Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede oyle ama adetten snra 1 hafta en azindan bu sekilde decam edicem yani 15.nci gune kadar etsem yetrli zaten bu sefer cok kararliyim ahah
Bende her adet gördüğümde tamam bundan sonra iki günde bir hiç aksatmıcam bu sefer yapıcam diyorum ama yyoookkk illa bişey çıkıyo ya yatıya misafir geliyo ya biz bi yere gitmek zorunda kalıyoruz ya eşim çok yorgun oluyo dediğimi sadece yumurtlamaya kadar yapabiliyorum ondan sonrasıda artık ne zaman denk gelirse ama yine kendime söz verdim bu kez başarıcam bunu

Yok canım benim adet başladımı geliyor o ağrılar hatta ilk iki gün o kadar ağır geçiyor ki. Bu arada hala gelmedi
Aynı ben benim ilk iki günüm yatakta geçiyo ev işi yemek falan hiç yapamıyorum bi tek arveles rahatlatıyo beni onun sayesinde ağrılarım hafifliyo. Bi ara ilaç yüzünden mi çocuk olmuyo diye düşündüm ama doktorum rahatlıkla kullanabilirsin dedi bu arada bende hâlâ adet olmadım beklemedeyim

Sabahtan beri kaç tane arveles içtim sayamadım

Hadi bakalim yapariz biz ya

Aynen valla canlar hatta geçen ay o kadar ağır geçmişti ki. İnsan 50 tane ped kullanır mı ya bayılıp kalıcam yakında arveles ve majezik tek dostum bu arada hala adet olmadım kızlar bütün sivilceler patlak verdi daha gelen giden yok Maviesil23 O olurbigun

Canım adetin geçmiş miydi senin? Kusura bakma karışıyor arada vallahi. Keşke kan verebilsen çizgi net gözüküyor

Bende de hâlâ tık yok bakalım ne olcak 3gün önce de yarın için doktordan randevu almıştım adetimin ikinci günü olucak diye tekrar hormon testi yaptırıcaktım ama tüm planlar şaştı şuan

Bende de hâlâ tık yok bakalım ne olcak 3gün önce de yarın için doktordan randevu almıştım adetimin ikinci günü olucak diye tekrar hormon testi yaptırıcaktım ama tüm planlar şaştı şuan
Hey Allahım insan plan yapamıyor. Sen bir daha test yaptın mı canım belki bişeyler vardır?

Canım net bi şekilde ikinci çizgi görünüyo umarım hamilesindir Bence çok geçmeden kan tahlili ver bi aksilik olmasın belki ilaç falan kullanmanı ister ne olur ne olmaz

Canım adetin geçmiş miydi senin? Kusura bakma karışıyor arada vallahi. Keşke kan verebilsen çizgi net gözüküyor
Önemli değil canım haklısın karıştırabiliyoruz bende aynı şekil :)
Bat benim bugündü canım daha geçmedi sayılır yarın da kan veremicem perşembe nasip olursa eşimin işi sebebiyle perşembe gideriz diye düşündük kan testi için bakalım

Hey Allahım insan plan yapamıyor. Sen bir daha test yaptın mı canım belki bişeyler vardır?
Yok canım testim bitti artık tekrardan almak da istemedim bugun gerçekten adet belirtilerim tamamen vardı hala da var ama gelmiyo sadece akıntı geliyo kremle sarı arası afedersin ama böyle ele yapışan bi akıntı tuhaf bişey. Sen yarın tekrarlıcak mısın yine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…