Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayalet çizgi var sanki belki de ben hayal görüyorum

Noldu canım bende hasta oldum şimdi ne çıktı
bilmiyorum canım doktora gösteremedim çünkü kendi kendime yaptım testleri ama buradakilere baktım da onlaran yüksek gibi geldi... tsh 1,69 - lh 10,40 - estadiol 35,72 - fsh 8,47 - prolaktin 30,60 ..... bana yüksek geldi...

bilmiyorum canım doktora gösteremedim çünkü kendi kendime yaptım testleri ama buradakilere baktım da onlaran yüksek gibi geldi... tsh 1,69 - lh 10,40 - estadiol 35,72 - fsh 8,47 - prolaktin 30,60 ..... bana yüksek geldi...
Canım prolaktin süt hormonu normalde sınırı 20 olması lazım onu biliyorum. Sen daha önce hormon testi yaptırmamış mıydın?

Canım prolaktin süt hormonu normalde sınırı 20 olması lazım onu biliyorum. Sen daha önce hormon testi yaptırmamış mıydın?
yok canım doktor iyi diyip duruyordu hiç istemedi sanki rüyaya yatıp görüyordu sorma ya belki de boşuna bekledim

Canım pardon sınır 25miş galiba.
Benim geçen ay prolaktin 20,81
Fsh 6,68
Tsh 2,017
E2 16
Lh 2,97 çıktı. İlk prolaktin benimde sınırdaydı 26 çıktı diye hatırlıyorum önce 23e sonra 20ye düştü

Hemşireyim ben az çok anlıyorum yorumlayayım.

fsh normal
Tsh orta düzeyde
Lh kritik
Estradiol çok yüksek
Prolaktin bir tık yüksek fazla değil normalin 1.60 üstü

estradiol için Dr görünmelisin tam kan sayımınız varsa da yorumlarım

Prolaktin 29.8 e kadar normal fazlası yüksek olur
Sınırda 25 yazıyordu canım 26 çıktığında diğer ay bakalım normal, artarsa ilaç başlarız demişti ordan hatırlıyorum ben de. Çikolata kistim var korkuyordum hormonlardan çıkacak bişey de diye normal dedi bana

aaaaa cidden mi 21 i için randevu aldım kadın doğuma göstereceğim peki pko var mı? estadiol gebeliğe engel mi?

Valla ben kadın doğumda hemşirelik yaptığımda Dr lab sonuçları 29.8 e kadar normal kabul edilir demişti bu arada yaşınız kaç çünkü yaş faktörüde değiştirebiliyor sonuçları

Çikolata kisti çok sancı yapıyor :/ geçmiş olsun bu arada iyileşirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…