Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahın izniyle hepsi hallolur inşaAllah sıkma sen canını üstesinden gelirsiniz elbet yeter ki birbirinize her zaman destek olun

Hele bi sabah olsun da tekrar dene bakalım o zaman yakarız artık gemileri
Akşam komşuma gitmiştim. İkinci çocuğu 4 sene sonra ilk aşılama denemesiyle olmuş. 7 8 kere ilaç kullanmış tutmamış. İlkine hemen hamile kalmıştım çağın hastalığı bu herhalde kimden duysam hamile kalamıyor diyor gerçekten öyle. Yediğimiz içtimizden midir nedir

Allahın izniyle hepsi hallolur inşaAllah sıkma sen canını üstesinden gelirsiniz elbet yeter ki birbirinize her zaman destek olun
Sağol canım benimm çok teşekkür ederim. İnsanın hayatında olur ya bir dönem herşey tersine gider tam da o andayım bu yüzden eşim de gidince çok istedim bu ay çıkmasını. O hele benden istekli belli etmemeye çalışıyor ama bazen öyle şeyler söylüyor ki üzülüyorum elimden birşey gelmiyor çünkü

Kesinlikle öyle yediklerimiz ne kadar sağlıklı ki çok klişe olcak ama gerçekten herşey hormonlu oldu artık stres desen tavan yaptı 2yıldır ne pandemisi bitti ne koronası ne maddi sıkıntıları peşinden getirdi normal böyle olmamız bizden sonrakileri neler bekliyo acaba

Sen sorunları çok fazla kafana takma canım stres çok etkiliyor insanı eşinle saygılı sevgili bir ilişkin oldukça her şey zamanla halledilir gönlünü ferah tut Allah gönlüne göre versin

Aynen aynen hayat şartları zaten o kadar kötüleşiyor ki. Çok doğru söylüyorsun hormonsuz yediğimiz bişey yok. Geçim davası zaten var bi markete gidiyorsun 2 şey alıyorsun 100 lira. Paranın değeri de kalmadı ahh ahh insanlarda bu kadar stres varken nasıl olsun

Sen sorunları çok fazla kafana takma canım stres çok etkiliyor insanı eşinle saygılı sevgili bir ilişkin oldukça her şey zamanla halledilir gönlünü ferah tut Allah gönlüne göre versin
Hep diyorum canım benden daha iyileri seni bulsun inşallah hemde en kısa zamanda

Ama bi de olanlar var tabi nasıl oluyo anlamıyorum eşimin kuzeni evlendiğinde 6 ay sonra çocuk yapıcam beklicem biraz dedi kız gerçektende 6 ay sonra hamile kaldı 3 ay sonra doğurucak bende böyle hâlâ bekliyorum zamanı var demek kii napalım

Dilos6342 canım Belirti olarak sormuştun benim belirtilerim yoğun bir şekilde gaz var kaç gündür sık sık idrara çıkıyorum ve göğüslerimde hassaslaşma var baya ağrıyor dokununca falan ve hafif dünden mide bulantısı var bu kadar erken olur mu başka bişeyden midir bilemiyorum

Bugün caddede yürürken bi kadın gördüm yanında 2 tane küçük çocuk kucağında bebek dedim ki biz bu kadâr uğraşıyoruz olmuyo millet peş peşe doğurmuş helâl vallahi

Bu belirtiler bizde de var ama nedense negatifff

Benimki ilk günden kaldı sen ne diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…