10 ya da 11 Eylül ama ben zaten gebelik istemiyorum şüpheli ilişkiydiSenin bat hangi gün?
Canım benim ne demek helal olsun. Bende yalnızım buralarda konuşacak insan bile yok olsa da samimi değil. En azından böyle dertler de ortak olunca insan çok iyi anlaşıyor. Tabi samimiyetsiz Bi insan olsa pek konuşamazsın tabi ama bende sizin samimiyetinize çok inandım gerçekten. Allah razı olsun duan için inşallah seninde hayatın bir an önce düzene girer. İnşallah aklı başına gelir hatasını anlar diyelimTeşekkür ederim canlarım kusura bakmayin hakkinizi helal edin bana dilediğiniz iyi dileklerin bin katı sizi bulsun inşallah bebeginize de en kısa zamanda kavuşun kalpten diliyorum❤❤❤ ikinize de çok ısındım çevremdeki insanlardan daha sıcak ve samimisiniz Allah razı olsun sizdenDilos6342 Maviesil23
Genelde pozitifllere masallah diyoruz ama senin de negatifine kocaman bir masallah o zaman10 ya da 11 Eylül ama ben zaten gebelik istemiyorum şüpheli ilişkiydi
Inşallah canım benim inşallah hepimize inşallah ne yaptın adet oldun mu canimCanım benim ne demek helal olsun. Bende yalnızım buralarda konuşacak insan bile yok olsa da samimi değil. En azından böyle dertler de ortak olunca insan çok iyi anlaşıyor. Tabi samimiyetsiz Bi insan olsa pek konuşamazsın tabi ama bende sizin samimiyetinize çok inandım gerçekten. Allah razı olsun duan için inşallah seninde hayatın bir an önce düzene girer. İnşallah aklı başına gelir hatasını anlar diyelimhayatta ne olacağız belli değil dik durmak gerçekten çok önemli bu hem kendim için hem senin için söylüyorum. Allah kalbimizden geçenleri bizlere nasip etsin inşallah
Olmadım daha canım ya bekliyorumInşallah canım benim inşallah hepimize inşallah ne yaptın adet oldun mu canim
Helal olsun kuzum sizlerde çok iyi insanlarsınız sayenizde bende burda kendimi daha iyi hissetmeye başladım. İnşaAllah herşey gönlümüzce olurTeşekkür ederim canlarım kusura bakmayin hakkinizi helal edin bana dilediğiniz iyi dileklerin bin katı sizi bulsun inşallah bebeginize de en kısa zamanda kavuşun kalpten diliyorum❤❤❤ ikinize de çok ısındım çevremdeki insanlardan daha sıcak ve samimisiniz Allah razı olsun sizdenDilos6342 Maviesil23
Ne zaman gelecek acaba gelmekte olan şeyOlmadım daha canım ya bekliyorum
Böyle olunca insan daha çok stres oluyor yaNe zaman gelecek acaba gelmekte olan şeybiraz bükülerek yürümeye başladım ayaklarımda buz gibi oldu zaten ne zaman böyle olsa bi kaç saate gelir benimkiler bakalım nolcak
Ağrılı oluyo mu seninki de canımOlmadım daha canım ya bekliyorum
Canım bi ağrı giriyor sonra hiç bişey olmamış gibi geçiyor anlamadım bendeAğrılı oluyo mu seninki de canım
Sende aramıza hoşgeldin öyleyseBen de ne güzel seviniyordum bu ay adet belirtisi yok diye. Kasıklarım yavas yavas ağrımaya basladıııı
Yaptım tabii. Negatif. Hatta simdi kahverengi akıntı geldi ve adet oluyorum demek bu. Yalnız bugünü regl işaretlesem takvimde 23 ağustos yumurtlama gösteriyor ama 23 ağustosta benim ovulasyon testim negatif idi. 24-25 pozitif oldu. Bu gidişle bu testlerle de iş yapmicam ya.Sende aramıza hoşgeldin öyleysesen hiç test yaptın mı?
Takvimler yumurtlamayı doğru göstermez ki önceden bende ordan bakardım ama tamamen hata yapmışım benim yumurtlamam bazen 9.gün bazen 12 bazende 14nde oluyo ovulasyon testiyle takip etmeni öneririmYaptım tabii. Negatif. Hatta simdi kahverengi akıntı geldi ve adet oluyorum demek bu. Yalnız bugünü regl işaretlesem takvimde 23 ağustos yumurtlama gösteriyor ama 23 ağustosta benim ovulasyon testim negatif idi. 24-25 pozitif oldu. Bu gidişle bu testlerle de iş yapmicam ya.
Valla benim takvimim 2 ovulasyon ayimida dgru gosterdi canm bilrmiyorum bu ay bir dolu bir bbosseklinde ilerlicem bakalim ovulasyonlada talip etmicemTakvimler yumurtlamayı doğru göstermez ki önceden bende ordan bakardım ama tamamen hata yapmışım benim yumurtlamam bazen 9.gün bazen 12 bazende 14nde oluyo ovulasyon testiyle takip etmeni öneririm
Zaten ovulasyon ile takip ettim ama testte gördüğüm pikten 12 gün sonra adet olmus oldum. Aslında 14. Gün oluyordu hepTakvimler yumurtlamayı doğru göstermez ki önceden bende ordan bakardım ama tamamen hata yapmışım benim yumurtlamam bazen 9.gün bazen 12 bazende 14nde oluyo ovulasyon testiyle takip etmeni öneririm
Kesinlikle çok haklısın insan takip edince daha çok strese giriyo. aslında düzenli bi şekilde iki günde bir ilişki olsa belkide bunların hiç birine gerek kalmıcak ama aksilikler çıkınca ister istemez araya bişey giriyo ve düzenli ilerleyemiyo yani benim için öyleValla benim takvimim 2 ovulasyon ayimida dgru gosterdi canm bilrmiyorum bu ay bir dolu bir bbosseklinde ilerlicem bakalim ovulasyonlada talip etmicemtakip edince da ha cok stres oluyorum
Ben bazen ay da iki defa bile yumurtlayabiliyorum ayy kendimi şuan tavuk gibi hissettim böyle diyinceZaten ovulasyon ile takip ettim ama testte gördüğüm pikten 12 gün sonra adet olmus oldum. Aslında 14. Gün oluyordu hep
Bendede oyle ama adetten snra 1 hafta en azindan bu sekilde decam edicem yani 15.nci gune kadar etsem yetrli zaten bu sefer cok kararliyim ahahKesinlikle çok haklısın insan takip edince daha çok strese giriyo. aslında düzenli bi şekilde iki günde bir ilişki olsa belkide bunların hiç birine gerek kalmıcak ama aksilikler çıkınca ister istemez araya bişey giriyo ve düzenli ilerleyemiyo yani benim için öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?