Yaşım 24 bana da normal dediler zaten ama sınır 25 diye yazıyordu laboratuvardan kaynaklı değişim olabilir mi?Valla ben kadın doğumda hemşirelik yaptığımda Dr lab sonuçları 29.8 e kadar normal kabul edilir demişti bu arada yaşınız kaç çünkü yaş faktörüde değiştirebiliyor sonuçları
Tabiki de olabilir ya da her doktorun görüşü bir olmayabiliyor benim 29 çıkmıştı normal demişti şaşırmıştımYaşım 24 bana da normal dediler zaten ama sınır 25 diye yazıyordu laboratuvardan kaynaklı değişim olabilir mi?
Çok sağolun ilk çok ağrım ve kanamam olunca öğrendim bendeÇikolata kisti çok sancı yapıyor :/ geçmiş olsun bu arada iyileşirsiniz inşallah
Zaten doktor çok uyarıldığında falan da artıyor demişti 2 3 değer fazla bişey farketmiyor demekkiTabiki de olabilir ya da her doktorun görüşü bir olmayabiliyor benim 29 çıkmıştı normal demişti şaşırmıştım
sorun orada zaten doktor bana tahlil yapmadı ki alttan muayene etti ve pko dan korktuğumu söyledim smear testi yaptı yok öyle bir şey tertemiz her şey çok erken daha acele etme çocuk için dedi ya keşke düzgün baksaydı şimdiye tedavi olurdumdeğeriniz kaçtı peki
o Allahın cezası değil ben kendi kafama göre gittim yaptım özelde keşke yine yaptırsaydım....Canım öncelikle geçmiş olsun S skulentvera doktor bana ilaç verip hormonlarını bozamam çok iyi çünkü dedi demiştin hatırlıyorum keşke baştan hormon testi yapsaydıdoktorunu değiştir canım olmadı seni meğer bunlar engelliyormuş inşaAllah düzelir değerlerin
Adetliyken veya adet yakınkende fark ederZaten doktor çok uyarıldığında falan da artıyor demişti 2 3 değer fazla bişey farketmiyor demekki
Ya inanamıyorum gerçekten zamanını nasıl çalmış.. Canım araştır hemen olduğun yerde doktor bulursan git göster değerlerinio Allahın cezası değil ben kendi kafama göre gittim yaptım özelde keşke yine yaptırsaydım....
Kime güveneyim İnan ki bilmiyorum sorma çok çok üzüldümYa inanamıyorum gerçekten zamanını nasıl çalmış.. Canım araştır hemen olduğun yerde doktor bulursan git göster değerlerini
Ben kafama göre özelde kafama göre yaptırdım canım onun İçin daha yeni randevu aldım göstereceğim onaCanım aynı gün gösterebiliyorsun zaman mı yetmedi gösteremedin mi
Yapmaz olur muyum canım her ay da testlerde yumurta gördüm her ay o kırmız çizgiyi görüyorum yani anlamadım gittiYaa ne kadar saçma. Önce hormon testinin yapılması lazım zaten sadece bakmakla biliniyor mu. Ayrıca adetine kadar yumurta takibi yaptı mı canım
Bende elendim artık kırmızıyı gördümBend
Bende hasta oldum canım kökten elendik desene
Çikolata kistin kaç cm cnm. Bendede var solda 2 buçuk cnm bide 1 cm yanında dedi. 2. Çocuğu düşünüyorum 10 aydır olmadı engel degl diyolar ama bilmiyormSınırda 25 yazıyordu canım 26 çıktığında diğer ay bakalım normal, artarsa ilaç başlarız demişti ordan hatırlıyorum ben de. Çikolata kistim var korkuyordum hormonlardan çıkacak bişey de diye normal dedi bana
Estradiol değeri bence yüksek değil benim 53. Doktorum normal dedi internetten de arastirdim bakın böyle yazıyoHemşireyim ben az çok anlıyorum yorumlayayım.
fsh normal
Tsh orta düzeyde
Lh kritik
Estradiol çok yüksek
Prolaktin bir tık yüksek fazla değil normalin 1.60 üstü
estradiol için Dr görünmelisin tam kan sayımınız varsa da yorumlarım
aaaaa cidden mi 21 i için randevu aldım kadın doğuma göstereceğim peki pko var mı? estadiol gebeliğe engel mi?
Sen niye bu kadar kafana takdin canım bu sonuçlarını.estaradiol yüksek falan değil yada düşük değil normal.prolaltin bir tık fazla onuda sorarsın doktoruna ama çok büyük bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Lh da FSH a göre yüksek olduğu için ultrason görüntüsüyle beraber doktor yorumlar onuda pco görüntüsü varmı diye.bilmiyorum canım doktora gösteremedim çünkü kendi kendime yaptım testleri ama buradakilere baktım da onlaran yüksek gibi geldi... tsh 1,69 - lh 10,40 - estadiol 35,72 - fsh 8,47 - prolaktin 30,60 ..... bana yüksek geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?