Ne kadar incesin ya umarım sen kendi testini de böyle paylaşırsınBiz ne güne duruyoruz canım belki pozitifi göremedik ama pozitif çıkan bi test paylaşmış oldum sayende
Allahın izniyle hepsi hallolur inşaAllah sıkma sen canını üstesinden gelirsiniz elbet yeter ki birbirinize her zaman destek olunCanım valla öyle bir psikolojideyim ki hiç bişey olmayacak gibi geliyor çok sıkıştık bu aralar ya sorma. Eşim işi bırakacak gibi maddi sorunlar var başka dertlerde var Bi de üstüne bu sorun şiştim yani gerçekten
Akşam komşuma gitmiştim. İkinci çocuğu 4 sene sonra ilk aşılama denemesiyle olmuş. 7 8 kere ilaç kullanmış tutmamış. İlkine hemen hamile kalmıştım çağın hastalığı bu herhalde kimden duysam hamile kalamıyor diyor gerçekten öyle. Yediğimiz içtimizden midir nedirHele bi sabah olsun da tekrar dene bakalım o zaman yakarız artık gemileri
Inşallah canım benim çok sağ ol sen de kan verince sonucu bizimle paylasİnaşallah
Yaaa gerçekten çok mutlu oldum düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hep dua edicem inşallah sizlerde bu sevinci bizlere paylaşırsınız burda en kısa zamanda hayırlısıyla
Sağol canım benimm çok teşekkür ederim. İnsanın hayatında olur ya bir dönem herşey tersine gider tam da o andayım bu yüzden eşim de gidince çok istedim bu ay çıkmasını. O hele benden istekli belli etmemeye çalışıyor ama bazen öyle şeyler söylüyor ki üzülüyorum elimden birşey gelmiyor çünküAllahın izniyle hepsi hallolur inşaAllah sıkma sen canını üstesinden gelirsiniz elbet yeter ki birbirinize her zaman destek olun
Testler yanılta biliyor bazen :/Lamiiayi görünce bende test yaptim negatifti
Takip ettim 19undaydiCanım sende bizim gibi gaza geldin galibageç döllenme ihtimali olabilir mi takip ettin mi yumurtlamayı?
Hepimizi haberdar et canım benimm kan verinceİnaşallah
Yaaa gerçekten çok mutlu oldum düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hep dua edicem inşallah sizlerde bu sevinci bizlere paylaşırsınız burda en kısa zamanda hayırlısıyla
Kesinlikle öyle yediklerimiz ne kadar sağlıklı ki çok klişe olcak ama gerçekten herşey hormonlu oldu artık stres desen tavan yaptı 2yıldırAkşam komşuma gitmiştim. İkinci çocuğu 4 sene sonra ilk aşılama denemesiyle olmuş. 7 8 kere ilaç kullanmış tutmamış. İlkine hemen hamile kalmıştım çağın hastalığı bu herhalde kimden duysam hamile kalamıyor diyor gerçekten öyle. Yediğimiz içtimizden midir nedir
Allah Allah kist vb. Bişey olmamıştır inşallah canım yaTakip ettim 19undaydi
Inşallah canım benim çok sağ ol sen de kan verince sonucu bizimle paylas
Tamam kızlar yazarım mutlaka sağolunHepimizi haberdar et canım benimm kan verince
Sen sorunları çok fazla kafana takma canım stres çok etkiliyor insanı eşinle saygılı sevgili bir ilişkin oldukça her şey zamanla halledilir gönlünü ferah tut Allah gönlüne göre versinCanım valla öyle bir psikolojideyim ki hiç bişey olmayacak gibi geliyor çok sıkıştık bu aralar ya sorma. Eşim işi bırakacak gibi maddi sorunlar var başka dertlerde var Bi de üstüne bu sorun şiştim yani gerçekten
Aynen aynen hayat şartları zaten o kadar kötüleşiyor ki. Çok doğru söylüyorsun hormonsuz yediğimiz bişey yok. Geçim davası zaten var bi markete gidiyorsun 2 şey alıyorsun 100 lira. Paranın değeri de kalmadı ahh ahh insanlarda bu kadar stres varken nasıl olsunKesinlikle öyle yediklerimiz ne kadar sağlıklı ki çok klişe olcak ama gerçekten herşey hormonlu oldu artık stres desen tavan yaptı 2yıldırne pandemisi bitti ne koronası ne maddi sıkıntıları peşinden getirdi normal böyle olmamız bizden sonrakileri neler bekliyo acaba
Hep diyorum canım benden daha iyileri seni bulsun inşallah hemde en kısa zamandaSen sorunları çok fazla kafana takma canım stres çok etkiliyor insanı eşinle saygılı sevgili bir ilişkin oldukça her şey zamanla halledilir gönlünü ferah tut Allah gönlüne göre versin
Ama bi de olanlar var tabi nasıl oluyo anlamıyorumAynen aynen hayat şartları zaten o kadar kötüleşiyor ki. Çok doğru söylüyorsun hormonsuz yediğimiz bişey yok. Geçim davası zaten var bi markete gidiyorsun 2 şey alıyorsun 100 lira. Paranın değeri de kalmadı ahh ahh insanlarda bu kadar stres varken nasıl olsun
Amin canım sağ ol ❤❤Hep diyorum canım benden daha iyileri seni bulsun inşallah hemde en kısa zamanda
Bugün caddede yürürken bi kadın gördüm yanında 2 tane küçük çocuk kucağında bebek dedim ki biz bu kadâr uğraşıyoruz olmuyo millet peş peşe doğurmuş helâl vallahiAma bi de olanlar var tabi nasıl oluyo anlamıyorumeşimin kuzeni evlendiğinde 6 ay sonra çocuk yapıcam beklicem biraz dedi kız gerçektende 6 ay sonra hamile kaldı 3 ay sonra doğurucak bende böyle hâlâ bekliyorum zamanı var demek kii napalım
Bu belirtiler bizde de var ama nedense negatifffDilos6342 canım Belirti olarak sormuştun benim belirtilerim yoğun bir şekilde gaz var kaç gündür sık sık idrara çıkıyorum ve göğüslerimde hassaslaşma var baya ağrıyor dokununca falan ve hafif dünden mide bulantısı var bu kadar erken olur mu başka bişeyden midir bilemiyorum
Benimki ilk günden kaldı sen ne diyorsunAma bi de olanlar var tabi nasıl oluyo anlamıyorumeşimin kuzeni evlendiğinde 6 ay sonra çocuk yapıcam beklicem biraz dedi kız gerçektende 6 ay sonra hamile kaldı 3 ay sonra doğurucak bende böyle hâlâ bekliyorum zamanı var demek kii napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?