UmarımİnşaAllahh canım inşaAllahh yarın tekrardan güzel haberlerini bekliyoruz değerlerin güzel çıkar umarım
İyi geceler
Oha resmen biz buBen evlendiğimde 1 sene asla düşünmüyorum diyodum bi de ama 3 ay sonra denemelere başlamıştık söylediğime çok pişanım şimdi büyük mü konuştum naptım
İnşAllah kuzum sende bizi haberdar et bekliyoruz iyi geceler
Benimde kendi hesabım yok ablamdan tırtıklıyorumInstagram kullanmiyorum canım 404 not found
Vallahi bende konuşmayı düşündüm canım baksana ne çok kişi muradına ermişBende orayı takip ediyorum canım ovulasyon testi satıyo ve tüm sorularına yanıt verip yardımcı oluyo çok iyi bi kadın benimde yardım aldığım zamanlarım olmuştu
Aminn kuzum amin isteyen herkese olsun inşallahhAhahaha
Umarım hiç ummadığın anda yaşarsın sevincini çok içten diliyorum bunu isteyen herkes için
Benimde kendi hesabım yok ablamdan tırtıklıyorum
Bende yatıyorum kızlar ani Bi uyku çöktü yarın hepinizden güzel haberler bekliyorum inşallahhh Allahım dualarımızı duysuno da güzel
Iyi geceler canım ❤❤Bende yatıyorum kızlar ani Bi uyku çöktü yarın hepinizden güzel haberler bekliyorum inşallahhh Allahım dualarımızı duysunöpüyorum sizleri iyi geceler
kasık kaldırma yaptırcam allahın izniyleHayırlısı olsun uzulmee
O ne demek canimkasık kaldırma yaptırcam allahın izniyle
YANİ HANİ KASIK BÖLGESİNDE BİR DAMAR VAR YA O DÜŞÜKSE ONU KALDIRIYOR GEBE KALABİLİYORSUN ABLAM YAPTIRDI ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN 2 ÇOCUĞU VAR O SAYEDE BİZİM O TARAFLARDA EVLENMEDEN 3 GÜN ÖNCESİNDE KASIK KALDITTIRIP ÖYLE GÖNDERİYORLARMIŞ BİZİM BİLE HABERİMİZ YOK ÇOK KİŞİ İLK GECEDE HAMİLE KALDIO ne demek canim
Yaa ilk kez duydum canım kim yapıyor peki bunuYANİ HANİ KASIK BÖLGESİNDE BİR DAMAR VAR YA O DÜŞÜKSE ONU KALDIRIYOR GEBE KALABİLİYORSUN ABLAM YAPTIRDI ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN 2 ÇOCUĞU VAR O SAYEDE BİZİM O TARAFLARDA EVLENMEDEN 3 GÜN ÖNCESİNDE KASIK KALDITTIRIP ÖYLE GÖNDERİYORLARMIŞ BİZİM BİLE HABERİMİZ YOK ÇOK KİŞİ İLK GECEDE HAMİLE KALDI
Hayırlısı olsun kuzum ayrıyken hamile olduğunu öğrenmen belki işleri daha karmaşık hâle getiricekti bilemeyiz her işte bi hayır vardır ama çok dua edicem senin için inşaAllahh bi orta yol bulursunuzda barışırsın eşinle hep mutlu ol canım üzme kendiniBen adet oldum kızlar zaten sondu benim için çok üzgünüm inşallah sizler güzel haberlerinizi verirsiniz bana sizin için dua edicem bundan sonra ben çok istedim olması nasip değilmiş bana demek ki size olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım inşaAllah önümüzdeki aylarda hepimiz güzel haberler alırızBen dün kırmızilari gördüm hamile olanlar inş sağlıkla kucağına alır olmayanlara ve bana ve tüm isteyenlerde nasip etsin Allah'm
Teşekkür ederim canım benim❤ ama sizin haberlerinizi bekliyorum olur muHayırlısı olsun kuzum ayrıyken hamile olduğunu öğrenmen belki işleri daha karmaşık hâle getiricekti bilemeyiz her işte bi hayır vardır ama çok dua edicem senin için inşaAllahh bi orta yol bulursunuzda barışırsın eşinle hep mutlu ol canım üzme kendini
İnşaAllah güzel haberler verebilirizTeşekkür ederim canım benim❤ ama sizin haberlerinizi bekliyorum olur mu
Canım sen gidip kan versene emin olmuş olursun sonuçtan cok koyu çizgi çıkmışsa kuruma çizgisi olamaz bence riske atmamak lazım git öğren derim benİnşaAllah güzel haberler verebilirizBende dün gece ne olur ne olmaz diye test yaptım 3-4 dk baktım bişey çıkmayınca koydum kenara sonra hiç bakmadım bi de hamile değilim diye düşünerek ilişkide oldu. Bu sabah kalktığımda gece yaptığım teste tekrar baktım çok koyu bi çizgi olduğunu gördüm tekrar test yaptım beyaz silik bi çizgi çıktı kafam çok karıştı bu yüzden eğer hamilelik varsada ilişkinin zararı olur mu diye korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?