış canımOnun kalp gözü açıksa demek ki
Ay sorma bende nasıl gaza geldim anlatamamm çatlıcam şimdi tek test varBebeğin tutunabilmesi için rahmi kalınlaştırıyo diye biliyorum vardır doktorunda bi bildiği demek kikızz bi de bakarsın bizde yarın pozitifi görürüz bende gaza geldim şuan
Ben hala göremedim fotoyu yaaa ama çok sevindim sonunda biri çıktı ❤❤❤
Yaa kızlar çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de aynı mutluluğu yaşatsın inaşallah :) çok tatlısınız
Test
Aynen sorma yaaBizim ki kararmış canım
Bendeee bendeee yarın yapıcam belkim çıkar eğer gece kırmızıyı görmezsem tabiAy sorma bende nasıl gaza geldim anlatamamm çatlıcam şimdi tek test var
Sorma uzak akraba beni hamile görmüş bu ay söyle kaç aylıksın diyor banaBelki sendede pozitif çıkıcaktır bi tek sen gördün
Yap sende hadiiAy sorma bende nasıl gaza geldim anlatamamm çatlıcam şimdi tek test var
Ohh bee sonunda çokkkk mutlu oldum vallahi canım yarın hemen gidip kan ver bu test pozitif zaten ❤Yaa kızlar çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de aynı mutluluğu yaşatsın inaşallah :) çok tatlısınız
Test
Aminn kuzuumm hepimize inşallahYaa kızlar çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de aynı mutluluğu yaşatsın inaşallah :) çok tatlısınız
Test
Ya bende bunu yapmaya çalışmıştım ama açılmadı sonra
İnşaAllah doğru çıkarr diyelim o zamanSorma uzak akraba beni hamile görmüş bu ay söyle kaç aylıksın diyor banahiç sanmıyorum canım ama bende bu şans varkennn
Hahaha süpersin
Allah sana da nasip etsin boyle bi foto yüklemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?