- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Amin. Bende iki gün önce prodoctor marka test yaptım silik çıktı sonradan hakkında çok şey duyunca başka test yapayım dedim comfort yaptım negatif çıktıÇatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyormuş ya yalancı pozitif falan olmasın diye bekliyorum. İnşallah çıkar canım
Bende laboquik ile yapıyorum 2 gündür. Sabah yapmadım ilk idrarla ikisininde ama dün silik çizgi vardı bugun yok. Olmadı galiba benimAmin. Bende iki gün önce prodoctor marka test yaptım silik çıktı sonradan hakkında çok şey duyunca başka test yapayım dedim comfort yaptım negatif çıktı
Adet gecikmeden ümidini kesme canım inşallah hayırlısı olurKızlar son ilişkiden 12 sonra test yaptım negatifti acaba daha umut var son ilişki diyorum çünkü eşim işi dolayısıyla başka şehire gitti öğünün üstünden 12gun geçti test yaptım evde negatif
Prodoktor bende duydum canım ama daha çok erken bende dayanamıyorum yapıyorum ama kesin Bi kanıya varamıyorumAmin. Bende iki gün önce prodoctor marka test yaptım silik çıktı sonradan hakkında çok şey duyunca başka test yapayım dedim comfort yaptım negatif çıktı
Aynen canım ya benimkide iki ay sonra gelecek hasta olursam bu sefer çok uzulecegim Allah bizi hayal kırıklığına ugratmasin inşallahAdet gecikmeden ümidini kesme canım inşallah hayırlısı olurbenimde eşim gitti 2 ay sonra gelecek bari beklemeye ümidim olsun diyorum ama
Ay gerçekten mi aynıyız Allahım yüzümüzü güldürsün çok dua ediyorumAynen canım ya benimkide iki ay sonra gelecek hasta olursam bu sefer çok uzulecegim Allah bizi hayal kırıklığına ugratmasin inşallah
Bende kesin olsun diye kan verdim Bugün sağlık ocağınaProdoktor bende duydum canım ama daha çok erken bende dayanamıyorum yapıyorum ama kesin Bi kanıya varamıyorum
İnşallah canım inşallah bende çok dua ediyorum her zmn şimdi namaz kılacam senin için kendim için tüm isteyenler için dua edeceğim ,Ay gerçekten mi aynıyız Allahım yüzümüzü güldürsün çok dua ediyorum
İnşallah hayırlısı olsun canımBende kesin olsun diye kan verdim Bugün sağlık ocağına
Amin İnşallah bekleyip göreceğizİnşallah hayırlısı olsun canım
Allah kabul etsin canım ben de hep sadece kendime değil herkese dua ediyorum çünkü zor biliyorumİnşallah canım inşallah bende çok dua ediyorum her zmn şimdi namaz kılacam senin için kendim için tüm isteyenler için dua edeceğim ,
Adet günün geldi mi canimKızlar son ilişkiden 12 sonra test yaptım negatifti acaba daha umut var son ilişki diyorum çünkü eşim işi dolayısıyla başka şehire gitti öğünün üstünden 12gun geçti test yaptım evde negatif
İki günüm kaldı canım ama karın ağrım var maalesefAdet günün geldi mi canim
Amin canım sağolasın Allah razı olsun senden deAllah kabul etsin canım ben de hep sadece kendime değil herkese dua ediyorum çünkü zor biliyorum
birebir aynıyız sat 11 ağustos bat 7 eylül heyecan var mı sizde de? :)sat 11 ağustos yumurtlama 22 - 23 bat 7 eylül bakalım neler olacak =)
Gittim sabah doktorum acil ameliyata girmiş kan veremedim ya yarın sabah randevu aldık tekrardan gideceğim. Eve geldim yine çok az pembe lekem gelmişti. Bu normal testlerden yaptım. Normalde hep erken gebelik testinde gözükürdü bugün bu testte de görüldüTekrar test yaptın mı kan testi
Kan verseydin canım keşkeKizlar benim bat 30 ağustos tu bugün 3.gün geçti bulantı dışında belirtilerim söz konusu dün test yaptım cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?