Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende ailemin yanına gidicem ilk aşımı olmuştum uçak bileti vermiyorlarmış. Adet olmadan da attırmak istemiyorum 2.yi. Keşke hiç olmasam da güzel bişey çıksada evimde beklesem inan daha mutlu beklerim. Ama ümidim yok bugun adet günüm zaten iğnenin de 14. Günü olsa çıkardı nur topu gibi negatif maalesef

Ben senin durumunu çok merak ediyorum canım ya kan vermiceksen bi test daha yapsana
Hiç testim kalmadı evde hiç içimden de yapmak gelmiyo çıksa sabah da az da olsa kırmızılık çıkardı diye düşünüyorum ama beyaz grimsi bi çizik çıktı belki bozuktur diye düşünüyorum tek endişem eğer hamileysem ilişkinin zararı olur mu korkusu sardı içimi

Var mı hiç adet belirtin kendini nasıl hissediyosun peki

İlk resim gece yaptığım ve sabah bu şekilde gördüğüm testim ikinci resim üstüne su damlatınca geçiyosa kuruma çizgisi dendiği için yaptım son hâli böyle oldu ama sabah tekrar ettiğim testimde ki beyaz çizgi fotoda belli olmuyo maalesef

Eklentiler

• 12CB4284-6649-4928-A3CB-DCD5208495E8.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 43
  • B821BAB7-30A4-44DB-A152-CD5B3D307CB3.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 47
Canım silik çizgi olmasa ilk fotoda ki gibi kuruma çizgisi asla olmaz bence. Ben hiiç denk gelmedim yani. Ben ikisinde de çizgiyi görüyorum bence sende de iğnenin etkisi kalmamıştır aslında Bi kan versen

Canım silik çizgi olmasa ilk fotoda ki gibi kuruma çizgisi asla olmaz bence. Ben hiiç denk gelmedim yani. Ben ikisinde de çizgiyi görüyorum bence sende de iğnenin etkisi kalmamıştır aslında Bi kan versen
Bana yakın hastane var ama testi 110₺ ye yapıyolar teste boşu boşuna o parayı vermek istemem başka hastanede 50ye yapıyo o da bana yürüme yarım saat mesafede yürüme gitmem gerekiyo ve 2 saat sonra sonucu veriyo ve elden alabiliyorum enabıza yüklemiyolar o yüzden yarına kadar olmazsam eşimle giderim diyorum sabredicem artık

benim kafam aşırı karıştı kızlar. şimdi ben bu sabah tamam regl olcam dedim. şu saate kadar gelen bir kanama yok sadece kahve leke oluyor oda çok değil az az. ben anlamadım ne oldu böyle. normalde hiç geçmezdi zamanı. hele ağrısı ilk gün korkunç olurdu tık yok şimdi

Ben denk geldim malesef kuruma çizgisiydi.

Eklentiler

• A2665A26-C60A-4B93-8272-DFEA6DC486C6.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 41
Hadi yaaa o zaman bekle canım yarını inşallah güzel haber verirsin bizlere ben zannetmiyorum canım en azından senin gibi göğüs ağrısı falan olsa ya da silik çizgi çıksa ümidim olurdu. Ama ikiside yok canım hiç farklı bişey yok yani bende

Ben denk geldim malesef kuruma çizgisiydi.
Kimyasal olmadığına emin misiniz kaç aydır test yapıyorum bırakın çizgiyi ufacık birşey göremedim. Hele böyle Bi çizgi çıkması çok şaşırdım bana hiç olmadı sabahki testim duruyor hatta benim de hala bembeyaz

Kanda baktırmadım ama adet gördüm sonrasında. Erken gebelik testinde de böyle bir anım var :) buna da herkes pozitif dedi ama arkasından hemen adet gördüm.
Testi pozitif yorumlamak için hemen çıkmış olması ve çizginin belirgin olması gerekiyor. Test konusunda uzmanlaştım artık

Eklentiler

• 2E9F009B-8B7A-4CA9-A0BE-C1D03E98CFA3.webp
    88 KB · Görüntüleme: 33
Bakın bunda da çizgi var ama diğerinde çok belli. Bu attığınız kuruma çizgisi olabilir ama diğeri gerçekten çok belirgin.
Ben çatlatma iğnesi oldum iğnenin etkisiyle 10.gün bunun gibi çok çok silik bi çizgi görmüştüm. Ondan sonra hep negatif bir gün beklettiğim oldu yok yani hiç görmedim

Asıl ikinci attiğimda çizgi hemen çıktı ama ilk attığım fotoğraftakinde ilk hiçbir sey yoktu. Bekleyince öyle pembe şekilde bariz çizgi çıktı. Testler de oynuyor bizimle bazen :) senin bat ne zamandı? Regl oldun mu?

Bende de genelde hep kuruma çizgisi çıkar çıkmadığı nadirdir o yüzden hep bu ümitsizlikler sabah ki yaptığımda şuan çok net çizgi var yok yok en iyisi bi kaç gün beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…