Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben İzmir’deyim canım. Sen İstanbul sanırım. İnsallah kısa sürede olup biteecek ve sana korkulcak bir sey yokmus diyeceğim. İnsallah
ayyyy üzüldümmm amiiiin inşallah dua edeceğim sana da su gibi geçsin bitsin diye hadi inşallah buradan güzel haberlerimizi de vermek nasip olsun...

Ben İzmir’deyim canım. Sen İstanbul sanırım. İnsallah kısa sürede olup biteecek ve sana korkulcak bir sey yokmus diyeceğim. İnsallah
Eğer anestezili çekilecekseniz hiç korkmayın bende haziranda çektirdim uyandım 5 dk sersem kaldım sonra normal hayatıma döndüm hafif kanamam ve ağrım olmuştu. Bende korkuyordum anestezili çekildim o yüzden

Canım sen sonuçlarını doktora Bi göster de aklına yatmazsa başka doktora gidersin hemen ümitsizliğe kapılma
haftaya bugün gideceğim daha çok var ya zamanda geçmiyor ama ben değerlendirmeye devam ediyorum hadi hayırlısı inşallah...

haftaya bugün gideceğim daha çok var ya zamanda geçmiyor ama ben değerlendirmeye devam ediyorum hadi hayırlısı inşallah...
Herşey önce kafada bitiyor canım gerçekten. Ve sende benim gibi takviyelere başla doktoruna sor Impryl duydum bende bakalım duruma göre onada geçebilirim. Inofolic combiye yeni başlamıştım ama duruma göre değişimli kullanmayı düşünüyorum. Şu kafadan atabilsek herşeyi düzelecekte..

Anestesisiz doktor öyle yönlendirdi
Allah Allah neden ki? Ben kendi doktorum da çektirememiştim cihaz bozukmuş. Sonra başka hastaneye gittim doktora sordum çeker misiniz diye çekerim dedi.(anestezili diye de sordum) 2 gün sonra gittim parayı öderken anestezili mi diye sordular bende evet dedim 1300 lira verdim. İçeri aldılar beni röntgen çeken kişi çok ilgilendi sağolsun sonra doktor geldi bayılttılar beni. Hangi teknikle çektiler bilmiyorum şimdi yeni cihazlarla daha kolay çekiliyor falan deniyor ama tam bilmiyorum. Sonra uyandırdılar 5 dakika içinde kendime geldim. 1 saat acilde yatın demişlerdi ama ben iyi olunca gidebilirsiniz dedi bu kadardı. Bende çok korkuyordum o yüzden basit geçti benim için

ben folicus kullanıyorum b12 folik asit karışımı ek takviyeli bir şey ama eskiye göre daha iyi kabullendim galiba ya bu ay daha az özenliyim merak etmiyorum yada bu ay olmayacağını anladım galiba yıl sonuna kadar zaman verdim kendime hayırlısı olsun...

Olmayacağını değil de çoğu kişi çabalamayı bıraktığı an hamile kalıyor galiba. Kafadan zaten tamamen nasıl atılır inan bende bilmiyorum zaten takıntılıyım.. Tek istediğim önümde ki şu 2 ayı iyi değerlendirebilmek gerçekten. Sonrası takdiri ilahi zaten. Bende her ay senin gibi artık ilaç kullanıyorum ama zaten olmayacak vs. Gibi düşünüyordum istemsizce. Evet ben bu ay hamile kalıcam gibi düşünmemiz mi lazım bilemiyorum. Sanki neyi düşünüyorsak o geliyor başımıza gibi. Ama olmayacak zaten diye düşünüp stres yaptıkça rahim ve yumurtalıklar etkileniyormuş gerçekten bu çoğu doktorunda dediği bişey. Hakkımızda hayırlısı olsun

aman ben kesin bu ay eminim oldum kaldım dediğim ay da olmadı bilmiyorum ne yapsak yani her şekilde sıkıntı stres inan artık hamilesin deseler mutlu olamam galiba ya o kadar kırıldı hevesim o kadar çok kursağımda kaldı ki artık ben hiç olamam kalamam diye düşünüyorum.....

Aynı benim düşüncelerim gerçekten. Sanki içimdekileri aldın buraya yazdın. Bende diyorum hamile olsam bile sevinemicem inanamam herhalde diyorum. Ki olacağımıda hiç sanmıyorum artık. Sadece bu ay için aşılamaya çok umut bağlamıştım artık ona da bi umudum hevesim kalmadı. Napıcaz biz böyle

inan hiç bilmiyorum az kaldı benim de yumurtlama dönemime hafta sonuna doğru gelir ama tık yok ümidim yok yani belki haftaya salı doktor bir ümit verir bana da bilmiyorum sanki benim eşim yanımda da ne oluyor seninle aynı orandayız gebe kalma konusunda emin ol bir avantajım yok yani.....

Canım durumlarımız farklı ama aynı durumdayız biliyorum. Yanımda olup olmaması daha çok strese sokuyor sadece beni. Deneyemiyoruz bile diyorum ama olacak oldu mu bir gün bile yeter. Bende ilk aylarda hiç düşünmüyordum pek bişey bilmezdim diğer insanlar gibi. Ama onlar ilk aydan hamile kaldı bende tık yok. Şimdi yok bacağını kaldır yok onu yap şunu yap. Bende bunu düşünüp duruyorum acaba ne farkımız var

aynı vallahi bende sıkıldım gün aşırı deniyorum sözde dün hiç öyle bit yerimi falan kaldırmadım yani direk gittim duşumu aldım sonra sabah namazına kalktığımda zor oluyordu duş bıktım yani önemsemiyorum aylardır ayaklarımı dikiyorum duş almıyorum bacağımı çekiyorum yok bilmem ne yapıyorum da ne oluyor fos yani bu ay çok umursuzum toparlanırım inşallah zaten geçen hafta pazar günü sevmediğim arkadaşım da bize gelmeye çalıştı bu hafta geri çevirecek bahane de kalmadı toparlanmam lazım şimdi kendi bebeğini getirip beni demorolize edecek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…