Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canlarım kusura bakmayin hakkinizi helal edin bana dilediğiniz iyi dileklerin bin katı sizi bulsun inşallah bebeginize de en kısa zamanda kavuşun kalpten diliyorum❤❤❤ ikinize de çok ısındım çevremdeki insanlardan daha sıcak ve samimisiniz Allah razı olsun sizden Dilos6342 Maviesil23

Canım benim ne demek helal olsun. Bende yalnızım buralarda konuşacak insan bile yok olsa da samimi değil. En azından böyle dertler de ortak olunca insan çok iyi anlaşıyor. Tabi samimiyetsiz Bi insan olsa pek konuşamazsın tabi ama bende sizin samimiyetinize çok inandım gerçekten. Allah razı olsun duan için inşallah seninde hayatın bir an önce düzene girer. İnşallah aklı başına gelir hatasını anlar diyelim hayatta ne olacağız belli değil dik durmak gerçekten çok önemli bu hem kendim için hem senin için söylüyorum. Allah kalbimizden geçenleri bizlere nasip etsin inşallah

Inşallah canım benim inşallah hepimize inşallah ne yaptın adet oldun mu canim

Helal olsun kuzum sizlerde çok iyi insanlarsınız sayenizde bende burda kendimi daha iyi hissetmeye başladım. İnşaAllah herşey gönlümüzce olur

Ben de ne güzel seviniyordum bu ay adet belirtisi yok diye. Kasıklarım yavas yavas ağrımaya basladıııı

Sende aramıza hoşgeldin öyleyse sen hiç test yaptın mı?
Yaptım tabii. Negatif. Hatta simdi kahverengi akıntı geldi ve adet oluyorum demek bu. Yalnız bugünü regl işaretlesem takvimde 23 ağustos yumurtlama gösteriyor ama 23 ağustosta benim ovulasyon testim negatif idi. 24-25 pozitif oldu. Bu gidişle bu testlerle de iş yapmicam ya.

Takvimler yumurtlamayı doğru göstermez ki önceden bende ordan bakardım ama tamamen hata yapmışım benim yumurtlamam bazen 9.gün bazen 12 bazende 14nde oluyo ovulasyon testiyle takip etmeni öneririm

Takvimler yumurtlamayı doğru göstermez ki önceden bende ordan bakardım ama tamamen hata yapmışım benim yumurtlamam bazen 9.gün bazen 12 bazende 14nde oluyo ovulasyon testiyle takip etmeni öneririm
Valla benim takvimim 2 ovulasyon ayimida dgru gosterdi canm bilrmiyorum bu ay bir dolu bir bbosseklinde ilerlicem bakalim ovulasyonlada talip etmicem takip edince da ha cok stres oluyorum

Zaten ovulasyon ile takip ettim ama testte gördüğüm pikten 12 gün sonra adet olmus oldum. Aslında 14. Gün oluyordu hep

Valla benim takvimim 2 ovulasyon ayimida dgru gosterdi canm bilrmiyorum bu ay bir dolu bir bbosseklinde ilerlicem bakalim ovulasyonlada talip etmicem takip edince da ha cok stres oluyorum
Kesinlikle çok haklısın insan takip edince daha çok strese giriyo. aslında düzenli bi şekilde iki günde bir ilişki olsa belkide bunların hiç birine gerek kalmıcak ama aksilikler çıkınca ister istemez araya bişey giriyo ve düzenli ilerleyemiyo yani benim için öyle

Zaten ovulasyon ile takip ettim ama testte gördüğüm pikten 12 gün sonra adet olmus oldum. Aslında 14. Gün oluyordu hep
Ben bazen ay da iki defa bile yumurtlayabiliyorum ayy kendimi şuan tavuk gibi hissettim böyle diyince kimyasal gebelik yaşamadan önce yumurtlamam 11-12.günde oluyodu 13de çatlıyodu ve 17.günde tekrardan yumurtam oluşuyodu 18de çatlıyodu o yüzden nereyi takip edeceğimi bende şaşırdım artık

Bendede oyle ama adetten snra 1 hafta en azindan bu sekilde decam edicem yani 15.nci gune kadar etsem yetrli zaten bu sefer cok kararliyim ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…