Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım cümlemize inşaAllah. Benim de adetimden bi kaç gün önce kasılmalar çok hafif başlıyo yavaş yavaş vuruyo adet olduğum gün de tam bir bomba ağrıdan kıvranmaya ağlamaya başlıyorum
Yaaaa ilaç kullanıyor musun? Kullanma onlar sağlıksız ben ayda 2 defa adet oluyorum son şüpheli ilişkiden sonra takıntı oldu resmen bende

Yaaaa ilaç kullanıyor musun? Kullanma onlar sağlıksız ben ayda 2 defa adet oluyorum son şüpheli ilişkiden sonra takıntı oldu resmen bende
Ağrı kesici arveles kullanmasam hastanelik oluyorum doktorum sakınca görmedi için rahat olsun kullanabilirsin dedi. Benim adetim çok şükür her zaman düzenliydi tek sıkıntım çok ağrım olması. Sen de gebelikten mi şüpheleniyosun?

Benim de aşırı ağrım oluyo doktora dedim ağrı kesici iç diyor aaa bu benim aklıma hiç gelmemişti dicektim de neyse

karnımın içinde bişey var sanki gaz sıkışması olmaya başladı bi de çok sık idrar çıkmaya başladım artık adet olacağıma eminim diyebilirim inşaAllahh senden güzel haberler gelir
Canım söylediğin şeyler hem Bi yandan gebelik belirtisi aslında insanın kafası gerçekten karışıyor bende bir olsam da kurtulsam şuan hiç bişeyim yok mesela. benim normalde olduğumu görünce başlar çok ağrım. 1 2 gün önce de hafif hafif yoklar. Ben kesin eminimde çıkmayacağına inşallah sende çıkar

Sabah haberleşiyoruz o zaman canım bakalım durumlar ne olucak şimdilik uyumaya çalışıcam yoksa düşünüp dururum böyle

Şimdi yatmadan sıvı alımını kesmeden şu elimde kalan ovulasyon testinden yaptım kızlar direk 2 3 dakika içinde böyle oldu
Çatlatma iğnesini vurduğum günün akşamında da böyle çıkmıştı bu test. Hatta bir gün önce 18 mm dedi doktor yine yaptım testi çok silikti şimdi böyle çıkması kafamı karıştırdı ya O olurbigun Maviesil23

Eklentiler

• IMG_20210908_025856.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 32

Eklentiler

• IMG_20210908_030506.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 32
Kuzum ovulasyon testiyle kafanı hiç karıştırma ben geçen ay adetimden 3-4 gün önce bu testle kendimi ölçtüm hep son 2 gün c ve t çizgisi hep aynı koyuluktaydı sendeki gibi bile değildi daha koyuydu ama adet oldum. Eğer t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkarsa gebelik var diyebiliriz ama sen yinede yarın normal gebelik testi yap bence kontrol etmekte fayda var

Yapabilirsin canım. ben sana güveniyorum. Benim için de yaşarken yazması kadar kolay olmuyor tabiiki :)
Bak haklıyım diyorsun. o zaman hiç moralini bozma. Alttan da alma. Sadece bekle. Seni hakediyorsa gelir zaten etmiyorsa da gelmesin. Çünkü haksız olmasına rağmen ona gidersen yine aynı şeyleri yaşama ihtimalin çok yüksek. Kendine bunu yaşatma. Bekle. Sen kendi değerini bil ki o da bilsin senin değerini.

Çok doğru yazmışsın canım uygulamakta biraz zorlanıyoruz doğru ama dediğin gibi bu zamana kadar çok taviz verdim yine verirsem yine aynı şeyler olacak kararlı durmak önemli başarırım inşallah başarırsam da sana ayrıca teşekkür edicem❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…