Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben takvime göre hesaplıyorum yumurtlama günlerim bazen oynayabiliyo çünkü ona rağmen 28günde bir adet oluyorum

Sağol canım öncelikle hepimize nasip olsun inşallah. Valla benim hep takvime göre geliyor Bi gün önce Bi gün sonra gibi. Hep 28 29 günde bir oluyor Bayadır bende. Yumurtlama dönemimde genellikle doktora gittiğim için öğreniyorum 14. Veya 15. Gün oluyor hep. O çok erken öğrenen insanların durumu yumurtlaması daha önce olduğu için bence. Mesela 30 günde bir oluyor diyelim bu ay 12. Günde yumurtası oluştu o zaman adetten önce öğrenme ihtimali yüksek

Vallahi bilmiyorum ki canım yaaa bana biraz akıl verin ağlayıp zirlamayi bırakmam icinn
Ağrı kesicini al ağrın biraz geçince uyumaya çalış bol bol dua et hayırlısını iste canım mutlu olmanı çok istiyorum gerçekten durumunun karışık olduğunun da farkındayım o yüzden yorumda yapamıyorum ama belki herşey bugunden sonra daha güzel olucaktır böyle düşünmeye çalış. Eşinle görüşüp buluşup orta yol bulma şansınız yok mu hiç çözülebilecek bi mesele değil mi bu tamamen bitirdiniz mi kafanızda?

Vallahi bilmiyorum ki canım yaaa bana biraz akıl verin ağlayıp zirlamayi bırakmam icinn
Ah canım bende akıl olsa da versem sana ne olduğunu da bilemiyorum ama ilk önce kendin için güçlü durmak zorundasın. Biliyorum çok zor belki benzer şeyleri yaşadık zamanında bilemiyorum tam anlatamıyoruz ama ağlamak geliyorsa ağla 1 gün ağla 2 gün ağla 3.gün kendin için dik dur ama

canım, şuan içinde bulunduğun durum eminim ki zor ve can sıkıcı. Biraz ağla rahatla içini dök ve sonra kalk. Kendin için devam et. Hayattaki en önemli şey sensin unutma. Dön geçmişe bak. Zorlandığın birsürü zaman oldu ve bugün hepsi bir şekilde geçti. Bu da geçecek. Şuan zor ama herşey geçecek ve senin için en hayırlı şekilde geçecek. Buna inan ve kendini önemse. Kendin için iyi ol. Kendini önemseyip sevmeden kendini mutlu etmeden kimseyi mutlu edemezsin, kimseyle mutlu olamazsın. Sen önemlisin kendine hakettiğin değeri ver lütfen kocaman sarılıyorum sana. Sen de kendine sarıl hadi

Canım şöyle söyliyim mağdur olan ve hakli olan benim yine de belki bi şans veririm diyorum kendi kendime ama karşı taraftan en ufak bi çaba bile yok ben üzülüyorum şahsen bi yuvayı yıkmak kolay değil ama hem hakli olup hem de adim atmak beni yaralar o yüzden elimden bi şey gelmiyo beklemekten başka da çarem yok sizi de sıkmak istemem sizin stresiniz var zaten kusura bakmayin canım

Inşallah durabilirim canım benim

Yaa çok teşekkür ederim canım çok tatlısın ❤böyle mantıklı düşüncelere sahip güçlü kadınlara çok özeniyorum inşallah dediklerini uygulayabilirim yoksa hayatı kendime zindan etmekten başka yaptığım bi şey de yok zaten haklisin

Inşallah durabilirim canım benim
Canım benim affedilebilir bişeyse orasını bilemem şans verebilirsin ama adım atmıyor diyorsun o zaman sende dik dur. Dik dur ki hatasını anlayabilsin
Allah ona eş olmanın ne demek olduğunu hatırlatsın inşallah canım

Haklıysan dik durmaya devam et canım hayat senin tercih senin artısını eksisini iyice düşün öyle karar ver. İçinden geldiği gibi davran umarım hakkınızda hayırlı olan gönlünden geçenlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…