Aynen şimdi ne heyecanlısındır senlütfen hemen sağlıkla bebişlerimize kavuşalım ya bakalım doktor ne diyecek ben klomen femara falan başlatır diye düşünüyorum hayırlısı artık ya bu 10 günde geçmez vallahi :)
Okudum ben sizi hamile değilsinizMerhaba hanımlar siz tecrübelisiniz ben profilime gebelik şüphesi diye bir yazı atmıştım şimdi ki son durumum da yazıyor yorumlayabilir misiniz lütfenben bekarım ve 20 yaşındayım.
Yaa gerçekten mi canım belki bu ay o yüzden olmadı. İyi ama ilaca başlaman iyi olmuş canım bir an önce düşer inşallah. Ama keşke rahim filmini bu ay isteseydi bu senin kaçıncı ilaç denemen canımİyi olmaya çalışıyorum napalım kuzumHsg filmiyle ilgili benimde hiç fikrim yok ama ters rahimli gibi duruyosun bununla ilgili doktoruna hangi ilişkiden sonra hangi pozisyonlarda beklemen gerektğini muhakkak sor. Bende bu ay çektiririm diyodum ama doktorum bu ay da femarayla deneyelim önümüzdeki ay çekeriz dedi bi de göğsümden hafif akıntı gelmişti prolaktin hormonuna baktı sonucum 107 çıktı şimdi dostinex kullanmaya başladım benim gebelikte bundan dolayı olmuyo galiba inşaAllah önümüzdeki ay normale düşer Ekim ayı da yalan oldu gibime geliyo bakalım hayırlısı artık. Sizler nasılsınız eşin ne zaman geliyo
İnşaAllah canımYaa gerçekten mi canım belki bu ay o yüzden olmadı. İyi ama ilaca başlaman iyi olmuş canım bir an önce düşer inşallah. Ama keşke rahim filmini bu ay isteseydi bu senin kaçıncı ilaç denemen canım
Ben hiç femara kullanmadım inşallah senin için hayırlısı olurİnşaAllah canım2 kez klomen kullandım bu kez de femaraya geçtik eğer olmazsa önümüzdeki ay aşılamaya geçicez. prolaktin bu haldeyken biraz zor ama inşaAllah ilaç kullanırken düşerde aşılamaya kalmadan bu ay güzel bi haber alırım umarım
Adet gununden 7 -10 gun sonra yapsan daha iyi ama 30 gun sonrada iliskiden bence sonuc verirBir ilişkiden 30 gün sonra yapılan test doğru sonucu verir mi erken gebelik testi yani
Abla konum bu müsait oldugunuzda bakarsaniz neden sordum anlarsiniz ben adet olduktan sonra da testler yaptim çünkü bayağıAdet gununden 7 -10 gun sonra yapsan daha iyi ama 30 gun sonrada iliskiden bence sonuc verir
Bu seferki adetim niye gecikmiş olabilirOkudum ben sizi hamile değilsiniz
Hadii inşaAllahh ikimizde güzel haberler alırız artıkBen hiç femara kullanmadım inşallah senin için hayırlısı olurbenim aşılamada Allah nasip ederse Kasım aralık gibi bakalım
Bu kadar düşündüğünüz için olabilir mi? Herkesin adeti gecikebiliyorBu seferki adetim niye gecikmiş olabilirresmen intiharlık oldum
İnşAllah canım haberlerini bekliyorumHadii inşaAllahh ikimizde güzel haberler alırız artık
Aynen şekerim çok heyecan var ama bu ay doktora gittiğim için var bir Ümit yani hadi hayırlısıAynen şimdi ne heyecanlısındır seninşallah gönlüne göre olur canım benim
Ayy bu ay güzel haberler ver bize inşallaahhAynen şekerim çok heyecan var ama bu ay doktora gittiğim için var bir Ümit yani hadi hayırlısı
İyi kuzum takılmaca işte napayım bi kaç bişey araştırıyorum kistle ilgili falan. Sen nasılsın nasıl gidiyor
amaaaaan aklımızı bunlarla bozduk ya sorma bende arı sütü bal polen propolis karışımı aldım çok iyi geliyormuş sözde bakalım iyi gelirse sana da haber veririm bende 21 i gelse de doktora gitsem diye bekliyorum bir yandan da yumurtlama dönemim yaklaşıyor bu ay adete kadar gün aşırı deneyeceğim yine geçen ayda olduğu gibi zamanda geçmiyor of of :/İyi kuzum takılmaca işte napayım bi kaç bişey araştırıyorum kistle ilgili falan. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Merhaba,bende 1 yildir cocuk istiyorum adetim gecti henuz test etmedim tahmini 1 haftadir kesık kesık kahve reng akintim var bu regl sayilirmi? Sizde boyle durum hic yasandimi?amaaaaan aklımızı bunlarla bozduk ya sorma bende arı sütü bal polen propolis karışımı aldım çok iyi geliyormuş sözde bakalım iyi gelirse sana da haber veririm bende 21 i gelse de doktora gitsem diye bekliyorum bir yandan da yumurtlama dönemim yaklaşıyor bu ay adete kadar gün aşırı deneyeceğim yine geçen ayda olduğu gibi zamanda geçmiyor of of :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?