Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani yok demişti şimdi üzüldüm bayağı

Yani yok demişti şimdi üzüldüm bayağı
Yok dediyse bu iyi bişey şu an başka bir doktorun görüşünü daha al ultrasonla baktirip tek doktorlar kalma yine.lh in yüksek cikdiginida belirt ona göre bakarlar.zaten lh yüksek çıkması tek başına pco demek değil kesinlikle.ulyrason görüntüsüyle desteklemesi lazım onu.

Nee amh 2 ile 3,5 muuu ben 1 ile 3,5 saniyordum.
Canım bu konuda 2 ile 3.5 arası konusu çok genel oluyor.yasa göre adetken görünen yumurta sayısına göre değişir hepsi.bak buda netten bulduğum sonuç benim. Böyle kabul eden doktorlar da var 1.5 üzeri normal rezerv diyende var bu tamamen kişinin yaşına ve görünen yumurta sayısına göre yorumlanır.benim örneğin 2 tane amh sonucum var hatta 3 tane ilk 0.90 ikinci 1.30 üçüncüsü de 1 kusur yine.0.90 haricinde diğer iki sonuca tüp bebek raporu çıkmıyor devlette öyle düşün.

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-08-20-22-51-820_com.android.chrome.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 27
Özür dilerim eğer yanlışım varsa ama ben labdaiken öyle dememişlerdir laboratuvarlarda değişiklik olabilir sizden öğrendiğim bilgi için de teşekkür ederim

İnşAllah güzel çıkar değerlerin canım belki benim hsgden sonra olmadı ama senin hamileliğine sebep olur Bi kere kalabilmişsin sonuçta

Çikolata kistin kaç cm cnm. Bendede var solda 2 buçuk cnm bide 1 cm yanında dedi. 2. Çocuğu düşünüyorum 10 aydır olmadı engel degl diyolar ama bilmiyorm
Benim ilk öğrendiğimde 2.5cm dedi doktor sonra başka doktora gittim zaman da geçti tabi 7 8 ay kadar orda da ilk 2.5 demişti sonra 3 olmuş canım. Benim tek sağ tarafımda 11 aydır olmadı. Birde bana hafif yumurta tembelliği var dedi doktor genelde yumurtam kistin olduğu yerden gelişiyor

Yapmaz olur muyum canım her ay da testlerde yumurta gördüm her ay o kırmız çizgiyi görüyorum yani anlamadım gitti
Canım ben senin için demedim doktor kontrol etmedi mi hiç? Sürekli kontrole çağırarak yani. Ben ilaç kullandığım içinde zaten sürekli çağırıp kontrol ediyor doktor ne kadar gelişmiş diye. Sıkma canını belki o kadar sorun edilecek Bi durum yoktur ilaçla düzeltilebilir bişeydir. Sen doktorunu değiştir de ilgilenen kafanın uyuştuğu birini bul. Baktın baştan anlaşamadın başka doktora git o yönden zaman kaybetme canım

Olumsuz düşünme canım bi de çok takmamaya çalış lütfen olur merak etme hiç ummadığın anda mutlu haber de alabilirsin her şey olur bu hayatta yeter ki sağlık olsun

Amh değerin kaç cnm. Bana yumurtlamada bı problem yok dediler amh 2.65 çıktı yumurtlama testiyle takipte ediyorum her ay 2 gün yumurtla görüyorum ama demekki engel oluyo ki 10 aydır bekliyorum. Oğluma 5 ayda kalmıştım

Ben 35 yaşındayım. Amh 2,04 doktor bana çok iyi dedi ama bilemedim ki doktorlarla da işler zor. Olur olur diyip gönderiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…