Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün kırmızilari gördüm hamile olanlar inş sağlıkla kucağına alır olmayanlara ve bana ve tüm isteyenlerde nasip etsin Allah'm

O ne demek canim
YANİ HANİ KASIK BÖLGESİNDE BİR DAMAR VAR YA O DÜŞÜKSE ONU KALDIRIYOR GEBE KALABİLİYORSUN ABLAM YAPTIRDI ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN 2 ÇOCUĞU VAR O SAYEDE BİZİM O TARAFLARDA EVLENMEDEN 3 GÜN ÖNCESİNDE KASIK KALDITTIRIP ÖYLE GÖNDERİYORLARMIŞ BİZİM BİLE HABERİMİZ YOK ÇOK KİŞİ İLK GECEDE HAMİLE KALDI

Yaa ilk kez duydum canım kim yapıyor peki bunu

Hayırlısı olsun kuzum ayrıyken hamile olduğunu öğrenmen belki işleri daha karmaşık hâle getiricekti bilemeyiz her işte bi hayır vardır ama çok dua edicem senin için inşaAllahh bi orta yol bulursunuzda barışırsın eşinle hep mutlu ol canım üzme kendini

Teşekkür ederim canım benim❤ ama sizin haberlerinizi bekliyorum olur mu

Teşekkür ederim canım benim❤ ama sizin haberlerinizi bekliyorum olur mu
İnşaAllah güzel haberler verebiliriz Bende dün gece ne olur ne olmaz diye test yaptım 3-4 dk baktım bişey çıkmayınca koydum kenara sonra hiç bakmadım bi de hamile değilim diye düşünerek ilişkide oldu. Bu sabah kalktığımda gece yaptığım teste tekrar baktım çok koyu bi çizgi olduğunu gördüm tekrar test yaptım beyaz silik bi çizgi çıktı kafam çok karıştı bu yüzden eğer hamilelik varsada ilişkinin zararı olur mu diye korkmaya başladım

Canım sen gidip kan versene emin olmuş olursun sonuçtan cok koyu çizgi çıkmışsa kuruma çizgisi olamaz bence riske atmamak lazım git öğren derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…