- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Bende her adet gördüğümde tamam bundan sonra iki günde bir hiç aksatmıcam bu sefer yapıcam diyorum ama yyoookkk illa bişey çıkıyo ya yatıya misafir geliyo ya biz bi yere gitmek zorunda kalıyoruz ya eşim çok yorgun oluyoBendede oyle ama adetten snra 1 hafta en azindan bu sekilde decam edicem yani 15.nci gune kadar etsem yetrli zaten bu sefer cok kararliyim ahah
Anladım canım benim hep aşırı ağrım oluyoCanım bi ağrı giriyor sonra hiç bişey olmamış gibi geçiyor anlamadım bende
Yok canım benim adet başladımı geliyor o ağrılar hatta ilk iki gün o kadar ağır geçiyor ki. Bu arada hala gelmediAnladım canım benim hep aşırı ağrım oluyo
Aynı benYok canım benim adet başladımı geliyor o ağrılar hatta ilk iki gün o kadar ağır geçiyor ki. Bu arada hala gelmedi
Olmasa keşke yaaYok canım benim adet başladımı geliyor o ağrılar hatta ilk iki gün o kadar ağır geçiyor ki. Bu arada hala gelmedi
Sabahtan beri kaç tane arveles içtim sayamadımAynı benbenim ilk iki günüm yatakta geçiyo ev işi yemek falan hiç yapamıyorum bi tek arveles rahatlatıyo beni onun sayesinde ağrılarım hafifliyo. Bi ara ilaç yüzünden mi çocuk olmuyo diye düşündüm ama doktorum rahatlıkla kullanabilirsin dedi bu arada bende hâlâ adet olmadım beklemedeyim
Hiç bişeyimiz düzgün gitmiyo kuzumSabahtan beri kaç tane arveles içtim sayamadım
Hadi bakalim yapariz biz yaBende her adet gördüğümde tamam bundan sonra iki günde bir hiç aksatmıcam bu sefer yapıcam diyorum ama yyoookkk illa bişey çıkıyo ya yatıya misafir geliyo ya biz bi yere gitmek zorunda kalıyoruz ya eşim çok yorgun oluyodediğimi sadece yumurtlamaya kadar yapabiliyorum ondan sonrasıda artık ne zaman denk gelirse ama yine kendime söz verdim bu kez başarıcam bunu
Valla öylee yaaHiç bişeyimiz düzgün gitmiyo kuzum
Kan veremedim bugün ama test yaptım yeniden ve böyle çıktı yine aynı dün gece yaptığım gibi 1/2 dk içinde ikinci çizgi hafif belirginleşti
Aynen valla canlar hatta geçen ay o kadar ağır geçmişti ki. İnsan 50 tane ped kullanır mı ya bayılıp kalıcam yakındaAynı benbenim ilk iki günüm yatakta geçiyo ev işi yemek falan hiç yapamıyorum bi tek arveles rahatlatıyo beni onun sayesinde ağrılarım hafifliyo. Bi ara ilaç yüzünden mi çocuk olmuyo diye düşündüm ama doktorum rahatlıkla kullanabilirsin dedi bu arada bende hâlâ adet olmadım beklemedeyim
Canım adetin geçmiş miydi senin? Kusura bakma karışıyor arada vallahi. Keşke kan verebilsen çizgi net gözüküyorKan veremedim bugün ama test yaptım yeniden ve böyle çıktı yine aynı dün gece yaptığım gibi 1/2 dk içinde ikinci çizgi hafif belirginleşti
Test sonucum
Geç döllenme olduğu için mi acaba böyle sonradan hafif belirgin çizgi çıkıyor kızlarDilos6342 O olurbigun Maviesil23
Bende de hâlâ tık yok bakalım ne olcak 3gün önce de yarın için doktordan randevu almıştım adetimin ikinci günü olucak diye tekrar hormon testi yaptırıcaktım ama tüm planlar şaştı şuanAynen valla canlar hatta geçen ay o kadar ağır geçmişti ki. İnsan 50 tane ped kullanır mı ya bayılıp kalıcam yakındaarveles ve majezik tek dostum bu arada hala adet olmadım kızlar bütün sivilceler patlak verdi daha gelen giden yok Maviesil23 O olurbigun
Olabilir Canım ama bariz pozitif keşke kan verseydinKan veremedim bugün ama test yaptım yeniden ve böyle çıktı yine aynı dün gece yaptığım gibi 1/2 dk içinde ikinci çizgi hafif belirginleşti
Test sonucum
Geç döllenme olduğu için mi acaba böyle sonradan hafif belirgin çizgi çıkıyor kızlarDilos6342 O olurbigun Maviesil23
Hey Allahım insan plan yapamıyor. Sen bir daha test yaptın mı canım belki bişeyler vardır?Bende de hâlâ tık yok bakalım ne olcak 3gün önce de yarın için doktordan randevu almıştım adetimin ikinci günü olucak diye tekrar hormon testi yaptırıcaktım ama tüm planlar şaştı şuan
Canım net bi şekilde ikinci çizgi görünüyo umarım hamilesindirKan veremedim bugün ama test yaptım yeniden ve böyle çıktı yine aynı dün gece yaptığım gibi 1/2 dk içinde ikinci çizgi hafif belirginleşti
Test sonucum
Stresten gecikiyo hepAynen valla canlar hatta geçen ay o kadar ağır geçmişti ki. İnsan 50 tane ped kullanır mı ya bayılıp kalıcam yakındaarveles ve majezik tek dostum bu arada hala adet olmadım kızlar bütün sivilceler patlak verdi daha gelen giden yok Maviesil23 O olurbigun
Önemli değil canım haklısın karıştırabiliyoruz bende aynı şekil :)Canım adetin geçmiş miydi senin? Kusura bakma karışıyor arada vallahi. Keşke kan verebilsen çizgi net gözüküyor
Sorma canım aynen bende bütün planları onun üstüne kurdum ya gelmek bilmiyorStresten gecikiyo hep
Yok canım testim bitti artıkHey Allahım insan plan yapamıyor. Sen bir daha test yaptın mı canım belki bişeyler vardır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?