Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gerçekten mi canım belki bu ay o yüzden olmadı. İyi ama ilaca başlaman iyi olmuş canım bir an önce düşer inşallah. Ama keşke rahim filmini bu ay isteseydi bu senin kaçıncı ilaç denemen canım

Yaa gerçekten mi canım belki bu ay o yüzden olmadı. İyi ama ilaca başlaman iyi olmuş canım bir an önce düşer inşallah. Ama keşke rahim filmini bu ay isteseydi bu senin kaçıncı ilaç denemen canım
İnşaAllah canım 2 kez klomen kullandım bu kez de femaraya geçtik eğer olmazsa önümüzdeki ay aşılamaya geçicez. prolaktin bu haldeyken biraz zor ama inşaAllah ilaç kullanırken düşerde aşılamaya kalmadan bu ay güzel bi haber alırım umarım

Bir ilişkiden 30 gün sonra yapılan test doğru sonucu verir mi erken gebelik testi yani

Merhaba kizlar benim adetimin zamani gecti agrim yok ama adetimin zamanindan 3gun sonra az az kahve rengi akintim basladi ve 1 haftadir boyle bazi gun oluyor hic olmuyor 5 ay bundan once kontrolden gecdim her hangi sorunum yoktu 1 yildi hamile kalamiyorum

Ben hiç femara kullanmadım inşallah senin için hayırlısı olur benim aşılamada Allah nasip ederse Kasım aralık gibi bakalım

Adet gununden 7 -10 gun sonra yapsan daha iyi ama 30 gun sonrada iliskiden bence sonuc verir
Abla konum bu müsait oldugunuzda bakarsaniz neden sordum anlarsiniz ben adet olduktan sonra da testler yaptim çünkü bayağı

Arkadaslar benim adetim gecikti ve shu anda 1 haftadir devam eden az az koyu rengte yani kahve rengte akintim var neden ola bilir?

İyi kuzum takılmaca işte napayım bi kaç bişey araştırıyorum kistle ilgili falan. Sen nasılsın nasıl gidiyor
amaaaaan aklımızı bunlarla bozduk ya sorma bende arı sütü bal polen propolis karışımı aldım çok iyi geliyormuş sözde bakalım iyi gelirse sana da haber veririm bende 21 i gelse de doktora gitsem diye bekliyorum bir yandan da yumurtlama dönemim yaklaşıyor bu ay adete kadar gün aşırı deneyeceğim yine geçen ayda olduğu gibi zamanda geçmiyor of of :/

Merhaba,bende 1 yildir cocuk istiyorum adetim gecti henuz test etmedim tahmini 1 haftadir kesık kesık kahve reng akintim var bu regl sayilirmi? Sizde boyle durum hic yasandimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…