Impryl duydum canım hem erkek hem kadın kullanıyormuş galibaOnlar hangileriymis canim
Ben hala aynı yerdeyim canımImpryl duydum canım hem erkek hem kadın kullanıyormuş galiba
Zaten inofolic combi kullanıyorum özellikle onu düzenli kullanmak istiyorum
Bir de propolis arı sütü falan duydum da nasıl kullanılacağını tam bilemedim
Senin nasıl gidiyor canım durumlar nerelerdesin inşallah iyisindir
Napayım canım bi yandan da diyet yapmaya çalışıyorum ekmeği kestimBen hala aynı yerdeyim canımsıkı çalışıyorsun bakiyorum da Allah çabalarını boşa çıkarmasın ya çok istiyorum senin güzel haberlerini almayı gerçekten gönülden söylüyorum en kısa zamanda innsallahhh
Bu arada canım bir konu açtın bat 1 2 3 eylül diye bakıyorum da herkes aynı konuyu açmışBen hala aynı yerdeyim canımsıkı çalışıyorsun bakiyorum da Allah çabalarını boşa çıkarmasın ya çok istiyorum senin güzel haberlerini almayı gerçekten gönülden söylüyorum en kısa zamanda innsallahhh
Kusura bakma canım giremedim bayadır bende oldum ayın 10 daKuzum geldi benim bu sabah bu ayda olmadiinsalalh sen guzel haber verirsinn
Ondan kaynaklı değilse yine uğraş dur of ofCanım o engel oluyorsa bile ilaçla düşebilen Bi hormon o yüzden kafana çok takma. Uyarılmaya bağlı bile yükseliyor yani. Ben de hiç denemedim ama nedense öyle geliyor canım tadı ondan öyle söyledim. Sen umutsuzluğa kapılma gerçekten ilaçla düşebilen bir hormon o
Randevu yoktu adet dönemin üzerine bu ay kaldı önümüzdeki aya yazdırdım 10 ekimde çektireceğimHsg çektirdin mi? Çarşamba gideceğim ben de.
Ben korkuyorummmRandevu yoktu adet dönemin üzerine bu ay kaldı önümüzdeki aya yazdırdım 10 ekimde çektireceğim
Bu arada canım bir konu açtın bat 1 2 3 eylül diye bakıyorum da herkes aynı konuyu açmışönder oldun herkese bu kadar hiç görmemiştim
Senden haber bekliyorum bende çok gerildim bakalım salı günü de doktora gideceğim o da alttan muayene eder yumurtalara bakar olmadı ama çatlamış oluyor en azından onu görmüş olur bakalım bende hsg den biraz tedirginim yaBen korkuyorummm
Hsg çektirmekten mi korkuyorsun canımSenden haber bekliyorum bende çok gerildim bakalım salı günü de doktora gideceğim o da alttan muayene eder yumurtalara bakar olmadı ama çatlamış oluyor en azından onu görmüş olur bakalım bende hsg den biraz tedirginim ya
evet çok tedirginim ne olacak nasıl olacak çok gerginim :/ (ekimde çektireceğim bende belki doktor da önerir salı günü doktor randevum var.)Hsg çektirmekten mi korkuyorsun canım
Canım ben de çektirmeden önce korkuyordum inan boşuna korkmuşum hiç abartılacak bir şey değil maksimum 1 2 dk süren bi sanci oluyor ilaç verilirken sonra geçiyor zaten o da dayanilmicak bir sanci değıl kesinlkle. Nerede çektireceksinevet çok tedirginim ne olacak nasıl olacak çok gerginim :/ (ekimde çektireceğim bende belki doktor da önerir salı günü doktor randevum var.)
bana yakın özel bir hastane var medıstate yada echomar çok istiyorum da iş yerinden izin sorun ikisi arasında git geller yaşıyorumCanım ben de çektirmeden önce korkuyordum inan boşuna korkmuşum hiç abartılacak bir şey değil maksimum 1 2 dk süren bi sanci oluyor ilaç verilirken sonra geçiyor zaten o da dayanilmicak bir sanci değıl kesinlkle. Nerede çektireceksin
Anestezili mi düşünüyorsun canimbana yakın özel bir hastane var medıstate yada echomar çok istiyorum da iş yerinden izin sorun ikisi arasında git geller yaşıyorum
hayır anestezisiz düşünüyorum ben sabahtan çektirip gelirim hemen ofise diye düşünüyorum....Anestezili mi düşünüyorsun canim
Zaten kısa bi işlem canım hiç boşuna stres yapma ücret ne kadarmışhayır anestezisiz düşünüyorum ben sabahtan çektirip gelirim hemen ofise diye düşünüyorum....
Özel hastane 1000 tl dedi echomar da 800 tl diyor...Zaten kısa bi işlem canım hiç boşuna stres yapma ücret ne kadarmış
Ben anestesisiz tercih ettim. Doktor pozisyon aldiricam anestezi olmadan daha kolay olur dedi. Şimdi biraz pişmanim ama olacak bitecek diye düsünüyorum. Çıkınca yazarım sana. İnsallah çok can acitmazSenden haber bekliyorum bende çok gerildim bakalım salı günü de doktora gideceğim o da alttan muayene eder yumurtalara bakar olmadı ama çatlamış oluyor en azından onu görmüş olur bakalım bende hsg den biraz tedirginim ya
sen nerede yaptıracaksın yakınsa oraya gitsem bariBen anestesisiz tercih ettim. Doktor pozisyon aldiricam anestezi olmadan daha kolay olur dedi. Şimdi biraz pişmanim ama olacak bitecek diye düsünüyorum. Çıkınca yazarım sana. İnsallah çok can acitmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?