Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaAllah canım 24nde çatlatma iğnesi oldum bugun bat günüm ama hâlâ olmadım senin durumlar nasıl
Ben 24-25 ovulasyonda pik gördüm. 26 silikleşti. Ben de sabah test yaptım. Bir güzel negatif. Henüz karnımda ağrı yok. Memelerde bastirinca acı var epey. Adet olacağıma eminim. Zaten bebek olsa bugün testte çıkardı herhalde. Bu ay da kendimce iyi değelendirmiştim. Moralim bozulduu.

Çok şaşırdım gerçekten en doğrusu kan testi galiba.
İnşaAllah canım 24nde çatlatma iğnesi oldum bugun bat günüm ama hâlâ olmadım senin durumlar nasıl
Bizim Maviesil23 ile aynı iğne günümüzde adet günümüzde bakalım ne olacak adet olmadık daha

Bende de genelde hep kuruma çizgisi çıkar çıkmadığı nadirdir o yüzden hep bu ümitsizlikler sabah ki yaptığımda şuan çok net çizgi var yok yok en iyisi bi kaç gün beklemek
Hehe aynı ben. Ben de de hep cikiyor 2 saat sonra ama sonuç hüsran oldu hep

Bende öyle düşünüyorum olsa çıkardı diyorum bugun yaptığım testte çizgi çıktı ama beyazdı büyük ihtimal test bozuktu diyorum. Bu ay da olmazsa artık aşılamaya yönelicem

Bende öyle düşünüyorum olsa çıkardı diyorum bugun yaptığım testte çizgi çıktı ama beyazdı büyük ihtimal test bozuktu diyorum. Bu ay da olmazsa artık aşılamaya yönelicem
Yine de moral bozmayalım. Sizlerden birinin pozitife dönerse ben de umutlanirim. Zor tabi ama işte umut fakirin ekmeği ben de eşimle konuştum. Gelecek ay aşılama zamanı artık. Deneyip deneyip hüsrandan yoruldum. Zaman geçiyoor.

Belki pozitife döner? Ben de sizi takip edeyim bari. Öyle bir mucize olursa üçümüze birden ne biçim olur
Siz hayali çizgi görürken ben negatif göre göre öğrenicem galiba bu gidişle ay evet gerçekten ne güzel olurdu ama canım benim gerçekten ümidim yok. Adet olucam yani belli bekliyorum bakalım

Biz hepimiz toplaşıp aşılamaya gidicez zaten bende bu ay gidecektim ama maalesef eşim görevde Kasım aralık ayı gibi gideceğim bende

Kizlar ya geceden beri kulagim agriyor doktora gittim antibiyotik verdi ordsda gebelik icin te st yaptik negatif cikti doktor 2 gun snra hasta olunvca lullanmaya basla ne olur ne olmaz dedi ama agi var cok icsemmi sizce ya

Bende daha adet olmadım aklım karıştı yarına pozitif çıkma ihtimali var mı acaba
Ben de onu çok merak ediyorum. Genelde kadınlar burda 4-5 gün önceden testte pozitif görüyorlar. Yumurtlamadan itibaren mi bat hesaplıyorlar acaba yoksa takvim mi? Mesela takvim bana 13 eylül diyor ama ben 4 gün önce yumurtladığım için bat bence 9 eylül. İnsallah pozitif görürsün yarın. Takipteyim seni.

Benden de helalinden bir negatif

Eklentiler

• 04573485-DD7D-4D02-9500-47C5A40785F5.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…