Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onlar hangileriymis canim
Impryl duydum canım hem erkek hem kadın kullanıyormuş galiba
Zaten inofolic combi kullanıyorum özellikle onu düzenli kullanmak istiyorum
Bir de propolis arı sütü falan duydum da nasıl kullanılacağını tam bilemedim
Senin nasıl gidiyor canım durumlar nerelerdesin inşallah iyisindir

Ben hala aynı yerdeyim canım sıkı çalışıyorsun bakiyorum da Allah çabalarını boşa çıkarmasın ya çok istiyorum senin güzel haberlerini almayı gerçekten gönülden söylüyorum en kısa zamanda innsallahhh

Napayım canım bi yandan da diyet yapmaya çalışıyorum ekmeği kestim şu önümdeki 2 ayı çok iyi değerlendirirsem belki bir artısını görürüm diye napalım bir umut işte. Çok sağol canım bende senden güzel haber duymayı çoook isterim yok mu değişen bişeyler son bıraktığım gibi mi?

Bu arada canım bir konu açtın bat 1 2 3 eylül diye bakıyorum da herkes aynı konuyu açmış önder oldun herkese bu kadar hiç görmemiştim

Ondan kaynaklı değilse yine uğraş dur of of

Ben korkuyorummm
Senden haber bekliyorum bende çok gerildim bakalım salı günü de doktora gideceğim o da alttan muayene eder yumurtalara bakar olmadı ama çatlamış oluyor en azından onu görmüş olur bakalım bende hsg den biraz tedirginim ya

evet çok tedirginim ne olacak nasıl olacak çok gerginim :/ (ekimde çektireceğim bende belki doktor da önerir salı günü doktor randevum var.)
Canım ben de çektirmeden önce korkuyordum inan boşuna korkmuşum hiç abartılacak bir şey değil maksimum 1 2 dk süren bi sanci oluyor ilaç verilirken sonra geçiyor zaten o da dayanilmicak bir sanci değıl kesinlkle. Nerede çektireceksin

bana yakın özel bir hastane var medıstate yada echomar çok istiyorum da iş yerinden izin sorun ikisi arasında git geller yaşıyorum

Ben anestesisiz tercih ettim. Doktor pozisyon aldiricam anestezi olmadan daha kolay olur dedi. Şimdi biraz pişmanim ama olacak bitecek diye düsünüyorum. Çıkınca yazarım sana. İnsallah çok can acitmaz

Ben anestesisiz tercih ettim. Doktor pozisyon aldiricam anestezi olmadan daha kolay olur dedi. Şimdi biraz pişmanim ama olacak bitecek diye düsünüyorum. Çıkınca yazarım sana. İnsallah çok can acitmaz
sen nerede yaptıracaksın yakınsa oraya gitsem bari senden haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…