Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kalbim ağrıyor o belirtiden sayılıyor mu ay şakaya vuruyoruz canım artık sorma valla benimde mide bulantım baş dönmrm var ama geçen ayda aynısı oldu o yüzden umutlanmıyorum hiiç

Vallahi kızlar yaa insan özeniyor yani bazen bu kadar uğraşmadan direkt doğuranlara Maviesil23
Ay bu üzüntünün içinde güldürdünüz beni Allah razı olsun yaa. Allahtan en çok istediğim ilk şey o zaten hiçbi şeyi kafaya takmayan Bi insan olmak oh miss vallahi
Bu arada kızlar instagramda bigebeningunlugu sayfası çok denk geliyor bana hiç konuşan veya bilgisi olan var mı? Tam olarak ne yapıyorlar?

Bu belirtiler bizde de var ama nedense negatifff
Gerçekten öyle oluyor bu benim nasip olursa 2. gebeliğim olucak ve ilk zamanlar hamile olmadığım ay o kadar çok Belirti görürdüm ki hamile olanlardan çok diyebilirim ama o ay negatif çıktı ve psikolojikmen sanırım :)

Benim kalbim ağrıyor o belirtiden sayılıyor mu ay şakaya vuruyoruz canım artık sorma valla benimde mide bulantım baş dönmrm var ama geçen ayda aynısı oldu o yüzden umutlanmıyorum hiiç
Ahahaha
Umarım hiç ummadığın anda yaşarsın sevincini çok içten diliyorum bunu isteyen herkes için

Bende orayı takip ediyorum canım ovulasyon testi satıyo ve tüm sorularına yanıt verip yardımcı oluyo çok iyi bi kadın benimde yardım aldığım zamanlarım olmuştu

Instagram kullanmiyorum canım 404 not found

Aynen canım biz belirti üretiyoruz bunu anladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…