Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım bizimde bugun Maviesil23 ile. Ama kendini rahat tut gidinceye kadar da testini tekrar edersin sabah ilk idrarla. İnşallah bebeğin seninledir

Canım net bi şekilde ikinci çizgi görünüyo umarım hamilesindir Bence çok geçmeden kan tahlili ver bi aksilik olmasın belki ilaç falan kullanmanı ister ne olur ne olmaz
Haklısın canım ben bir kimyasal gebelikte yaşamıştım ve o zaman adetim geçmeden kan verdim 2 güne değerim düştü birden ve düşük oldu ondan biraz çekiniyorum acele etmek istemiyorum ama geçiktirmememde lazım haklısın perşembe günü gitmeyi düşünüyorum eşimin işi sebebiyle o gün nasip olursa kan vericem inaşallah

Haha benimde bitti canım testim açıkçası bugun negatifi görünce yapasım gelmiyor. Ama sonradan benimde bembeyaz akıntım geldi akşam. Normalde yumurtlama zamanı olmaya başladı bu akıntı ama şimdi yine geldi neden bilmiyorum daha önceleri hiç olmuyordu. Benim ümidim yok canım senin yine silik çizgi çıktı ben öyle çıksa koşa koşa giderdim herhalde acile

İnşaAllahh güzel bi sonuç alırsın canım ama yarın sabah da tekrarla ki testini renkte koyulaşma var mı en azından onu kontrol etmiş olursun. Bende kimyasal gebelik geçirdim hamilelik sevincim 3 gün sürdü aynı şeyi yaşamaktan bende çok korkuyorum

Çook teşekkür ederim
Mesajlarınızı okuyorum bazen yazamasamda umarım sizden de bu müjdeli haberleri alırız
İnşAllah canım hepimize nasip olsun. Dün komşumla tanıştım daha yeni. Küçük bebeği var bende kız çocuklarına bayılırım içim gidiyor. İçeri girdim girer girmez geldi dizlerime başını koydu nasıl içim gitti sonra kucağıma geldi göğsüme yattı. Annesi de şaşırdı ilk kez yapıyor diye. Böyle gördükçe içim daha çok istekle doldu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Çok mu stres yaptık acaba bu stresle kendimize zarar veriyoruz işte naz yapıyo vucudumuz bize

Çok mu stres yaptık acaba bu stresle kendimize zarar veriyoruz işte naz yapıyo vucudumuz bize
Valla canım aslında sende kimyasal geçirmişsin bak ben o çıkan çizgilere inanıyorum sende fazla gecikme baktır istersen. Biliyorum korkuyorsun belki ama Bi çaresi olur belki bir ilaç falan pek bilmiyorum ama

Aynı şeyleri yaşamışız canım yani çok normalmiş ilk gebelikte böyle kimyasal olması normal diye çok duydum en azından ben o zamanlar hamile kalabiliyorum normal yollarla diye sevinmiştim sende böyle düşünebilirsin gerçekten zamanı var bebişin umarım bir gün o vaktini seçip sana gelecektir doğru zamanda moralimizi hep yüksek tutalım bu en önemlisi gerçekten bu çok etkiliyor çünkü

Bebekler hisseder ya gerçek o sevgiyi sıcaklığı gerçekten sende onu görmüş demekki çok iyi bir anne olucaksın ben bile burdan hissetim inşallah Allahım nasip eder yüzünü güldürür bu haberle ve isteyen herkese umarım

Valla canım aslında sende kimyasal geçirmişsin bak ben o çıkan çizgilere inanıyorum sende fazla gecikme baktır istersen. Biliyorum korkuyorsun belki ama Bi çaresi olur belki bir ilaç falan pek bilmiyorum ama
Adet belirtisi yaşadığım için yapmak istemedim çok üşüyorum çünkü kışlık pijamalarımı giydim patik bile giydim adet olmadan önce hep bunu yaşıyorum çünkü ümitlenmek istemedim ama yarın sabaha kadar olmazsam kesin test yapıcam hazır doktor randevumda var olur da pozitif çıkarsa hemen randevuma giderim

Ay canım yazarken bile gözüm doldu yani azcık sulu gözüm teşekkür ederim canım benim inşallah senin de güzel haberini alırız yarın falan test yaparsan bizleri haberdar et

Bende çok üzülmüştüm ama senin dediğin gibi düşünerek teselli ettim kendimi demek ki hamile kalabiliyomuşum dedim doktorumda öyle söyledi en azından 1 yıl sonrasında hamile kalabildiğini gördük üzülme sağlıklı bi gebelik olsaydı seninle kalırdı dedi. İnşaAllah tez zamanda tekrardan hamilelik haberimizi alırız

Ay canımm inşallah pozitif çıkar haberini bekliyorum mutlaka ama hamile kalanlar hep adet öncesi belirtilerimle aynıydı yazıyorlar o yüzden umudunu yitirme belki vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…