- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Rakamlar çok önemli değil aşırı düşük olmadığı surece, ki zaten yüksek yani takılacak hicbisey yok.ayrica aşırı düşük bile olsa ki yinede hamile kalanlar var 0.1 ile dahi.adetken ultrasonla bakıp kaç yumurta gördüğünü söyledi mi örneğin size yada siz sordunuz mu.ama önemi yok yani 2 üzeri zaten gayet iyi doktorunuzun dediği gibi.Ben 35 yaşındayım. Amh 2,04 doktor bana çok iyi dedi ama bilemedim kidoktorlarla da işler zor. Olur olur diyip gönderiyorlar.
İlk değerim 36 çıkmıştı Bi kaç ay sonra 16 çıktı. Doktor bana normal dedi ama hiç bilmiyorum ne anlama geliyor. Amh değerime 2 doktor da bakmadı 4 ay ilaç kullandım tutmadı artık bana aşılama dedi doktorum. Normalde yarın gidecektim ama eşim acele göreve gitti kaldı maalesef :/ herkes baktırmış doktor yumurta takibi de yapıyor ama gerek mi görmedi bilmiyorumHiç bilmiyorum cnm düşüklüğü ne anlama geliyo. Bence tekrar baktır başka bı hastanede. Ona göre doktorunla bı konuş neden düşük bı ilacı tedavisi varmı diye aksatma sakın
Öyle canım doğru söylüyorsun şu kafayı başka şeylere yorabilsek olacakta. Sen nasılsın canım ne alemdesin iyisindir umarımOlumsuz düşünme canım bi de çok takmamaya çalış lütfen olur merak etme hiç ummadığın anda mutlu haber de alabilirsin her şey olur bu hayatta yeter ki sağlık olsun
Dürüst olmak gerekirse berbatım canım kimseye belli etmemeye çalışmak da ayrıca yoruyor ama napiyim elimden gelen bi şey yokkÖyle canım doğru söylüyorsun şu kafayı başka şeylere yorabilsek olacakta. Sen nasılsın canım ne alemdesin iyisindir umarım
Sana yazıyorum canımDürüst olmak gerekirse berbatım canım kimseye belli etmemeye çalışmak da ayrıca yoruyor ama napiyim elimden gelen bi şey yokk
yani doktor muayenesinde pco yok dedi bilmiyorum düzenli adet görüyorum her ay yumurtama çatlama görüyorum neden söylemedi peki olduğunu peki lh düşürmek için ilaç falan kullanılıyor mu? arı sütü bal polen propolise başladım kalitesini arttırmak için....Yok dediyse bu iyi bişey şu an başka bir doktorun görüşünü daha al ultrasonla baktirip tek doktorlar kalma yine.lh in yüksek cikdiginida belirt ona göre bakarlar.zaten lh yüksek çıkması tek başına pco demek değil kesinlikle.ulyrason görüntüsüyle desteklemesi lazım onu.
aaaaa bunları doktora göstermek lazım bu hormonlarda yolunda olmayınca olmuyormuş gebelik haberin olsun bunun için muhakkak doktora görün...E2 değerim benim 16 yane anlama geliyor ki
Lh i dusurmek için ilac yok diye biliyorum burda okuduklarim öğrendiklerinde göre.su an pco sun denemez yani doktor ultrasonda o pco görüntüsünü görmeden.gorurse eğer ki o zaman pco teşhisi konabilir ki görmemiş zaten.ari sütü bal polen pco ya değilde dediğin gibi kalite için iyi gelir.yani doktor muayenesinde pco yok dedi bilmiyorum düzenli adet görüyorum her ay yumurtama çatlama görüyorum neden söylemedi peki olduğunu peki lh düşürmek için ilaç falan kullanılıyor mu? arı sütü bal polen propolise başladım kalitesini arttırmak için....
aynen ya ben neden ilgilenen istediğimi yaptırabileceğim bir doktor bulamıyorum? baktırayım da hormonlarımı görsün bakalım o ne diyecek ama yıkıldım resmen inşallah çok kötü değilimdir...Canım ben senin için demedim doktor kontrol etmedi mi hiç? Sürekli kontrole çağırarak yani. Ben ilaç kullandığım içinde zaten sürekli çağırıp kontrol ediyor doktor ne kadar gelişmiş diye. Sıkma canını belki o kadar sorun edilecek Bi durum yoktur ilaçla düzeltilebilir bişeydir. Sen doktorunu değiştir de ilgilenen kafanın uyuştuğu birini bul. Baktın baştan anlaşamadın başka doktora git o yönden zaman kaybetme canım
evet bende kalitesi artsın diye doktor tavsiyesi ile aldım ama pco görüntüsü yoksa yoktur diyorl başka bir doktor da görüntüyle desteklenmesi gerekir bu değerin dedi hemen 21 eylül olsa da gitsemLh i dusurmek için ilac yok diye biliyorum burda okuduklarim öğrendiklerinde göre.su an pco sun denemez yani doktor ultrasonda o pco görüntüsünü görmeden.gorurse eğer ki o zaman pco teşhisi konabilir ki görmemiş zaten.ari sütü bal polen pco ya değilde dediğin gibi kalite için iyi gelir.
Evet canım kesinlikle doğru hemen bir lh yüksek diye teşhis konmaz konamaz yani.ultrason görüntüsüyle bilinçli bir şekilde sorarak iyice tekrar git en güzel kafan rahat etsin.hem yumurtlama çatlama görüyormussun pco bile olsan.pco nün 2 çeşidi varmış biri işte yumurtlamayi falan gören diğeri göremeyen duzensizler.goremeyenler zorlanıyor zaten hamile kalmakta sen gorebiliyorsun bu açıdan da düşün yani.ama sanmıyorum çıkacağını diğer doktorun yok demiş zaten.aklinda soru işareti kalmasın git de.evet bende kalitesi artsın diye doktor tavsiyesi ile aldım ama pco görüntüsü yoksa yoktur diyorl başka bir doktor da görüntüyle desteklenmesi gerekir bu değerin dedi hemen 21 eylül olsa da gitsem
bilemiyorum işte içime kurt düştü demekki bu yüzden olmadı bu zamana kadar pco oldum demek ki doktor mu önemsemediEvet canım kesinlikle doğru hemen bir lh yüksek diye teşhis konmaz konamaz yani.ultrason görüntüsüyle bilinçli bir şekilde sorarak iyice tekrar git en güzel kafan rahat etsin.hem yumurtlama çatlama görüyormussun pco bile olsan.pco nün 2 çeşidi varmış biri işte yumurtlamayi falan gören diğeri göremeyen duzensizler.goremeyenler zorlanıyor zaten hamile kalmakta sen gorebiliyorsun bu açıdan da düşün yani.ama sanmıyorum çıkacağını diğer doktorun yok demiş zaten.aklinda soru işareti kalmasın git de.
benim eşim tüp bebeğe de sıcak bakmıyor daha yaşımız çok genç bu kadar umutsuz olma falan demeye başladı ama bir kere olmadı yani gebelik ne kimyasal ne düşük ne başka bir şey bilmiyorum açıkçası umudum kırıldı hele bir de hormonlarımı burada bir hemşire arkadaş yorumlayınca....S skulentvera Hayırlısı olsun inşallah canım, kafana takip durma daha ortada bişey yok zaten.hic bilemezsin sebebin ne olduğunu.ben 2 seneden sonra amh dusuklugunu öğrendim örneğin o kadarda araştıran insanım ama kısmet yani ne zaman sebebini bulacağını bilemiyorsun.ki şu an herkes bana sebebin o olmadığı söylüyor örneğin, çünkü amh çok düşük değil ve görünen yumurta sayım normal.doktor bile ultrasonda görünen sayıyı görünce aslında normal su an senin durumun ama fazla beklemişsin yorulmak istemiyorsan tüp yapalım dedi.bende sıkıldım beklemekten ona karar verdim.yaninkismet kuzucum herşey kafanı çok bulandırma.
Hemşire arkadaşta muhakkak vardır bildikleri ama sana şunu soylim bazen doktorlar dahi kadın doğum doktorlarindan bahsediyorum çoğu şeyi göz ardı ediyor dikkat etmiyor vs vs.ben çoğu şeyi tüp bebek sürecine girince öğrendim tüp Bebek doktorları çok farklı bakıyor olaya.en ufak bir ayrıntıyı bile çoğu zaman şansa bırakmıyor.kadin doğum doktorları öyle değil.genel geçer şeylere bakıp yolluyorlar.benimde yaşım 30 yaşın küçük yumurta sayın normal deyip 2 sene amh bakmadılar.goz ardı ettiler sonuç amh düşüklüğü anlatabiliyor muyum.1 doktorla kesinlikle kalma herkesin bakış açısı farklı.benim eşim tüp bebeğe de sıcak bakmıyor daha yaşımız çok genç bu kadar umutsuz olma falan demeye başladı ama bir kere olmadı yani gebelik ne kimyasal ne düşük ne başka bir şey bilmiyorum açıkçası umudum kırıldı hele bir de hormonlarımı burada bir hemşire arkadaş yorumlayınca....
benimde 27 bende baktıracağım bu amh olayına ama çok üzüldüm şu an kendime gelemiyorum şu an artık hiç olmayacak gibi düşünmeye kendimi yıpratmaya başladımHemşire arkadaşta muhakkak vardır bildikleri ama sana şunu soylim bazen doktorlar dahi kadın doğum doktorlarindan bahsediyorum çoğu şeyi göz ardı ediyor dikkat etmiyor vs vs.ben çoğu şeyi tüp bebek sürecine girince öğrendim tüp Bebek doktorları çok farklı bakıyor olaya.en ufak bir ayrıntıyı bile çoğu zaman şansa bırakmıyor.kadin doğum doktorları öyle değil.genel geçer şeylere bakıp yolluyorlar.benimde yaşım 30 yaşın küçük yumurta sayın normal deyip 2 sene amh bakmadılar.goz ardı ettiler sonuç amh düşüklüğü anlatabiliyor muyum.1 doktorla kesinlikle kalma herkesin bakış açısı farklı.
Yapma bunu kendine lütfen daha hicbisey yok ortada, bende amh çıkınca yıkılmıştim resmen ama napalim kismetim buymus deyip alisdim.en azından çözüm için biseyler yapicam ümidim var bu çok güzel hissettiriyor.umidini kaybetme sakın daha yolun çok basindasin.benimde 27 bende baktıracağım bu amh olayına ama çok üzüldüm şu an kendime gelemiyorum şu an artık hiç olmayacak gibi düşünmeye kendimi yıpratmaya başladımbir şeylere alışamıyorum ya
haklısın önce kabullenmek sonra alışmak lazım ne olacak bilemiyorum bakalım ne olacak hayırlısı belki tedavisi falan vardır belki olur belli mi olur.....Yapma bunu kendine lütfen daha hicbisey yok ortada, bende amh çıkınca yıkılmıştim resmen ama napalim kismetim buymus deyip alisdim.en azından çözüm için biseyler yapicam ümidim var bu çok güzel hissettiriyor.umidini kaybetme sakın daha yolun çok basindasin.
Canım bana da doktor normal dedi ki bende anlamadımaaaaa bunları doktora göstermek lazım bu hormonlarda yolunda olmayınca olmuyormuş gebelik haberin olsun bunun için muhakkak doktora görün...
ama normal değil baksana bunlar normal olmadığından böyle uğraşıyoruz belki de hormonlar daha önemli çünkü....Canım bana da doktor normal dedi ki bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?