- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
Merhabalar hayır hiç böyle bir durum yaşamadım ben adet oldum siz mutlaka doktora gidin.Merhaba,bende 1 yildir cocuk istiyorum adetim gecti henuz test etmedim tahmini 1 haftadir kesık kesık kahve reng akintim var bu regl sayilirmi? Sizde boyle durum hic yasandimi?
5 ay once kontrol edildim doktor her hangi sorun olmadigini bildirdi, bekleyin yine olmazsa eshiniz kontrol edilsin dedi ve 5-6 aydi. Bekliyorum bu ayda boyle oldu anlamadim bende doktorada shu an gidemiyorum gitsemde sorun yok diyorMerhabalar hayır hiç böyle bir durum yaşamadım ben adet oldum siz mutlaka doktora gidin.
Iyiyim canım kistle ilgili ne arastiriyosunnİyi kuzum takılmaca işte napayım bi kaç bişey araştırıyorum kistle ilgili falan. Sen nasılsın nasıl gidiyor
benim eşimde muayene oldu onda gebeliğe engel bir sorun görünmüyor ama siz şu an gebe olabilirsiniz yani üstüne görme de yaşıyor olabilirsiniz ama eğer gebe olmazsanız bu bir sıkıntı tekrar gidin mutlaka rahimde yara olması enfeksiyon olması da böyle ara kanamalara sebep olabiliyormuş...5 ay once kontrol edildim doktor her hangi sorun olmadigini bildirdi, bekleyin yine olmazsa eshiniz kontrol edilsin dedi ve 5-6 aydi. Bekliyorum bu ayda boyle oldu anlamadim bende doktorada shu an gidemiyorum gitsemde sorun yok diyor
Ben boyle dusunuyorum bildiginiz gibi iki yumurtaliktada sorun yoksa adet duzenli sekilde oluyor ama bende 4-5 ay normal sorunsuz 3-4 ay ise sorunlu gecikmeli adet yasiyorum doktor hic bir sorun yok diyor lakin ben bir yumurtalik iyi digerinde sorun oldugunu dusunuyorum, ustune gorme 2-3 gun devam ediyor galiba bende lakin 1 haftadir devam ediyorbenim eşimde muayene oldu onda gebeliğe engel bir sorun görünmüyor ama siz şu an gebe olabilirsiniz yani üstüne görme de yaşıyor olabilirsiniz ama eğer gebe olmazsanız bu bir sıkıntı tekrar gidin mutlaka rahimde yara olması enfeksiyon olması da böyle ara kanamalara sebep olabiliyormuş...
yok kişiden kişiye değişen bir durummuş bazen 12 gün falan sürüyormuş ve ilaç veriliyor diye biliyorum o yüzden doktora görünmenizde fayda var. Bana da hiç bir şey yok diyen doktorumun aksine hormon testi yaptırdım ve prolaktin değerimin sınırda olduğunu öğrendim ve belki bu yüzden oluşmyor gebeliğim farklı bir doktora görüneceğim size de tavsiye ederim...Ben boyle dusunuyorum bildiginiz gibi iki yumurtaliktada sorun yoksa adet duzenli sekilde oluyor ama bende 4-5 ay normal sorunsuz 3-4 ay ise sorunlu gecikmeli adet yasiyorum doktor hic bir sorun yok diyor lakin ben bir yumurtalik iyi digerinde sorun oldugunu dusunuyorum, ustune gorme 2-3 gun devam ediyor galiba bende lakin 1 haftadir devam ediyor
Bende hormon testi yaptirdim uzerine diger testleride yaptirdim hic birinde sorun cixmadi bu ikinci doktorum ikiside ayni seyi soyledi bazen dusunuyorum kismet Allaha kalmis birsey artik InshAllah en kisa surede hamile kalirsinizyok kişiden kişiye değişen bir durummuş bazen 12 gün falan sürüyormuş ve ilaç veriliyor diye biliyorum o yüzden doktora görünmenizde fayda var. Bana da hiç bir şey yok diyen doktorumun aksine hormon testi yaptırdım ve prolaktin değerimin sınırda olduğunu öğrendim ve belki bu yüzden oluşmyor gebeliğim farklı bir doktora görüneceğim size de tavsiye ederim...
amin inşallah 21 inde farklı doktora gideceğim orada farklı bir şey söylerse doktorum burada sizlerle paylaşırım sizde bunun için görünün olmadı doktora hepimiz olalım inşallah....Bende hormon testi yaptirdim uzerine diger testleride yaptirdim hic birinde sorun cixmadi bu ikinci doktorum ikiside ayni seyi soyledi bazen dusunuyorum kismet Allaha kalmis birsey artik InshAllah en kisa surede hamile kalirsiniz
Ay bu kadar olur amaa. Bende bal polen propolis bakıyordum netten hangisinden aldın canım ben beeo ürünlerini duydumamaaaaan aklımızı bunlarla bozduk ya sorma bende arı sütü bal polen propolis karışımı aldım çok iyi geliyormuş sözde bakalım iyi gelirse sana da haber veririm bende 21 i gelse de doktora gitsem diye bekliyorum bir yandan da yumurtlama dönemim yaklaşıyor bu ay adete kadar gün aşırı deneyeceğim yine geçen ayda olduğu gibi zamanda geçmiyor of of :/
ben bir doktorun önerisiyle bir sayfadan orijinal ürün aldım kendi üretiyor firma sahibi arı sütü bal polen propolis karıştırıp gönderdi ama cidden çok zor yiyoruz eşimle yeni başladık tadı kokusu of diyorum hiç güzel değilmiş yani :/Ay bu kadar olur amaa. Bende bal polen propolis bakıyordum netten hangisinden aldın canım ben beeo ürünlerini duydum
Yaa gerçekten mii. Ben dediğim sayfada gördüm ama ayrı ayrı satılıyordu fiyatlarda baya fazlaben bir doktorun önerisiyle bir sayfadan orijinal ürün aldım kendi üretiyor firma sahibi arı sütü bal polen propolis karıştırıp gönderdi ama cidden çok zor yiyoruz eşimle yeni başladık tadı kokusu of diyorum hiç güzel değilmiş yani :/
Hiç denemedim ama hep bana tadi güzeldir gibi geliyor nedenseben bir doktorun önerisiyle bir sayfadan orijinal ürün aldım kendi üretiyor firma sahibi arı sütü bal polen propolis karıştırıp gönderdi ama cidden çok zor yiyoruz eşimle yeni başladık tadı kokusu of diyorum hiç güzel değilmiş yani :/
Canım yumurtaları baskıladığı için kalitesini düşürüyormuş takviye gıda bakıyorum. Bir de bal polen propolis araştırıyorum şu 2 ayı iyi değerlendirmek istiyorumIyiyim canım kistle ilgili ne arastiriyosunn
bilmiyorum ki aynı sayfadan mı bahsediyoruz yasakmış burada isim falan yazmak benimki 1 kavanoz bala karıştırılmış hepsi içinde 220 tl ödedim ve hepsi gerçekten güzelmiş orijinal yani doğru ama kokusu beni rahatsız etti tadını da sevmedim ama eşim sevdi kokusundan rahatsız oldu zevk meselesi sen seversin belki dediğin markayı da duydum o da güzel de ben şu prolaktinime çok takıldım ya gerçekten ondan dolayı olmuyorsa diye içim içimi yiyor ama herkes bu değer engel değil diyor ah ahYaa gerçekten mii. Ben dediğim sayfada gördüm ama ayrı ayrı satılıyordu fiyatlarda baya fazla
Biri kullanmış tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için. Bu çikolata kistinde de takviye kullanmak gerekiyormuş yumurtaları baskılayıp kalitesini düşürüyormuş sanırım. Şu 2 ayı iyi değerlendirmek istiyorum bende
Yaa ne ise yarıyormuş o canım kist icin mi faydalıymışCanım yumurtaları baskıladığı için kalitesini düşürüyormuş takviye gıda bakıyorum. Bir de bal polen propolis araştırıyorum şu 2 ayı iyi değerlendirmek istiyorum
Canım o engel oluyorsa bile ilaçla düşebilen Bi hormon o yüzden kafana çok takma. Uyarılmaya bağlı bile yükseliyor yani. Ben de hiç denemedim ama nedense öyle geliyor canım tadı ondan öyle söyledim. Sen umutsuzluğa kapılma gerçekten ilaçla düşebilen bir hormon obilmiyorum ki aynı sayfadan mı bahsediyoruz yasakmış burada isim falan yazmak benimki 1 kavanoz bala karıştırılmış hepsi içinde 220 tl ödedim ve hepsi gerçekten güzelmiş orijinal yani doğru ama kokusu beni rahatsız etti tadını da sevmedim ama eşim sevdi kokusundan rahatsız oldu zevk meselesi sen seversin belki dediğin markayı da duydum o da güzel de ben şu prolaktinime çok takıldım ya gerçekten ondan dolayı olmuyorsa diye içim içimi yiyor ama herkes bu değer engel değil diyor ah ah
Canım kist için değilde yumurta gelişimi için faydalıymış galiba. Bi kaç takviye daha duydum vitamin ilacı en az 2 3 ay kullanmak gerekiyornuş yumurta kalitesini arttırmak içinYaa ne ise yarıyormuş o canım kist icin mi faydalıymış
Onlar hangileriymis canimCanım kist için değilde yumurta gelişimi için faydalıymış galiba. Bi kaç takviye daha duydum vitamin ilacı en az 2 3 ay kullanmak gerekiyornuş yumurta kalitesini arttırmak için
Hsg çektirdin mi? Çarşamba gideceğim ben de.Özelden randevu alarak giderim devlet hastanesi için çok beklerim o yüzden özelde çektireceğim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?