Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim senin için yerleşme kanaması diye düşündüğümüzden. Ama üzülme kuzum Maviesil23 dediği gibi demekki ayrıyken hayırlı olmayacaktı. Bende test yaptım şimdi 2 dakika oldu negatif hakkımızda hayırlısı olsun canım

Evet kesinlikle kan verin öyle koyu çizgi çıkmaz yoksa canım

Pes etmeyin ümit etmekten vazgeçmeyin canım ben olsam öyle yapardım ama bana nasip olmayacak inşallah size olsun kafana çok takma stresten uzak durmaya çalış çok güzel olsun senin için her şey

Pes etmeyin ümit etmekten vazgeçmeyin canım ben olsam öyle yapardım ama bana nasip olmayacak inşallah size olsun kafana çok takma stresten uzak durmaya çalış çok güzel olsun senin için her şey
Canım benden güzelleri senin olsun ya gerçekten çok isterim ben artık kasım Aralık gibi aşılamaya gidicem canım denenecek ne kadar şey varsa denemeye çalışıyoruz çabalıyoruz. Allah çabamızı karşılığını versin inşallah vardır bunda da bir hayır. Sende son deme canım inşallah Allahın izniyle düzelirsiniz çok isterim belki senin içinde böylesi daha hayırlı kuzum bilemeyiz ki sorunların içinde bebek olması belki daha kötüye götürecekti. Belki sorunları çözdükten sonra daha iyi olacak. Kendini dik tut canım hemde her zaman

Teşekkürler canım benim beni haberdar et gelişmelerinden olur mu

Dilos6342 O olurbigun ben bugun de beklicem kızlar hele bi yarın olsun da yarına kadar adet olmazsam baktırırım belki şimdilik beklemekten yanayım. Dilos6342 sen de üzme canım kendini dur bakalım daha adette olmadın kırmızıyı görene kadar ümit etmeye devam Eğer bende adet olmazsam aşı olucam 1 ay ara vericem hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah

Ben senin durumunu çok merak ediyorum canım ya kan vermiceksen bi test daha yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…