- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
Ben regl oldum bileAra ara canım bi geliyor bi gidiyor
Yok kuzum adet olucam zaten de gelmiyor işte iğne mi yaptı anlamadımMerak ediyorum yaa
Yaa gerçekten mi canım benim adet günüm dündü ama test yaptım negatif olsa çıkardı diye düşünüyorum iğneden dolayı belki gecikmiş olabilirBen regl oldum bilesenin ovulasyon daha önceydi bence regl olman gerekirdi. Senden umudum var
Dün gece her iki yumurtalığımdada çok sancılar oldu ama sabah uyandığımda geçmişti şimdide hala sanki olcakmış gibi bi baskı var ama gelen giden bişey yok erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı çok aradayım
Hiç bilmiyorum ki yaaYok kuzum adet olucam zaten de gelmiyor işte iğne mi yaptı anlamadım
Geç döllenme olmasın canimDün gece her iki yumurtalığımdada çok sancılar oldu ama sabah uyandığımda geçmişti şimdide hala sanki olcakmış gibi bi baskı var ama gelen giden bişey yok erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı çok aradayım
24nde iğneyi oldum 25-27-29-31 de ilişki oldu bunlardan sonuncusu tuttuysa geç döllenme olabilir evet hastaneye gitmeyede çekiniyorum erken gebelik testinde bile böyle silik gibi bişey çıktı çünkü bi de predictor marka aldım güvenemedim şuan bugunde mi beklesem diyorumGeç döllenme olmasın canim
Kanda daha çabuk cikiyo ama canım kan versen ya24nde iğneyi oldum 25-27-29-31 de ilişki oldu bunlardan sonuncusu tuttuysa geç döllenme olabilir evet hastaneye gitmeyede çekiniyorum erken gebelik testinde bile böyle silik gibi bişey çıktı çünkü bi de predictor marka aldım güvenemedim şuan bugunde mi beklesem diyorum
Kan da kesin çıkar zaten de şimdi ümit ettikten sonra hüsrana uğramakta var korkuyorum gitmeye. Eşim erken gelirse belki onunla giderimKanda daha çabuk cikiyo ama canım kan versen ya
Ayy ben bekleyemiyorum sen nasıl bekliyosun canimmKan da kesin çıkar zaten de şimdi ümit ettikten sonra hüsrana uğramakta var korkuyorum gitmeye. Eşim erken gelirse belki onunla giderim
Şu kan testlerinde o kadar çok negatif gördüm kiAyy ben bekleyemiyorum sen nasıl bekliyosun canimm
Tutma yaaŞu kan testlerinde o kadar çok negatif gördüm kiçok belirgin çizgi görmeden kan vermekten korkar oldum artık bi günden bişey çıkmaz tutucam kendimi
Eşimle konuştum az önce bugun de bi sakince bekleyelim yarın yapalım dedi bu sefer kocamı dinlicemTutma yaa
Bu markanın çekeni çok galiba canım aslında bi gidip kan versenDün gece her iki yumurtalığımdada çok sancılar oldu ama sabah uyandığımda geçmişti şimdide hala sanki olcakmış gibi bi baskı var ama gelen giden bişey yok erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı çok aradayım
Yok kuzum geliyor gelmekte olan bişeyler gördüm gibi devamı gelirseHiç bilmiyorum ki yaa
Sancım gelmeye başladı canım yatağa attım kendimi iyi ki de gitmemişim bi kaç saate gelir gelmekte olanBu markanın çekeni çok galiba canım aslında bi gidip kan versen
Yaa çok mu sancın var canımSancım gelmeye başladı canım yatağa attım kendimi iyi ki de gitmemişim bi kaç saate gelir gelmekte olan
Şuan ağrı kesici alıcak kadar değil ama tuttu sancı artıcak gibi duruyo burdan dönüşü olmaz benimYaa çok mu sancın var canımbenimde bişeyler geliyor gibi devamı gelir zaten komple elendik
Benim de ayni öyle çıkmıştı ama negatif idiŞuan ağrı kesici alıcak kadar değil ama tuttu sancı artıcak gibi duruyo burdan dönüşü olmaz benimhepimiz elendik dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?