Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gece her iki yumurtalığımdada çok sancılar oldu ama sabah uyandığımda geçmişti şimdide hala sanki olcakmış gibi bi baskı var ama gelen giden bişey yok erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı çok aradayım

Eklentiler

• A47054FD-9097-409F-B47C-C7A0B9D24033.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 5122D8BB-D863-4D30-8506-E32582CFF4FC.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 56
Geç döllenme olmasın canim
24nde iğneyi oldum 25-27-29-31 de ilişki oldu bunlardan sonuncusu tuttuysa geç döllenme olabilir evet hastaneye gitmeyede çekiniyorum erken gebelik testinde bile böyle silik gibi bişey çıktı çünkü bi de predictor marka aldım güvenemedim şuan bugunde mi beklesem diyorum

Kanda daha çabuk cikiyo ama canım kan versen ya

Bu markanın çekeni çok galiba canım aslında bi gidip kan versen

Yaa çok mu sancın var canım benimde bişeyler geliyor gibi devamı gelir zaten komple elendik
Şuan ağrı kesici alıcak kadar değil ama tuttu sancı artıcak gibi duruyo burdan dönüşü olmaz benim hepimiz elendik dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim canım

Şuan ağrı kesici alıcak kadar değil ama tuttu sancı artıcak gibi duruyo burdan dönüşü olmaz benim hepimiz elendik dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim canım
Benim de ayni öyle çıkmıştı ama negatif idi O testi bir daha yaptığım başka zamanda çıkmadı ama. İnsallah vardır yaaa ben de o testimin ufak bir tutunma ebaresi olduğuna inanmak istiyorum. Regl olmazsın umarım

kızlar pozitif gören yok mu yaptırdım bende hormon testini veeee sonuçlar iç açıcı değil galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…