Ben göremedim adetiniz geçti mi?Merhaba hanımlar insallah sağlıkla hepiniz bebislerinize kavuşursunuz. Sizce silik çizgi varmı ben mi yanılıyorum.
Beş gün var daha adete. Yumurtlamanın 9.gunu .Ben göremedim adetiniz geçti mi?
Çok erkenmiş daha çıkmaz kiBeş gün var daha adete. Yumurtlamanın 9.gunu .
Kuzenimin testi .benm yumurtlamanın 10. Günüydü görmüştüm silik testte.var gbi geldi bize buraya attık emin olalım dieÇok erkenmiş daha çıkmaz kibir iki gün kala bile zor çıkıyor eğer yumurtlamanız çok erken olmadıysa
Burdayım benimde 9 Eylül bekliyorum bakalım gelicek mi gelmicek mi diyeBatlar 9 eylulculer nerdesiniz
Burdayım benimde 9 Eylül bekliyorum bakalım gelicek mi gelmicek mi diye
Bazen telefon net çekmiyor çizgiyi ben göremedim ama kendiniz gördüyseniz vardır. Siz 10. Gününde görmüşsünüz ama kuzeninizin belki yumurtlaması yeni oldu. Adete 5 gün varsa 5 gün önce de yumurtlama günü olsa o yüzden daha çok erken dedim. Kişiden kişiye değişiyor zamanı testin sahibi takip etmiş mi yumurtlama zamanını ona göre bişey demek daha kolay olurKuzenimin testi .benm yumurtlamanın 10. Günüydü görmüştüm silik testte.var gbi geldi bize buraya attık emin olalım die
Amin canım. Valla bende de bir haftadır ağrı vardı. Dün gece çok yoğun bir ağrı girdi ayaklarım uyuştu ağrıdan. Dedim sabaha kesin gelir bu kadar ağrı yaptıysa normalde benim ağrım çok nadir olur böyle. Ama daha birşey yok bu ay ümitliyim bende ama kısmet bakalım.Bende bekliyorum canim akıntılarım var ama henuz gelmedi bnde akintilar baslayinca hissediyorum gelecegigeleceginni yaallahdan ümit kesilmez bakalim insallah gelmezzz batlar
Ah ya hadi insllah dualarimiz kabul olsun1.5 senedir bu ay bu ay diye 1.5 sene ettim ama daha olduğu birşey yok. 1.5 senedir test yapmıyorum moralim bozulmasın diye.
Allahım inşallah doğru zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize bazen kafaya takıyorum bazen takmıyorum. Bakalım ay hiç olmayan bir şekilde belirtilerim var ondan dolayı ümitliyim dedim. 7 gün geçsin de bi ona göre bi test yada kan veririmAh ya hadi insllah dualarimiz kabul olsun
Bende 7 aydir bekliyorum yildonumumuz dündü ama olacak gbiyim ya bakalim
Kafaya takmamak elde degil bir mesguliyet buluyorum snra tine kbdimi burda buluyorum yapcak birsey yok nasip de ne varsa o olurAllahım inşallah doğru zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize bazen kafaya takıyorum bazen takmıyorum. Bakalım ay hiç olmayan bir şekilde belirtilerim var ondan dolayı ümitliyim dedim. 7 gün geçsin de bi ona göre bi test yada kan veririm
Kafaya takmamak elde degil bir mesguliyet buluyorum snra tine kbdimi burda buluyorum yapcak birsey yok nasip de ne varsa o olur
Guzel haberler ver bize
Yok canm valla adet olacak gibi hissediyorum kac kere lavaboya gittim gelen giden yok ama hissediyorum ya grlecek gbiVarmı canım sende bir belirti
Bende de yok canım da ama karnımın içinde aradabir kasılmalar oluyor. Dün gece sağ kasığım çok ağrımıştı bu sefer sol tarafım ağrımaya başladı. Karnım kasıldıkça mideme vuruyor midem bulanıyor bi garip oldum bu ay böle vallaYok canm valla adet olacak gibi hissediyorum kac kere lavaboya gittim gelen giden yok ama hissediyorum ya grlecek gbi
Sende varmi birseyler
1 gun gecti suan hafi bakalim test yaptinmi hicBende de yok canım da ama karnımın içinde aradabir kasılmalar oluyor. Dün gece sağ kasığım çok ağrımıştı bu sefer sol tarafım ağrımaya başladı. Karnım kasıldıkça mideme vuruyor midem bulanıyor bi garip oldum bu ay böle valla
Brn bu ay 2 adetten once 2 test denedim birini saglikocaginda yaptik doktorla beraber ilac vermesi gerekiyordu antibiyotik ama yinede adet gelene kadar kullanma dedi iki testtede kuruma cizgisi felan var di umitlenmk istemiyorum o cizgilere ama annemde adetten once belli olmaz deyip tuttrdu gecikmesi gerekiyormus vs inslalh gelmez bu ayy batlarrBende de yok canım da ama karnımın içinde aradabir kasılmalar oluyor. Dün gece sağ kasığım çok ağrımıştı bu sefer sol tarafım ağrımaya başladı. Karnım kasıldıkça mideme vuruyor midem bulanıyor bi garip oldum bu ay böle valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?