Hayalet çizgi var sanki belki de ben hayal görüyorumDün gece her iki yumurtalığımdada çok sancılar oldu ama sabah uyandığımda geçmişti şimdide hala sanki olcakmış gibi bi baskı var ama gelen giden bişey yok erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı çok aradayım
Days Comfort kullanın benceBu markanın çekeni çok galiba canım aslında bi gidip kan versen
Bende hasta oldum canım kökten elendik deseneŞuan ağrı kesici alıcak kadar değil ama tuttu sancı artıcak gibi duruyo burdan dönüşü olmaz benimhepimiz elendik dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim canım
Noldu canım bende hasta oldum şimdi ne çıktıkızlar pozitif gören yok mu yaptırdım bende hormon testini veeee sonuçlar iç açıcı değil galiba
bilmiyorum canım doktora gösteremedim çünkü kendi kendime yaptım testleri ama buradakilere baktım da onlaran yüksek gibi geldi... tsh 1,69 - lh 10,40 - estadiol 35,72 - fsh 8,47 - prolaktin 30,60 ..... bana yüksek geldi...Noldu canım bende hasta oldum şimdi ne çıktı
Canım prolaktin süt hormonu normalde sınırı 20 olması lazım onu biliyorum. Sen daha önce hormon testi yaptırmamış mıydın?bilmiyorum canım doktora gösteremedim çünkü kendi kendime yaptım testleri ama buradakilere baktım da onlaran yüksek gibi geldi... tsh 1,69 - lh 10,40 - estadiol 35,72 - fsh 8,47 - prolaktin 30,60 ..... bana yüksek geldi...
yok canım doktor iyi diyip duruyordu hiç istemedi sanki rüyaya yatıp görüyordu sorma ya belki de boşuna bekledimCanım prolaktin süt hormonu normalde sınırı 20 olması lazım onu biliyorum. Sen daha önce hormon testi yaptırmamış mıydın?
Canım pardon sınır 25miş galiba.bilmiyorum canım doktora gösteremedim çünkü kendi kendime yaptım testleri ama buradakilere baktım da onlaran yüksek gibi geldi... tsh 1,69 - lh 10,40 - estadiol 35,72 - fsh 8,47 - prolaktin 30,60 ..... bana yüksek geldi...
Hemşireyim ben az çok anlıyorum yorumlayayım.bilmiyorum canım doktora gösteremedim çünkü kendi kendime yaptım testleri ama buradakilere baktım da onlaran yüksek gibi geldi... tsh 1,69 - lh 10,40 - estadiol 35,72 - fsh 8,47 - prolaktin 30,60 ..... bana yüksek geldi...
Yaa ne kadar saçma. Önce hormon testinin yapılması lazım zaten sadece bakmakla biliniyor mu. Ayrıca adetine kadar yumurta takibi yaptı mı canımyok canım doktor iyi diyip duruyordu hiç istemedi sanki rüyaya yatıp görüyordu sorma ya belki de boşuna bekledim
Prolaktin 29.8 e kadar normal fazlası yüksek olurCanım pardon sınır 25miş galiba.
Benim geçen ay prolaktin 20,81
Fsh 6,68
Tsh 2,017
E2 16
Lh 2,97 çıktı. İlk prolaktin benimde sınırdaydı 26 çıktı diye hatırlıyorum önce 23e sonra 20ye düştü
Sınırda 25 yazıyordu canım 26 çıktığında diğer ay bakalım normal, artarsa ilaç başlarız demişti ordan hatırlıyorum ben de. Çikolata kistim var korkuyordum hormonlardan çıkacak bişey de diye normal dedi banaProlaktin 29.8 e kadar normal fazlası yüksek olur
aaaaa cidden mi 21 i için randevu aldım kadın doğuma göstereceğim peki pko var mı? estadiol gebeliğe engel mi?Hemşireyim ben az çok anlıyorum yorumlayayım.
fsh normal
Tsh orta düzeyde
Lh kritik
Estradiol çok yüksek
Prolaktin bir tık yüksek fazla değil normalin 1.60 üstü
estradiol için Dr görünmelisin tam kan sayımınız varsa da yorumlarım
bu arada teşekkür ederimProlaktin 29.8 e kadar normal fazlası yüksek olur
Canım aynı gün gösterebiliyorsun zaman mı yetmedi gösteremedin miaaaaa cidden mi 21 i için randevu aldım kadın doğuma göstereceğim peki pko var mı? estadiol gebeliğe engel mi?
Tabiki de engel çünkü yumurtalıkta bir sorun olduğunu gösteriyor ki zaten pko hastasısınız dr görünmelisiniz eğer estradiol yüksekseaaaaa cidden mi 21 i için randevu aldım kadın doğuma göstereceğim peki pko var mı? estadiol gebeliğe engel mi?
Valla ben kadın doğumda hemşirelik yaptığımda Dr lab sonuçları 29.8 e kadar normal kabul edilir demişti bu arada yaşınız kaç çünkü yaş faktörüde değiştirebiliyor sonuçlarıSınırda 25 yazıyordu canım 26 çıktığında diğer ay bakalım normal, artarsa ilaç başlarız demişti ordan hatırlıyorum ben de. Çikolata kistim var korkuyordum hormonlardan çıkacak bişey de diye normal dedi bana
Ne demekbu arada teşekkür ederim
aaaaa bne şok oldum doktor bana tertemiz hiç bir şey yok dedi :OTabiki de engel çünkü yumurtalıkta bir sorun olduğunu gösteriyor ki zaten pko hastasısınız dr görünmelisiniz eğer estradiol yüksekse
Çikolata kisti çok sancı yapıyor :/ geçmiş olsun bu arada iyileşirsiniz inşallahSınırda 25 yazıyordu canım 26 çıktığında diğer ay bakalım normal, artarsa ilaç başlarız demişti ordan hatırlıyorum ben de. Çikolata kistim var korkuyordum hormonlardan çıkacak bişey de diye normal dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?