Canım bende ailemin yanına gidicem ilk aşımı olmuştum uçak bileti vermiyorlarmış. Adet olmadan da attırmak istemiyorum 2.yi. Keşke hiç olmasam da güzel bişey çıksada evimde beklesem inan daha mutlu beklerim. Ama ümidim yok bugun adet günüm zaten iğnenin de 14. Günü olsa çıkardı nur topu gibi negatif maalesefDilos6342 O olurbigun ben bugun de beklicem kızlar hele bi yarın olsun da yarına kadar adet olmazsam baktırırım belki şimdilik beklemekten yanayım. Dilos6342 sen de üzme canım kendini dur bakalım daha adette olmadın kırmızıyı görene kadar ümit etmeye devam Eğer bende adet olmazsam aşı olucam 1 ay ara vericem hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah
Hiç testim kalmadı evdeBen senin durumunu çok merak ediyorum canım ya kan vermiceksen bi test daha yapsana
Var mı hiç adet belirtin kendini nasıl hissediyosun pekiCanım bende ailemin yanına gidicem ilk aşımı olmuştum uçak bileti vermiyorlarmış. Adet olmadan da attırmak istemiyorum 2.yi. Keşke hiç olmasam da güzel bişey çıksada evimde beklesem inan daha mutlu beklerim. Ama ümidim yok bugun adet günüm zaten iğnenin de 14. Günü olsa çıkardı nur topu gibi negatif maalesef
Canım silik çizgi olmasa ilk fotoda ki gibi kuruma çizgisi asla olmaz bence. Ben hiiç denk gelmedim yani. Ben ikisinde de çizgiyi görüyorum bence sende de iğnenin etkisi kalmamıştır aslında Bi kan versenİlk resim gece yaptığım ve sabah bu şekilde gördüğüm testim ikinci resim üstüne su damlatınca geçiyosa kuruma çizgisi dendiği için yaptım son hâli böyle oldu ama sabah tekrar ettiğim testimde ki beyaz çizgi fotoda belli olmuyo maalesef
HAMİLEMİSİN CANIMAnladım canım bana gerek kalmadı artık inşallah size faydası olur
Canım Bi adet ağrısı giriyor böyle artarak sonra da aniden geçiyor bekliyorum artık gelsin diyeVar mı hiç adet belirtin kendini nasıl hissediyosun peki
Bana yakın hastane var ama testi 110₺ ye yapıyolar teste boşu boşuna o parayı vermek istemem başka hastanede 50ye yapıyo o da bana yürüme yarım saat mesafede yürüme gitmem gerekiyo ve 2 saat sonra sonucu veriyo ve elden alabiliyorum enabıza yüklemiyolar o yüzden yarına kadar olmazsam eşimle giderim diyorum sabredicem artıkCanım silik çizgi olmasa ilk fotoda ki gibi kuruma çizgisi asla olmaz bence. Ben hiiç denk gelmedim yani. Ben ikisinde de çizgiyi görüyorum bence sende de iğnenin etkisi kalmamıştır aslında Bi kan versen
Şuan için bende sancı falan yok sadece göğüsüm çok fazla acıyo o kadar inşaAllah ikimizde adet olmayızda mutlu haber veririz birbirimizeCanım Bi adet ağrısı giriyor böyle artarak sonra da aniden geçiyor bekliyorum artık gelsin diye
Ben denk geldim malesef kuruma çizgisiydi.İlk resim gece yaptığım ve sabah bu şekilde gördüğüm testim ikinci resim üstüne su damlatınca geçiyosa kuruma çizgisi dendiği için yaptım son hâli böyle oldu ama sabah tekrar ettiğim testimde ki beyaz çizgi fotoda belli olmuyo maalesef
Bende o yüzden ümit edemiyorum canım önceden de başıma gelmişti çünküBen denk geldim malesef kuruma çizgisiydi.
Hadi yaaa o zaman bekle canım yarını inşallah güzel haber verirsin bizlereBana yakın hastane var ama testi 110₺ ye yapıyolar teste boşu boşuna o parayı vermek istemem başka hastanede 50ye yapıyo o da bana yürüme yarım saat mesafede yürüme gitmem gerekiyo ve 2 saat sonra sonucu veriyo ve elden alabiliyorum enabıza yüklemiyolar o yüzden yarına kadar olmazsam eşimle giderim diyorum sabredicem artık
Kimyasal olmadığına emin misiniz kaç aydır test yapıyorum bırakın çizgiyi ufacık birşey göremedim. Hele böyle Bi çizgi çıkması çok şaşırdım bana hiç olmadıBen denk geldim malesef kuruma çizgisiydi.
Kanda baktırmadım ama adet gördüm sonrasında. Erken gebelik testinde de böyle bir anım var :) buna da herkes pozitif dedi ama arkasından hemen adet gördüm.Kimyasal olmadığına emin misiniz kaç aydır test yapıyorum bırakın çizgiyi ufacık birşey göremedim. Hele böyle Bi çizgi çıkması çok şaşırdım bana hiç olmadısabahki testim duruyor hatta benim de hala bembeyaz
İnsallah belirgin pozitif olur bir dahaki testte. Yumurtlama ne zamandı?Bende o yüzden ümit edemiyorum canım önceden de başıma gelmişti çünküen iyisi adetin biraz geçmesini beklemek adet olmazsam yine test yaparım artık
Bakın bunda da çizgi var ama diğerinde çok belli. Bu attığınız kuruma çizgisi olabilir ama diğeri gerçekten çok belirgin.Kanda baktırmadım ama adet gördüm sonrasında. Erken gebelik testinde de böyle bir anım var :) buna da herkes pozitif dedi ama arkasından hemen adet gördüm.
Testi pozitif yorumlamak için hemen çıkmış olması ve çizginin belirgin olması gerekiyor. Test konusunda uzmanlaştım artık
Asıl ikinci attiğimda çizgi hemen çıktı ama ilk attığım fotoğraftakinde ilk hiçbir sey yoktu. Bekleyince öyle pembe şekilde bariz çizgi çıktı. Testler de oynuyor bizimle bazen :) senin bat ne zamandı? Regl oldun mu?Bakın bunda da çizgi var ama diğerinde çok belli. Bu attığınız kuruma çizgisi olabilir ama diğeri gerçekten çok belirgin.
Ben çatlatma iğnesi oldum iğnenin etkisiyle 10.gün bunun gibi çok çok silik bi çizgi görmüştüm. Ondan sonra hep negatif bir gün beklettiğim oldu yok yani hiç görmedim
İnşaAllah canım 24nde çatlatma iğnesi oldum bugun bat günüm ama hâlâ olmadım senin durumlar nasılİnsallah belirgin pozitif olur bir dahaki testte. Yumurtlama ne zamandı?
Bende de genelde hep kuruma çizgisi çıkar çıkmadığı nadirdirBakın bunda da çizgi var ama diğerinde çok belli. Bu attığınız kuruma çizgisi olabilir ama diğeri gerçekten çok belirgin.
Ben çatlatma iğnesi oldum iğnenin etkisiyle 10.gün bunun gibi çok çok silik bi çizgi görmüştüm. Ondan sonra hep negatif bir gün beklettiğim oldu yok yani hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?