- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Bunu kazananda ben oldumYa bende bunu yapmaya çalışmıştım ama açılmadı sonra
Biraz beklesem diye düşündüm ama belli olmaz sabredemeyebilirm deOhh bee sonunda çokkkk mutlu oldum vallahi canım yarın hemen gidip kan ver bu test pozitif zaten ❤
Yapamadım bunu ben yaa
Bekleme canım git ver takip ettir değeriniBiraz beklesem diye düşündüm ama belli olmaz sabredemeyebilirm de
Biz ne güne duruyoruz canım belki pozitifi göremedik ama pozitif çıkan bi test paylaşmış oldum sayendeYapamadım bunu ben yaa
İnaşallah kanla kesinleştiği zaman bol bol sizlere de dua edicem Allahım mutluluğu siz tatlı hanımlara da yaşatsın inşallah
Hiç zannetmiyorumİnşaAllah doğru çıkarr diyelim o zaman
Olumsuz düşünme canımm senin güzel haberine de sevinicez dahaHiç zannetmiyorum
Gecikme var mıydı seninnLamiiayi görünce bende test yaptim negatifti
Aminn canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşaAllahİnaşallah kanla kesinleştiği zaman bol bol sizlere de dua edicem Allahım mutluluğu siz tatlı hanımlara da yaşatsın inşallah
İnaşallahBekleme canım git ver takip ettir değerini
Yaaa gerçekten çok mutlu oldum düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hep dua edicem inşallah sizlerde bu sevinci bizlere paylaşırsınız burda en kısa zamanda hayırlısıyla
Aminn aminnAminn canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşaAllah
Sabah tekrar dene istersen canımVardi bat 4 Eylül hala adet olmadım
Canım valla öyle bir psikolojideyim ki hiç bişey olmayacak gibi geliyor çok sıkıştık bu aralar ya sorma. Eşim işi bırakacak gibi maddi sorunlar var başka dertlerde var Bi de üstüne bu sorun şiştim yani gerçektenOlumsuz düşünme canımm senin güzel haberine de sevinicez daha
Hele bi sabah olsun da tekrar dene bakalım o zaman yakarız artık gemileriHiç zannetmiyorum
Canım sende bizim gibi gaza geldin galibaLamiiayi görünce bende test yaptim negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?