Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gerçekten mi canım gerçekten tam adamına sormuşum o dediğin pozisyon ne ki artık olacak herşeyi deniyoruz. Doktor kontrolun önümüzdeki hafta mı canım başka bir doktora göstereceksin değil mi?
Aynen canım 10 gün kaldı yumurtlama haftamın hemen arkasına denk geliyor belki görebilir doktorum diz dirsek pozisyonu ve yan deneyin diyorlar sen denedin mi öyle bir de ilişki sonrası deviyenin tersi yöne doğru bacağını karnına çekip uzan ne varsa dene denemekten zarar çıkmaz :)

Sola eğikse sağ tarafıma mı yatıcam canım yani? Diz dirsek olanı bende yeni okumuştum geçen ay denemiştik Bi kere sonrası olmadı zaten gitti ya ama o da aklımda
Sende canım göster değerlerini doktorla anlaşabilirsen zaten kontrole çağıracaktır. Doktor beni adetin 3.günü de çağırıp alttan muayene ediyor öyle daha iyi gözüküyor gibi bişey söylemişti. Sende yumurtan için kontrole gidersen Bi kaç kere zaten değerlerinle birlikte, bir sorun varsa belli olur. Ama inşallah bir sorun çıkmaz çok isterim bizleri de haberdar et mutlaka

Aynen sola eğikse sağa doğru yatıp dene evet gitmeseydi üst üste iyi olurdu tutardı belki de sen adam gelince yapış adama artık aynen size de söylerim belki ekstra bişeyler de öğrenirsem size de söylerim lütfen bu ay olsun artık da bir rahatlarım ya aklımdan çıkar inşallah ama bu ay kesinlikle gebelik testi falan yapmayacağım

Yapma canım boşver adet günü geldiğinde anca yaparsın düşünmemek lazım. Ben aslında bu ay rahattım olmazsa aşılamaya gidicem zaten kafasındaydım. İlk kez böyleydim yani. Sonra iş çıktı zaten
Bi öğren bakalım doktor ne diyecek hormonlarına belki ilaçla düzeltilebilecek bişeydir. İnşallah bişey çıkmazda

Aslında farklı bir doktora gösterdim ben hormonlarımda sorun yokmuş ki Prolaktin yüksek bile sayılmaz muayeneye göre daha net bilgi verilir dedi ilaç bile vermezlermiş yani bir sorunumu bulsa da çözse de bitse artık sen de dikkat et de kendine gelince hemen yapıl yıl başından önce hamile olalım

Yaaa öyle mi canım ee ne güzel iştee burda bişeyler yazılınca bende bilemedim
Ahah evet ya olalım bence de planları kuruyorum ben yine ama belli olmaz bu görevlere

Ahah evet ya olalım bence de planları kuruyorum ben yine ama belli olmaz bu görevlere
lütfen hemen sağlıkla bebişlerimize kavuşalım ya bakalım doktor ne diyecek ben klomen femara falan başlatır diye düşünüyorum hayırlısı artık ya bu 10 günde geçmez vallahi :)

lütfen hemen sağlıkla bebişlerimize kavuşalım ya bakalım doktor ne diyecek ben klomen femara falan başlatır diye düşünüyorum hayırlısı artık ya bu 10 günde geçmez vallahi :)
Merhaba hanımlar siz tecrübelisiniz ben profilime gebelik şüphesi diye bir yazı atmıştım şimdi ki son durumum da yazıyor yorumlayabilir misiniz lütfen ben bekarım ve 20 yaşındayım.

Hee iyi canım bana da öyle demistii

Merhaba hanımlar siz tecrübelisiniz ben profilime gebelik şüphesi diye bir yazı atmıştım şimdi ki son durumum da yazıyor yorumlayabilir misiniz lütfen ben bekarım ve 20 yaşındayım.
Gördüm canım ama testte çıkmaya gebelik olmaz buradaki arkadaş ta bende aylardır uğraşıyoruz öyle kolay değil zaten gebe kalmak filmlerde falan görüldüğü gibi değil kesinlikle gebe değilsin.

Gördüm canım ama testte çıkmaya gebelik olmaz buradaki arkadaş ta bende aylardır uğraşıyoruz öyle kolay değil zaten gebe kalmak filmlerde falan görüldüğü gibi değil kesinlikle gebe değilsin.
Peki sizde gecikme oluyor mu ben bu ay işte 2. Günüm sancım var ama adet yok sancıda resmen selam verip gidiyor. o kadar test yaptım öldüm öldüm dirildim yani dediğiniz gibi siz bilirsiniz o kadar kolay değil ki benim bi kere olmuş ki tek yumurtalıyım sizler ve bir çok kişi aylarca uğraşıyor ama adetim gecikince çok korktum bu arada ilişkiden sonra 4 defa adette oldum 2.5 ay içinde bu ay korktum çok streste var üstümde ay allahım bu nasıl bir şey bi istemeyenler var bir de çok isteyenler allahım size nasip etsin gerçekten çok zor bir durum inşallah sizin hepimizin gönlüne göre olsun

amin canım senin haklarınız da bizlere versin ve emin ol sen stres yaptığın için yaşıyorsun bu durumu hatta evlenirsen çocuğun öyle pat diye olmayacak bile emin ol sal artık testleri yani boşuna yapma

amin canım senin haklarınız da bizlere versin ve emin ol sen stres yaptığın için yaşıyorsun bu durumu hatta evlenirsen çocuğun öyle pat diye olmayacak bile emin ol sal artık testleri yani boşuna yapma
Ay benim tüm haklarımı size versin inşallah ben o kadar iğrendim ki cinselliği geçtim evlenmeyi bile düşünmüyorum en iyisi okumak meslek sahibi olmak gerçekten Allah başta annelerimize ve sizlere sabır versin nasıl bu kadar sorumluluğu stresi kaldırıyorsunuz Allah o sabırdan bize de nasip etsin abla gerçekten. Zaten artık test yapamıyorum hem erkek arkadaşım burda değil hem söylemiyorum da ona takıntı yaptığımdan oda stres oluyor sal diyor yeter diyor olsa 1 de çıkmasa 2 de çıkar diyordu ben en son tamam demiştim ona da yazık günah çok üzüldü.

bence de canım boşuna girme sen bu strese yok çünkü hamile değilsin hayatına yön ver artık takılma bu kadar ama dikkatli ol ve sağlığın için prezervatifsiz ilişkide bulunma yarın 2 gün sonra kanser olduğunda çok pişman olursun....

Ay Allah korusun abla yok zaten ilkti son oldu. Normalde yakında evleniyorduk ama vazgeçtim sanki abla ya bilmiyorum. Gerçekten beni burda avutan bana zor günümde yardımcı olan herkese bir şey almak yollamak şükranlarımı sunmak istiyorum. Bu gün en yakınıma anlatamadığımı sana size anlatarak atlatıyorum hakkınızı bana helal edin. Bir gelişme olursa yazarım ben buraya sizler için de bol bol dua ederim.

sen bizlere dua et yeter canım inşallah sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza kavuşalım sende sağlıkla sıhhatle önüne bak hayırlısı olsun hakkında...

İyi olmaya çalışıyorum napalım kuzum Hsg filmiyle ilgili benimde hiç fikrim yok ama ters rahimli gibi duruyosun bununla ilgili doktoruna hangi ilişkiden sonra hangi pozisyonlarda beklemen gerektğini muhakkak sor. Bende bu ay çektiririm diyodum ama doktorum bu ay da femarayla deneyelim önümüzdeki ay çekeriz dedi bi de göğsümden hafif akıntı gelmişti prolaktin hormonuna baktı sonucum 107 çıktı şimdi dostinex kullanmaya başladım benim gebelikte bundan dolayı olmuyo galiba inşaAllah önümüzdeki ay normale düşer Ekim ayı da yalan oldu gibime geliyo bakalım hayırlısı artık. Sizler nasılsınız eşin ne zaman geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…