Olmayın inşallahAynen canım benimde öyle gece hazırlıksız yatsam hep o zaman adet olurum
Hiç öyle bişey duymamıştım doktor bişey yapmaya kullanmaya gerek yok dedi. Benim adet günümde değerim 59 çıktı 3 gün sonra 99 2 gün sonra da 66 oldu 1 hafta sonrada 1,20 ye indi doktorumda adetle atmışsın korunmanada gerek yok dediMaviesil23 L Lamiia kızlar bu arada kimyasal gebelikte rahim içine ilaç veriliyor bişey öldürücü diye duymuştum doktordan. Duymadıysanız aklınızda bulunsun
İnşaAllahh inşaAllahhOlmayın inşallah
Tamam canım mutlaka yazarımAy canım yazarken bile gözüm doldu yani azcık sulu gözümteşekkür ederim canım benim inşallah senin de güzel haberini alırız yarın falan test yaparsan bizleri haberdar et
Kesinlikle öyle inşallah bende çok isterim sizlerin mutluluğuna paylaşmak umarım en kısa zamanda olur inşallahBende çok üzülmüştüm ama senin dediğin gibi düşünerek teselli ettim kendimi demek ki hamile kalabiliyomuşum dedim doktorumda öyle söyledi en azından 1 yıl sonrasında hamile kalabildiğini gördük üzülme sağlıklı bi gebelik olsaydı seninle kalırdı dedi. İnşaAllah tez zamanda tekrardan hamilelik haberimizi alırız
Canım aslında o zaman gittiğim doktor çok ilgisiz bir doktordu ve hiç bişey demedi bana düşükle ilgili ben araştırdım kimyasal olduğunu anladım ve dediğini hiç duymamıştım zaten ondan 2 ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükürMaviesil23 L Lamiia kızlar bu arada kimyasal gebelikte rahim içine ilaç veriliyor bişey öldürücü diye duymuştum doktordan. Duymadıysanız aklınızda bulunsun
Hiç öyle bişey duymamıştım doktor bişey yapmaya kullanmaya gerek yok dedi. Benim adet günümde değerim 59 çıktı 3 gün sonra 99 2 gün sonra da 66 oldu 1 hafta sonrada 1,20 ye indi doktorumda adetle atmışsın korunmanada gerek yok dedi
Canım ben bunu 2 yerde gördüm doktorlar paylaşmış nette yani üst üste kimyasal olunca rahime ilaç veriyorlarmış. Valla bişey öldürücü falan diyordu ama tam hatırlamıyorum kızlar L LamiiaCanım aslında o zaman gittiğim doktor çok ilgisiz bir doktordu ve hiç bişey demedi bana düşükle ilgili ben araştırdım kimyasal olduğunu anladım ve dediğini hiç duymamıştım zaten ondan 2 ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükürsizlere de nasip inşallah
Haha canım dua ederken ayrıntı belirtmek lazım bakOlmayın inşallah
Galiba gördüğüm doktorlarda tüp bebek doktoruydu. Bi kaç kere kimyasal olmaya devam ettiğinde ilaç veriyoruz falan diyorduCanım ben bunu 2 yerde gördüm doktorlar paylaşmış nette yani üst üste kimyasal olunca rahime ilaç veriyorlarmış. Valla bişey öldürücü falan diyordu ama tam hatırlamıyorum kızlar L LamiiaMaviesil23 . Ama ne güzel hamile kalabiliyorsunuz Allah oğlunu da sana bağışlasın canım. Ben hiç kalamadım anlamıyorum artık ne yapmak gerek
Hala adet gelmedi değil mi? Benim lekelenmem başladı malesefffYok kuzum ben yapmıcam olsa bugun çıkardıama senden haberini bekliyorum
Sebepsiz değil canım bebek haberi için diyorumHaha canım dua ederken ayrıntı belirtmek lazım baksebepsiz olmazsak Bi de ay vallahi azıcık yüzümüz gülsün diye yazıyorum bende ama Maviesil23 de çıkar bende çıkmaz cıık imkansız çünkü negatifi gördüm bugun 14. Gün olsa illaki silikte olsa çıkardı bişeyler. Benden geçti canım artık esilden bekliyorum
Bende de negatif gibi bişeydi aslındaHaha canım dua ederken ayrıntı belirtmek lazım baksebepsiz olmazsak Bi de ay vallahi azıcık yüzümüz gülsün diye yazıyorum bende ama Maviesil23 de çıkar bende çıkmaz cıık imkansız çünkü negatifi gördüm bugun 14. Gün olsa illaki silikte olsa çıkardı bişeyler. Benden geçti canım artık esilden bekliyorum
Yaa gerçekten mii yok gelmedi daha bekliyorum ne zaman gelecek bakalımHala adet gelmedi değil mi? Benim lekelenmem başladı malesefff
Şaka diyorum canımSebepsiz değil canım bebek haberi için diyorum
Yaa gerçekten mi inşaAllah gelmez yaa. Ama bende niye hiç bişey yokBende de negatif gibi bişeydi aslındabeyaz çizgi ne alaka hiç karşılaşmamıştım test bozuktur diye düşünüyorum. Bakalım gece ya da sabah bizi kırmızılar bekliyomu şuan benim karnımda şişmeye başladı bi an da gelicek galiba
Ya kızlar sizde de adete 2-4 gün kala sancı başlıyor mu? Bu arada Allah hepinize gebelik nasip etsinYaa gerçekten mi inşaAllah gelmez yaa. Ama bende niye hiç bişey yok
Bende 2 3 gün kala hafiften başlıyo canım adet olacağım gün de aşırı artıyo ağrı ve öyle adet oluyorumYa kızlar sizde de adete 2-4 gün kala sancı başlıyor mu? Bu arada Allah hepinize gebelik nasip etsin
Bende öyle hafif kasılma başlıyor özellikle idrar yaparken hissediyorum bir de tek yumurtalıyım ya sadece sol var özellikle sol taraf ağrıyor.Bende 2 3 gün kala hafiften başlıyo canım adet olacağım gün de aşırı artıyo ağrı ve öyle adet oluyorum
karnımın içinde bişey var sanki gaz sıkışması olmaya başladı bi de çok sık idrar çıkmaya başladım artık adet olacağıma eminim diyebilirimYaa gerçekten mi inşaAllah gelmez yaa. Ama bende niye hiç bişey yok
Amin canım cümlemize inşaAllah. Benim de adetimden bi kaç gün önce kasılmalar çok hafif başlıyo yavaş yavaş vuruyo adet olduğum gün de tam bir bomba ağrıdan kıvranmaya ağlamaya başlıyorumYa kızlar sizde de adete 2-4 gün kala sancı başlıyor mu? Bu arada Allah hepinize gebelik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?