Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fındıkzade'de canım çok memnun kaldım ben oradan hem çok ilgililerdi hem de agrım sizim olmadı
çok uzakmış cidden anadolu yakasındayım pazar günü çekiyor olsaydı giderdim ama pazar günü çekmezler ben kaldım o yüzden.... buradaki özele

Negatif cıktı canım yine cizgi var ama aynı koyulukda zor gozukuo sanırım erlen gebelık ya testim 3 ü fln gosterıyo heralde

İnşallah canım ya İnşallah. Ama daha ikna edemedim

Ah ahh var insanın etrafında öyle tipler bişey diyemiyorum artık.. Çakşır otunu ve suyunu duymuş eşimde bana onu söyledi az önce. Bende daha önce duymuştum da biri anlatmış iş yerinden. Anlatan kendisi kullanmış bi kaç kişi daha birlikte başlamışlar çocuğu olmayanlar yani. Anlatan kişinin 1 ay sonra olmuş, 2 kişinin 3 ay sonra, 1 kişininde 6 ay sonra. Hiç bırakmadan içmişler ama.
Bende daha önceden duymuştum ama artık o kadar yoruldum ki bişeyleri deneyip umutlanmaktan. Olmuyorsa da umutlanmadan geçsin bari diyordum.
Ve şu 2 ay zaten umutlanacak bişeyim yok ya o yüzden takviye kullanayım faydası olursa 2 ay sonra olur olmazsa bırakırım diye düşündüm. Eşim varken onları kullanıp deneyip ondan sonra da olmayınca insan yıkılıyor

İnşallah canım ya İnşallah. Ama daha ikna edemedim
Canım çakşır suyunu çok duyuyorum. Benim eşimde iş yerinden duymuş bana onu anlattı az önce. 3 4 kişi kullanmış çocuğu olmayan ve hepsine işe yaramış. Özellikle erkeklerde sperm arttırıcı falan yazıyor. Hiç ikna olmuyorsa alıp bunu deneyebilirsin bizde denemeyi düşünüyoruz eşimde problem yok ama ikimizde içeriz diye

Negatif cıktı canım yine cizgi var ama aynı koyulukda zor gozukuo sanırım erlen gebelık ya testim 3 ü fln gosterıyo heralde
Canım adet gününe kadar pek sanmıyorum ilacın etkisi kalacağını en fazla 12. Güne kadar sürüyor diyorlar. Yarında adet olmazsan Bi kan testi yaptırırsın olmadı

Bizde dünya kadar içtik ikimiz de canım çakşır kökü suyu ve akşam da keçi boynuzu suyunu içtik. Evvelki gün yumurtlama başladı ve yarın bitiyor şükür değerlendirdik ve değerlendirmeye devam ediyoruz. Ama şöyle bir ayrıntı var, dün biontech ilk doz aşımı oldum. Eşim de oldu. Dün akşam saatlerinde kolumda sırtımda bacaklarımda ağrı var aşırı olmasa da ama başım aşırı derecede ağrıyor. İnşallah bi sıkıntı yaşamam bakalım.

Hiç faydası olmadı mı? Kaç ay denediniz? Ben de ilk doz aşımı olduğumda yumurtlama günümdü çok tereddüt etmiştim ama sonra saldım olacaksa zaten olur diye. Ama benimde kolum çok ağrıdı. Eşimde 2.dozda baş ağrısı kol ağrısı olmuştu

Yok faydası olmadı daha iki aydır çakşır kökü suyu içiyoruz. Aşı etkilemez dediğin gibi nasip herşey tabiki.. ikinci doz ayın 4 ünden sonra olacak. O zamana kadar bende adet olacak olursam aşımı yaptırırım artık nasip

Bana da daha 2.yi yaptırmak nasip olmadı ama gebelik olmadan yaptırmak istiyorum. Gerçi kendimden de ümidi kestim ya zaten.. Ama siz kullanmaya devam edin eşimin duyduğuna göre birinin 6 ayda diğer 2 kişinin 3 4 ayda olmuş. Belki size de bi faydası dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…