Ben test yapmadım daha canım. Bi doktoeun videosunu izlemiştim idrarda genellikle geç yansıdığı için en az 7 gün bekleyin yada beklemek istemezsenin kan verin diyodu. Bende çok çocuk denemeye başladığımdan beri test yapmıyorum kendimi yiyorum bu sefer :) ama daha önce o kuruma çizgisi başıma geldi ve arkasından regl oldum ve çok üzülmüştüm hamileyim sanmıştım kuruma çizgisi olunca hamile olanlar vardı çünkü çevremde. Ama yinede hamile olabilirsin çünkü her kuruma çizgisine negatif diyemeyiz. İlk idrarla mı yaptın canım ne kadar sürede çıktı o çizgi inşallah senin ki pozitiftir :)Brn bu ay 2 adetten once 2 test denedim birini saglikocaginda yaptik doktorla beraber ilac vermesi gerekiyordu antibiyotik ama yinede adet gelene kadar kullanma dedi iki testtede kuruma cizgisi felan var di umitlenmk istemiyorum o cizgilere ama annemde adetten once belli olmaz deyip tuttrdu gecikmesi gerekiyormus vs inslalh gelmez bu ayy batlarr
Kuzum geldi benim bu sabah bu ayda olmadiBen test yapmadım daha canım. Bi doktoeun videosunu izlemiştim idrarda genellikle geç yansıdığı için en az 7 gün bekleyin yada beklemek istemezsenin kan verin diyodu. Bende çok çocuk denemeye başladığımdan beri test yapmıyorum kendimi yiyorum bu sefer :) ama daha önce o kuruma çizgisi başıma geldi ve arkasından regl oldum ve çok üzülmüştüm hamileyim sanmıştım kuruma çizgisi olunca hamile olanlar vardı çünkü çevremde. Ama yinede hamile olabilirsin çünkü her kuruma çizgisine negatif diyemeyiz. İlk idrarla mı yaptın canım ne kadar sürede çıktı o çizgi inşallah senin ki pozitiftir :)
Dilos canm senden snra bnde merak edip inyerntte baktim cihaz olabilirmi ya bak burdada varS skulentveraMaviesil23 O olurbigun kızlar nasılsınız nasıl gidiyor iyisinizdir inşallahh benim gece gece aklıma birşey takıldı
Bilen var mıdır acaba yeni bir konu mu açsam fotoğraf ekliyorum rahim filminde çıkan şey aklımı karıştırıyor kimsede görmedim. Hem onu sorayım hem halinizi hatrınızı sorayım dedim
Ben internetten hepsine baktım biliyor musun hiç birinde yoktu bu görüntü bak sen atınca şaşırdım denk gelmedi bana hiç. Bir de benim hepsinde çıkmış demekki öyle bişeyDilos canm senden snra bnde merak edip inyerntte baktim cihaz olabilirmi ya bak burdada var
Ben birde sola dönük o da etkiliyot mu merak ediyorum çokDilos canm senden snra bnde merak edip inyerntte baktim cihaz olabilirmi ya bak burdada var
Kuzum bir gebenin gunlugu sayfasindan bende az cok biliyorum bazi kadinlarin saga sola donuk seklinde olabiliyor yani bence normal istersen sende bal bir o sayfadan soruda sorabilirsinBen birde sola dönük o da etkiliyot mu merak ediyorum çok
Benim rahimde de şekil bozukluğu var canım hafif içe kavisli ama doktor bu bir sorun değil dediBen birde sola dönük o da etkiliyot mu merak ediyorum çok
O sayfa çok denk geldi canım ama burda bir kişinin de öyleymiş düşük yaşayınca doktor düzeltmiş. Dedim acaba bir sorun çıkartır mı diyeKuzum bir gebenin gunlugu sayfasindan bende az cok biliyorum bazi kadinlarin saga sola donuk seklinde olabiliyor yani bence normal istersen sende bal bir o sayfadan soruda sorabilirsin
Yaaa canım sana ne diyicem. Yıllar önce, ben küçüklükten beri gidiyorum maalesef doktora. Adetle atılan kistlerden olurdu hep, ilk gittiğim doktor senin rahmin ters gibi bişey söylemişti :/ bende şimdi düşünüyorum Allah Allah sadece ultrasonla nasıl gördü diye hatta annem sormuştu bişey olur mu diye. Sorun olmaz bazı kadınların böyle oluyor demişti. Acaba diyorum ben mi yanlış hatırlıyorum amaBenim rahimde de şekil bozukluğu var canım hafif içe kavisli ama doktor bu bir sorun değil dedi
Hsg raporunda öyle bir şey yazıyor mu canımYaaa canım sana ne diyicem. Yıllar önce, ben küçüklükten beri gidiyorum maalesef doktora. Adetle atılan kistlerden olurdu hep, ilk gittiğim doktor senin rahmin ters gibi bişey söylemişti :/ bende şimdi düşünüyorum Allah Allah sadece ultrasonla nasıl gördü diye hatta annem sormuştu bişey olur mu diye. Sorun olmaz bazı kadınların böyle oluyor demişti. Acaba diyorum ben mi yanlış hatırlıyorum ama
Yok yazmıyor canım bak şimdi yazayım hattaHsg raporunda öyle bir şey yazıyor mu canım
Aynen olabilir canım ama ters rahim gibi bir durum olsaydı mutlaka rapora yazılırdı bende uterus arkuat formundadir yazıyor mesela böyle bir şey belirtilirdi rapordaYok yazmıyor canım bak şimdi yazayım hatta
Uterus sola deviyedir.
Sol tuba uterina distal kesimde hafif opak madde izlenmiş olmakla birlikte abdomen boşluğuna geçiş mevcuttur.
Bu opak madde dediği hafif tıkanıklık mı acaba doktorun dediği
Aynen bende onu düşünüyorum canım baya oldu zaten 10 yılı geçti ultrasondan nasıl görecek diyorum belki de biz yanlış hatırlıyoruz. Ama gebelik olmadıkça da insan neden arıyor işteAynen olabilir canım ama ters rahim gibi bir durum olsaydı mutlaka rapora yazılırdı bende uterus arkuat formundadir yazıyor mesela böyle bir şey belirtilirdi raporda
Sola deviye ne demek diye araştırdım da normal bir şeymiş o da canım zaten anormal derecede bir bozukluk olsa mutlaka ameliyat önerilirdi korkmaAynen bende onu düşünüyorum canım baya oldu zaten 10 yılı geçti ultrasondan nasıl görecek diyorum belki de biz yanlış hatırlıyoruz. Ama gebelik olmadıkça da insan neden arıyor işte
Canım burda biri yazmıştı bana onunda öyleymiş düşük olunca doktor düzeltmişte ondan kafam takıldı. Sen nasılsın iyisindir inşallah bende bunlara kafa yoruyorum napayımSola deviye ne demek diye araştırdım da normal bir şeymiş o da canım zaten anormal derecede bir bozukluk olsa mutlaka ameliyat önerilirdi korkma
çok şükür canım aynı doktor randevusunu bekliyorum bir taraftan bu ay şansımı denemeye devam ediyorum.... tam adamına sordun ben normalde radyoloji teknikeriyim amaaaaa muhasebecilik yapıyorum :) bende sıkıntı görmedim normal gibi ama eğrilik var sanki doktorun gördü mü?S skulentveraMaviesil23 O olurbigun kızlar nasılsınız nasıl gidiyor iyisinizdir inşallahh benim gece gece aklıma birşey takıldı
Bilen var mıdır acaba yeni bir konu mu açsam fotoğraf ekliyorum rahim filminde çıkan şey aklımı karıştırıyor kimsede görmedim. Hem onu sorayım hem halinizi hatrınızı sorayım dedim
yok bu gebeliğe engel bir durum değil sadece pozisyonu var o pozisyonda kalma ihtimalin yüksek oluyorBen birde sola dönük o da etkiliyot mu merak ediyorum çok
Sen yine de doktoruna gidince bunu sor canımCanım burda biri yazmıştı bana onunda öyleymiş düşük olunca doktor düzeltmişte ondan kafam takıldı. Sen nasılsın iyisindir inşallah bende bunlara kafa yoruyorum napayım
Yaa gerçekten mi canım gerçekten tam adamına sormuşumçok şükür canım aynı doktor randevusunu bekliyorum bir taraftan bu ay şansımı denemeye devam ediyorum.... tam adamına sordun ben normalde radyoloji teknikeriyim amaaaaa muhasebecilik yapıyorum :) bende sıkıntı görmedim normal gibi ama eğrilik var sanki doktorun gördü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?