- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
Ben 24-25 ovulasyonda pik gördüm. 26 silikleşti. Ben de sabah test yaptım. Bir güzel negatif. Henüz karnımda ağrı yok. Memelerde bastirinca acı var epey. Adet olacağıma eminim. Zaten bebek olsa bugün testte çıkardı herhalde. Bu ay da kendimce iyi değelendirmiştim. Moralim bozulduu.İnşaAllah canım 24nde çatlatma iğnesi oldum bugun bat günüm ama hâlâ olmadım senin durumlar nasıl
Çok şaşırdım gerçekten en doğrusu kan testi galiba.Asıl ikinci attiğimda çizgi hemen çıktı ama ilk attığım fotoğraftakinde ilk hiçbir sey yoktu. Bekleyince öyle pembe şekilde bariz çizgi çıktı. Testler de oynuyor bizimle bazen :) senin bat ne zamandı? Regl oldun mu?
BizimİnşaAllah canım 24nde çatlatma iğnesi oldum bugun bat günüm ama hâlâ olmadım senin durumlar nasıl
Hehe aynı ben. Ben de de hep cikiyor 2 saat sonra ama sonuç hüsran oldu hepBende de genelde hep kuruma çizgisi çıkar çıkmadığı nadirdiro yüzden hep bu ümitsizlikler sabah ki yaptığımda şuan çok net çizgi var yok yok en iyisi bi kaç gün beklemek
İnşaAllah mutlu bi sonuç olur sonundaÇok şaşırdım gerçekten en doğrusu kan testi galiba.
BizimMaviesil23 ile aynı iğne günümüzde adet günümüzde bakalım ne olacak adet olmadık daha
Test yaptın mı sen?Çok şaşırdım gerçekten en doğrusu kan testi galiba.
BizimMaviesil23 ile aynı iğne günümüzde adet günümüzde bakalım ne olacak adet olmadık daha
Ben hiç denk gelmedim yaa gerçekten şaşırtıcıBende de genelde hep kuruma çizgisi çıkar çıkmadığı nadirdiro yüzden hep bu ümitsizlikler sabah ki yaptığımda şuan çok net çizgi var yok yok en iyisi bi kaç gün beklemek
Yaptım bugun nur topu gibi negatifffTest yaptın mı sen?
Bende öyle düşünüyorum olsa çıkardı diyorum bugun yaptığım testte çizgi çıktı ama beyazdı büyük ihtimal test bozuktu diyorum. Bu ay da olmazsa artık aşılamaya yönelicemBen 24-25 ovulasyonda pik gördüm. 26 silikleşti. Ben de sabah test yaptım. Bir güzel negatif. Henüz karnımda ağrı yok. Memelerde bastirinca acı var epey. Adet olacağıma eminim. Zaten bebek olsa bugün testte çıkardı herhalde. Bu ay da kendimce iyi değelendirmiştim. Moralim bozulduu.
Keşkeee keşkee hepimize inşallahİnşaAllah mutlu bi sonuç olur sonunda
Yine de moral bozmayalım. Sizlerden birinin pozitife dönerse ben de umutlanirim. Zor tabi ama işte umut fakirin ekmeğiBende öyle düşünüyorum olsa çıkardı diyorum bugun yaptığım testte çizgi çıktı ama beyazdı büyük ihtimal test bozuktu diyorum. Bu ay da olmazsa artık aşılamaya yönelicem
Belki pozitife döner? Ben de sizi takip edeyim bari. Öyle bir mucize olursa üçümüze birden ne biçim olurYaptım bugun nur topu gibi negatifff
Siz hayali çizgi görürken ben negatif göre göre öğrenicem galiba bu gidişleBelki pozitife döner? Ben de sizi takip edeyim bari. Öyle bir mucize olursa üçümüze birden ne biçim olur
Biz hepimiz toplaşıp aşılamaya gidicez zatenYine de moral bozmayalım. Sizlerden birinin pozitife dönerse ben de umutlanirim. Zor tabi ama işte umut fakirin ekmeğiben de eşimle konuştum. Gelecek ay aşılama zamanı artık. Deneyip deneyip hüsrandan yoruldum. Zaman geçiyoor.
Yok canım evden ayrıldım ben durumlarım karışıkHAMİLEMİSİN CANIM
Ben de hiç görmedim canım kuruma çizgisi bileeKimyasal olmadığına emin misiniz kaç aydır test yapıyorum bırakın çizgiyi ufacık birşey göremedim. Hele böyle Bi çizgi çıkması çok şaşırdım bana hiç olmadısabahki testim duruyor hatta benim de hala bembeyaz
Bende daha adet olmadım aklım karıştı yarına pozitif çıkma ihtimali var mı acabaBen de hiç görmedim canım kuruma çizgisi bilee
Ben de onu çok merak ediyorum. Genelde kadınlar burda 4-5 gün önceden testte pozitif görüyorlar. Yumurtlamadan itibaren mi bat hesaplıyorlar acaba yoksa takvim mi? Mesela takvim bana 13 eylül diyor ama ben 4 gün önce yumurtladığım için bat bence 9 eylül. İnsallah pozitif görürsün yarın. Takipteyim seni.Bende daha adet olmadım aklım karıştı yarına pozitif çıkma ihtimali var mı acaba
Benden de helalinden bir negatifKanda baktırmadım ama adet gördüm sonrasında. Erken gebelik testinde de böyle bir anım var :) buna da herkes pozitif dedi ama arkasından hemen adet gördüm.
Testi pozitif yorumlamak için hemen çıkmış olması ve çizginin belirgin olması gerekiyor. Test konusunda uzmanlaştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?