Canım benim senin için yerleşme kanaması diye düşündüğümüzden. Ama üzülme kuzumBen adet oldum kızlar zaten sondu benim için çok üzgünüm inşallah sizler güzel haberlerinizi verirsiniz bana sizin için dua edicem bundan sonra ben çok istedim olması nasip değilmiş bana demek ki size olsun inşallah
Evet kesinlikle kan verin öyle koyu çizgi çıkmaz yoksa canımİnşaAllah güzel haberler verebilirizBende dün gece ne olur ne olmaz diye test yaptım 3-4 dk baktım bişey çıkmayınca koydum kenara sonra hiç bakmadım bi de hamile değilim diye düşünerek ilişkide oldu. Bu sabah kalktığımda gece yaptığım teste tekrar baktım çok koyu bi çizgi olduğunu gördüm tekrar test yaptım beyaz silik bi çizgi çıktı kafam çok karıştı bu yüzden eğer hamilelik varsada ilişkinin zararı olur mu diye korkmaya başladım
Pes etmeyin ümit etmekten vazgeçmeyin canım ben olsam öyle yapardım ama bana nasip olmayacak inşallah size olsun kafana çok takma stresten uzak durmaya çalış çok güzel olsun senin için her şeyCanım benim senin için yerleşme kanaması diye düşündüğümüzden. Ama üzülme kuzumMaviesil23 dediği gibi demekki ayrıyken hayırlı olmayacaktı. Bende test yaptım şimdi 2 dakika oldu negatif hakkımızda hayırlısı olsun canım
Canım benden güzelleri senin olsun ya gerçekten çok isterimPes etmeyin ümit etmekten vazgeçmeyin canım ben olsam öyle yapardım ama bana nasip olmayacak inşallah size olsun kafana çok takma stresten uzak durmaya çalış çok güzel olsun senin için her şey
Teşekkürler canım benim beni haberdar et gelişmelerinden olur muCanım benden güzelleri senin olsun ya gerçekten çok isterimben artık kasım Aralık gibi aşılamaya gidicem canım denenecek ne kadar şey varsa denemeye çalışıyoruz çabalıyoruz. Allah çabamızı karşılığını versin inşallah vardır bunda da bir hayır. Sende son deme canım inşallah Allahın izniyle düzelirsiniz çok isterim belki senin içinde böylesi daha hayırlı kuzum bilemeyiz ki sorunların içinde bebek olması belki daha kötüye götürecekti. Belki sorunları çözdükten sonra daha iyi olacak. Kendini dik tut canım hemde her zaman
Ederim canımm sende et mutlaka güzel haberlerini bekliyorumTeşekkürler canım benim beni haberdar et gelişmelerinden olur mu
Inşallah canım testin sonucu ne olduEderim canımm sende et mutlaka güzel haberlerini bekliyorum
İlk 5 dakika negatifti sonra Bi daha bakmadım canımInşallah canım testin sonucu ne oldu
YANİ HANİ ARAŞTIRMAN LAZIM KASIK KALDIRAN VARMI DİYE VALLAHİYaa ilk kez duydum canım kim yapıyor peki bunu
Üzüldüm canım bugün mu adet gününİlk 5 dakika negatifti sonra Bi daha bakmadım canım
Anladım canım bana gerek kalmadı artık inşallah size faydası olurYANİ HANİ ARAŞTIRMAN LAZIM KASIK KALDIRAN VARMI DİYE VALLAHİ
Evet canım bugun inşallah iğne çok geciktirmezÜzüldüm canım bugün mu adet günün
Gecikmez inşallah insan daha çok stres oluyor kendimden biliyorum canimEvet canım bugun inşallah iğne çok geciktirmez
Aynen canım ya aşı olmaya da gidicem gelmesini bekliyorumGecikmez inşallah insan daha çok stres oluyor kendimden biliyorum canim
Ah ah çileli kadinlarAynen canım ya aşı olmaya da gidicem gelmesini bekliyorum
Aynenn öyleAh ah çileli kadinlar
Ben senin durumunu çok merak ediyorum canım ya kan vermiceksen bi test daha yapsanaDilos6342 O olurbigun ben bugun de beklicem kızlar hele bi yarın olsun da yarına kadar adet olmazsam baktırırım belki şimdilik beklemekten yanayım. Dilos6342 sen de üzme canım kendini dur bakalım daha adette olmadın kırmızıyı görene kadar ümit etmeye devam Eğer bende adet olmazsam aşı olucam 1 ay ara vericem hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah
Aynen canım bari birimiz muradına erseBizden bi şey çıkmadı canım bariMaviesil23 mutlu haberi alsa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?