Yaaaa ilaç kullanıyor musun? Kullanma onlar sağlıksız ben ayda 2 defa adet oluyorum son şüpheli ilişkiden sonra takıntı oldu resmen bendeAmin canım cümlemize inşaAllah. Benim de adetimden bi kaç gün önce kasılmalar çok hafif başlıyo yavaş yavaş vuruyo adet olduğum gün de tam bir bomba ağrıdan kıvranmaya ağlamaya başlıyorum
Ağrı kesici arveles kullanmasam hastanelik oluyorum doktorum sakınca görmedi için rahat olsun kullanabilirsin dedi. Benim adetim çok şükür her zaman düzenliydi tek sıkıntım çok ağrım olması. Sen de gebelikten mi şüpheleniyosun?Yaaaa ilaç kullanıyor musun? Kullanma onlar sağlıksız ben ayda 2 defa adet oluyorum son şüpheli ilişkiden sonra takıntı oldu resmen bende
Benim de aşırı ağrım oluyo doktora dedim ağrı kesici iç diyor aaa bu benim aklıma hiç gelmemişti dicektim de neyseAğrı kesici arveles kullanmasam hastanelik oluyorum doktorum sakınca görmedi için rahat olsun kullanabilirsin dedi. Benim adetim çok şükür her zaman düzenliydi tek sıkıntım çok ağrım olması. Sen de gebelikten mi şüpheleniyosun?
Çoğu kadında oluyor amaBende öyle hafif kasılma başlıyor özellikle idrar yaparken hissediyorum bir de tek yumurtalıyım ya sadece sol var özellikle sol taraf ağrıyor.
Çok şaşırtıcı bi cevap vermiş gerçekten öyle söylemese düşünür dururdun napıcam diyeBenim de aşırı ağrım oluyo doktora dedim ağrı kesici iç diyor aaa bu benim aklıma hiç gelmemişti dicektim de neyse
Evet canım bu normal bişey zaten sinyal veriyor bize uzaktan aslındaYa kızlar sizde de adete 2-4 gün kala sancı başlıyor mu? Bu arada Allah hepinize gebelik nasip etsin
Benimde çok geldiği için fazla gelmesi iyi demiştiBenim de aşırı ağrım oluyo doktora dedim ağrı kesici iç diyor aaa bu benim aklıma hiç gelmemişti dicektim de neyse
Canım söylediğin şeyler hem Bi yandan gebelik belirtisi aslındakarnımın içinde bişey var sanki gaz sıkışması olmaya başladı bi de çok sık idrar çıkmaya başladım artık adet olacağıma eminim diyebiliriminşaAllahh senden güzel haberler gelir
Sabah haberleşiyoruz o zaman canım bakalım durumlar ne olucak şimdilik uyumaya çalışıcam yoksa düşünüp dururum böyleCanım söylediğin şeyler hem Bi yandan gebelik belirtisi aslındainsanın kafası gerçekten karışıyor bende bir olsam da kurtulsam şuan hiç bişeyim yok mesela. benim normalde olduğumu görünce başlar çok ağrım. 1 2 gün önce de hafif hafif yoklar. Ben kesin eminimde çıkmayacağına inşallah sende çıkar
Şimdi yatmadan sıvı alımını kesmeden şu elimde kalan ovulasyon testinden yaptım kızlar direk 2 3 dakika içinde böyle oldu
Çatlatma iğnesini vurduğum günün akşamında da böyle çıkmıştı bu test. Hatta bir gün önce 18 mm dedi doktor yine yaptım testi çok silikti şimdi böyle çıkması kafamı karıştırdı yaO olurbigun Maviesil23
Yaa çok teşekkür ederim canım çok tatlısın ❤böyle mantıklı düşüncelere sahip güçlü kadınlara çok özeniyorum inşallah dediklerini uygulayabilirim yoksa hayatı kendime zindan etmekten başka yaptığım bi şey de yok zaten haklisin
Çok doğru yazmışsın canım uygulamakta biraz zorlanıyoruz doğru ama dediğin gibi bu zamana kadar çok taviz verdim yine verirsem yine aynı şeyler olacak kararlı durmak önemli başarırım inşallah başarırsam da sana ayrıca teşekkür edicem❤❤Yapabilirsin canım. ben sana güveniyorum. Benim için de yaşarken yazması kadar kolay olmuyor tabiiki :)
Bak haklıyım diyorsun. o zaman hiç moralini bozma. Alttan da alma. Sadece bekle. Seni hakediyorsa gelir zaten etmiyorsa da gelmesin. Çünkü haksız olmasına rağmen ona gidersen yine aynı şeyleri yaşama ihtimalin çok yüksek. Kendine bunu yaşatma. Bekle. Sen kendi değerini bil ki o da bilsin senin değerini.
Canım aynıyım hala gelmedi
Ağrın var mı canimCanım aynıyım hala gelmedi
Ara ara canım bi geliyor bi gidiyorAğrın var mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?