Yok canım ümidini kesme ben özellikle hormonlarına bakmamasına sinir oldum. Ne olursa olsun bakmalıydı yani. Canım yaşadığın yerde değilim hiç bilmiyorum ama internetten yorumlardan falan bakarsan bulabilirsin inşallah bi doktoraynen ya ben neden ilgilenen istediğimi yaptırabileceğim bir doktor bulamıyorum? baktırayım da hormonlarımı görsün bakalım o ne diyecek ama yıkıldım resmen inşallah çok kötü değilimdir...
Canım ilk 34mü ne çıktı Bi kaç ay sonra 16 çıkmış doktorda normal dedi ben de anlayamadımama normal değil baksana bunlar normal olmadığından böyle uğraşıyoruz belki de hormonlar daha önemli çünkü....
İstanbuldayım en bilindik doktorlara da gittim inan hiç birinin aklına hormon tahlili gelmedi pko olmuş gibi görünüyorum hatta bu teste göre ama düzenli adet görüyorum yumurta görüyorum çatlamasını da görüyorum peki neden gebelik elde edemiyorum acaba kaliteli mi değil yani yumurta geliştirici mi kullanmalıyım? inşallah akışına bırak demez yine yaYok canım ümidini kesme ben özellikle hormonlarına bakmamasına sinir oldum. Ne olursa olsun bakmalıydı yani. Canım yaşadığın yerde değilim hiç bilmiyorum ama internetten yorumlardan falan bakarsan bulabilirsin inşallah bi doktor
o zaman altında başka sebepler var canım altında yatan başka şeyler oluyor bunların bence hormonlar için doktora git zaten aşılama yaptıracaktın sen doktor illaki yapar ama eşin gelene kadar yaptır vakit kazanırsın....Canım ilk 34mü ne çıktı Bi kaç ay sonra 16 çıkmış doktorda normal dedi ben de anlayamadım
Canım benim zaten geçen ay yapıldı daha yeni testler. E2 düşüklüğüne polikistik over sebep olabilir yazıyor nette. Doktorda bana hafif yumurta tembelliği var demişti belki bağlantılıdır. Aşılama içinde Kasım aralık ayı gibi gidicem doktor o zaman da tekrar edebilir testlerio zaman altında başka sebepler var canım altında yatan başka şeyler oluyor bunların bence hormonlar için doktora git zaten aşılama yaptıracaktın sen doktor illaki yapar ama eşin gelene kadar yaptır vakit kazanırsın....
Canım şuan bende çikolata kistiyle ve hafif yumurta tembelliği var dedi normal adet görüyorum yumurtlama görüyorum herkeste aynı olacak diye bir durum yok ki. Tahlilini yaptırdığın doktor başka doktor değil mi ona göstersen Bi?İstanbuldayım en bilindik doktorlara da gittim inan hiç birinin aklına hormon tahlili gelmedi pko olmuş gibi görünüyorum hatta bu teste göre ama düzenli adet görüyorum yumurta görüyorum çatlamasını da görüyorum peki neden gebelik elde edemiyorum acaba kaliteli mi değil yani yumurta geliştirici mi kullanmalıyım? inşallah akışına bırak demez yine ya
Evet o da doğru aylık değişebiliyor o zamanda tekrar edebilir testleri benim ki düşük değil ama pco olabilir deniyor lh yüksek yaCanım benim zaten geçen ay yapıldı daha yeni testler. E2 düşüklüğüne polikistik over sebep olabilir yazıyor nette. Doktorda bana hafif yumurta tembelliği var demişti belki bağlantılıdır. Aşılama içinde Kasım aralık ayı gibi gidicem doktor o zaman da tekrar edebilir testleri
Doktor gözetiminde yaptırmadım ki kendim kafama göre gidip bu testleri istiyorum dedim doktorlar yaptırtmıyor her gittiğimde hormonlarıma baksanız diyorum gerek yok yumurtalarda sıkıntı yok deniyorCanım şuan bende çikolata kistiyle ve hafif yumurta tembelliği var dedi normal adet görüyorum yumurtlama görüyorum herkeste aynı olacak diye bir durum yok ki. Tahlilini yaptırdığın doktor başka doktor değil mi ona göstersen Bi?
Belki bende de çikolata kisti var veya başka bir şey var artık bir şeyler olduğuna çok eminim ya sebepsiz değil bence benimkiCanım şuan bende çikolata kistiyle ve hafif yumurta tembelliği var dedi normal adet görüyorum yumurtlama görüyorum herkeste aynı olacak diye bir durum yok ki. Tahlilini yaptırdığın doktor başka doktor değil mi ona göstersen Bi?
Ah ahhh sorma demediğim laf, dökmediğim dil kaldım mı ki??? Şimdilik bitki kürleri yapıyoruz bakalım. Diğer değerler güzel Allah tan da sadece ileri hareketli sperm sayısı 0 en azından yüzde 30larda olması gerekiyor dedi doktorumDoktor yoluyla ikna olabilirse öyle deneyin isterseniz. Doktor şöyle söyledi böyle dedi gibi. Bunda moral bozulacak birşey yok ilaçsa ilaç kullanacak düzelecek
Yok maalesef ama yine de tek başına elimde test sonucuyla testi yaptırdığı özel hastaneye gidip üroloji doktoruna durumu anlatacağım artık ne yapalım. En azından reçete yazamazsa bile ücretliye alırım ilacı yapacak bir şey yokSonradan dank ediyor kafalarına herhalde bu erkeklerin. Vallahi niye böyle düşündüklerini anlamıyorum. Ya zaten test vermiş şimdi sadece ilaç kullanmak gerekiyor bu kadar. Siz eğer tek başınıza giderseniz doktor bunları söyledi diyip ikna edemez misiniz acaba
Evet öyle ya insanın umutları yıkılıyor maalesef benim.de bu ay bi gün gecikmeli geldi adetim. İnsan gerçekten bi kaç gün geçmedikçe yapmamalı testi çünkü artık vücudumun kendimi kandırmasını istemiyorumBende de öyle oluyo ağrılar sonra geçiyo bari adet olsam da tamam dicem bi de 1 gün gecikti iyice umitlendimm hayallerim yikildi
Yok canım çikolata kisti olsa ultrasonda belli olur zaten geçmeyen bir kist çünkü o. Senin hormonların etkiliyor olabilir bilemiyorum tabi doktor değilim sadece bu zamana kadar yapması lazımdı. Artık testlerini de yaptırdın iyi bir doktor bulma zamanın canım sen şimdi onun için araştırma yap İstanbul gibi Bi yerde muhakkak bulursun anlaşabileceğin doktor. Ümitsizliğe kapılma sen elinden geleni yapıyorsun canımBelki bende de çikolata kisti var veya başka bir şey var artık bir şeyler olduğuna çok eminim ya sebepsiz değil bence benimki
Aynen öyle kendi kendine belirti üretiyoruz çok dinlememek lazım kendimiziEvet öyle ya insanın umutları yıkılıyor maalesef benim.de bu ay bi gün gecikmeli geldi adetim. İnsan gerçekten bi kaç gün geçmedikçe yapmamalı testi çünkü artık vücudumun kendimi kandırmasını istemiyorum
İnanın erkek faktörlü durumda ne anlama geliyor hiç bilmiyorum ama inşallah düzeltilebilen Bi durumdur. Siz kendinizde yazmışsınız üroloji doktoruna çıkıp durumu izah edip sonuçları gösterebilirsiniz doktor anlayışla karşılar en azından ne olduğunu öğrenirsiniz. İnşallah eşinizde durumun bir an önce farkına varır böyle tek başına uğraşmak çok zor çünküAh ahhh sorma demediğim laf, dökmediğim dil kaldım mı ki??? Şimdilik bitki kürleri yapıyoruz bakalım. Diğer değerler güzel Allah tan da sadece ileri hareketli sperm sayısı 0 en azından yüzde 30larda olması gerekiyor dedi doktorum
İnşallah düzelir de şimdi sadece muayene olmayı kabul etmiyor değilki Allah göstermesin daha başka şeylerle uğraşmak zorunda olan ne kadar çok insan var bizde bu şekilde uğraşmak zorunda kalırsak benim eşimle tedavi süreci çok daha zor olacak yoksa. İnşallah doktor beni anlayışla karşılar ve ilaç tedavisi sonucunda herşey düzelir. İnşallah Rabbim bu yollarda kimsenin kucağını boş bırakmasın. Önceden iki evladım var ilk eşimden annelik duygusu çok güzel bir duygu tarifi imkansız. Ama şimdiki eşimle çocuğumuz yok maalesef. Onun Önceden de yok çocuğuİnanın erkek faktörlü durumda ne anlama geliyor hiç bilmiyorum ama inşallah düzeltilebilen Bi durumdur. Siz kendinizde yazmışsınız üroloji doktoruna çıkıp durumu izah edip sonuçları gösterebilirsiniz doktor anlayışla karşılar en azından ne olduğunu öğrenirsiniz. İnşallah eşinizde durumun bir an önce farkına varır böyle tek başına uğraşmak çok zor çünkü
İnşallah yine çok erken bekle daha erken olur demez inşallahYok canım çikolata kisti olsa ultrasonda belli olur zaten geçmeyen bir kist çünkü o. Senin hormonların etkiliyor olabilir bilemiyorum tabi doktor değilim sadece bu zamana kadar yapması lazımdı. Artık testlerini de yaptırdın iyi bir doktor bulma zamanın canım sen şimdi onun için araştırma yap İstanbul gibi Bi yerde muhakkak bulursun anlaşabileceğin doktor. Ümitsizliğe kapılma sen elinden geleni yapıyorsun canım
Çok doğru söylüyorsunuz böyle inat ederse daha çok zarar görür. Eğer özel ödenmeyen bir ilaç olursa doktor yazar onun haricinde eşinizin gelmesini ister belki muayene etmekte ister. Siz bunun onur kırıcı bişey olmadığını düzgünce açıklayıp ikna ederseniz çok iyi olur. Çünkü bunda kırılacak üzülecek bir şey yok. Mesela hep kadınlar çekiyor onlar benim şöyle problemim çıktı benim kadınlık şeyim yok diye düşünmüyor yani. Biraz kendi üstünüzden de açıklarsanız benim böyle bişeyim çıksa hemen giderim kimsenin duymasına gerek yok alınacak bişey yok gibisinden. İnşaAllah ikna olur eşiniz de bir an önce tedaviye başlarİnşallah düzelir de şimdi sadece muayene olmayı kabul etmiyor değilki Allah göstermesin daha başka şeylerle uğraşmak zorunda olan ne kadar çok insan var bizde bu şekilde uğraşmak zorunda kalırsak benim eşimle tedavi süreci çok daha zor olacak yoksa. İnşallah doktor beni anlayışla karşılar ve ilaç tedavisi sonucunda herşey düzelir. İnşallah Rabbim bu yollarda kimsenin kucağını boş bırakmasın. Önceden iki evladım var ilk eşimden annelik duygusu çok güzel bir duygu tarifi imkansız. Ama şimdiki eşimle çocuğumuz yok maalesef. Onun Önceden de yok çocuğu
Aman aynı doktora gitme ona kalsa hiçbi şeye gerek yokİnşallah yine çok erken bekle daha erken olur demez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?