Fındıkzade'de canım çok memnun kaldım ben oradan hem çok ilgililerdi hem de agrım sizim olmadıorası nerede ve hafta sonu randevusu var mı bakalım haftaya salı doktora diyeceğim zaten çektireceğim ekimde
çok uzakmış cidden anadolu yakasındayım pazar günü çekiyor olsaydı giderdim ama pazar günü çekmezler ben kaldım o yüzden.... buradaki özeleFındıkzade'de canım çok memnun kaldım ben oradan hem çok ilgililerdi hem de agrım sizim olmadı
Negatif cıktı canım yine cizgi var ama aynı koyulukda zor gozukuo sanırım erlen gebelık ya testim 3 ü fln gosterıyo heraldeCanım durumlarımız farklı ama aynı durumdayız biliyorum. Yanımda olup olmaması daha çok strese sokuyor sadece beni. Deneyemiyoruz bile diyorum ama olacak oldu mu bir gün bile yeter. Bende ilk aylarda hiç düşünmüyordum pek bişey bilmezdim diğer insanlar gibi. Ama onlar ilk aydan hamile kaldı bende tık yok. Şimdi yok bacağını kaldır yok onu yap şunu yap. Bende bunu düşünüp duruyorum acaba ne farkımız var
İnşallah canım ya İnşallah. Ama daha ikna edemedimÇok doğru söylüyorsunuz böyle inat ederse daha çok zarar görür. Eğer özel ödenmeyen bir ilaç olursa doktor yazar onun haricinde eşinizin gelmesini ister belki muayene etmekte ister. Siz bunun onur kırıcı bişey olmadığını düzgünce açıklayıp ikna ederseniz çok iyi olur. Çünkü bunda kırılacak üzülecek bir şey yok. Mesela hep kadınlar çekiyor onlar benim şöyle problemim çıktı benim kadınlık şeyim yok diye düşünmüyor yani. Biraz kendi üstünüzden de açıklarsanız benim böyle bişeyim çıksa hemen giderim kimsenin duymasına gerek yok alınacak bişey yok gibisinden. İnşaAllah ikna olur eşiniz de bir an önce tedaviye başlar
Ah ahh var insanın etrafında öyle tipler bişey diyemiyorum artık.. Çakşır otunu ve suyunu duymuş eşimde bana onu söyledi az önce. Bende daha önce duymuştum da biri anlatmış iş yerinden. Anlatan kendisi kullanmış bi kaç kişi daha birlikte başlamışlar çocuğu olmayanlar yani. Anlatan kişinin 1 ay sonra olmuş, 2 kişinin 3 ay sonra, 1 kişininde 6 ay sonra. Hiç bırakmadan içmişler ama.aynı vallahi bende sıkıldım gün aşırı deniyorum sözde dün hiç öyle bit yerimi falan kaldırmadım yani direk gittim duşumu aldım sonra sabah namazına kalktığımda zor oluyordu duş bıktım yani önemsemiyorum aylardır ayaklarımı dikiyorum duş almıyorum bacağımı çekiyorum yok bilmem ne yapıyorum da ne oluyor fos yani bu ay çok umursuzum toparlanırım inşallah zaten geçen hafta pazar günü sevmediğim arkadaşım da bize gelmeye çalıştı bu hafta geri çevirecek bahane de kalmadı toparlanmam lazım şimdi kendi bebeğini getirip beni demorolize edecek.....
Canım çakşır suyunu çok duyuyorum. Benim eşimde iş yerinden duymuş bana onu anlattı az önce. 3 4 kişi kullanmış çocuğu olmayan ve hepsine işe yaramış. Özellikle erkeklerde sperm arttırıcı falan yazıyor. Hiç ikna olmuyorsa alıp bunu deneyebilirsin bizde denemeyi düşünüyoruz eşimde problem yok ama ikimizde içeriz diyeİnşallah canım ya İnşallah. Ama daha ikna edemedim
Canım adet gününe kadar pek sanmıyorum ilacın etkisi kalacağını en fazla 12. Güne kadar sürüyor diyorlar. Yarında adet olmazsan Bi kan testi yaptırırsın olmadıNegatif cıktı canım yine cizgi var ama aynı koyulukda zor gozukuo sanırım erlen gebelık ya testim 3 ü fln gosterıyo heralde
Canım İstanbulda değilim ama echomarı çok duydum ben anestezili mi çektireceksinorası nerede ve hafta sonu randevusu var mı bakalım haftaya salı doktora diyeceğim zaten çektireceğim ekimde
Ama koyulasma yok canım olsa koyu olurdıCanım adet gününe kadar pek sanmıyorum ilacın etkisi kalacağını en fazla 12. Güne kadar sürüyor diyorlar. Yarında adet olmazsan Bi kan testi yaptırırsın olmadı
Anladım fark etmez ya sen stres yapma korkulacak bir şey yok inançok uzakmış cidden anadolu yakasındayım pazar günü çekiyor olsaydı giderdim ama pazar günü çekmezler ben kaldım o yüzden.... buradaki özele
Bizde dünya kadar içtik ikimiz de canım çakşır kökü suyu ve akşam da keçi boynuzu suyunu içtik. Evvelki gün yumurtlama başladı ve yarın bitiyor şükür değerlendirdik ve değerlendirmeye devam ediyoruz. Ama şöyle bir ayrıntı var, dün biontech ilk doz aşımı oldum. Eşim de oldu. Dün akşam saatlerinde kolumda sırtımda bacaklarımda ağrı var aşırı olmasa da ama başım aşırı derecede ağrıyor. İnşallah bi sıkıntı yaşamam bakalım.Canım çakşır suyunu çok duyuyorum. Benim eşimde iş yerinden duymuş bana onu anlattı az önce. 3 4 kişi kullanmış çocuğu olmayan ve hepsine işe yaramış. Özellikle erkeklerde sperm arttırıcı falan yazıyor. Hiç ikna olmuyorsa alıp bunu deneyebilirsin bizde denemeyi düşünüyoruz eşimde problem yok ama ikimizde içeriz diye
Sen benim kız kardeşimsin dilos anlaştık mıAman iyi olalımda tabi benden çok sen
Hiç faydası olmadı mı? Kaç ay denediniz? Ben de ilk doz aşımı olduğumda yumurtlama günümdü çok tereddüt etmiştim ama sonra saldım olacaksa zaten olur diye. Ama benimde kolum çok ağrıdı. Eşimde 2.dozda baş ağrısı kol ağrısı olmuştuBizde dünya kadar içtik ikimiz de canım çakşır kökü suyu ve akşam da keçi boynuzu suyunu içtik. Evvelki gün yumurtlama başladı ve yarın bitiyor şükür değerlendirdik ve değerlendirmeye devam ediyoruz. Ama şöyle bir ayrıntı var, dün biontech ilk doz aşımı oldum. Eşim de oldu. Dün akşam saatlerinde kolumda sırtımda bacaklarımda ağrı var aşırı olmasa da ama başım aşırı derecede ağrıyor. İnşallah bi sıkıntı yaşamam bakalım.
Anlaştık canımm ama ismini bilmiyorum bak benim adım belli Diloş yani DilaraSen benim kız kardeşimsin dilos anlaştık mı
Yok faydası olmadı daha iki aydır çakşır kökü suyu içiyoruz. Aşı etkilemez dediğin gibi nasip herşey tabiki.. ikinci doz ayın 4 ünden sonra olacak. O zamana kadar bende adet olacak olursam aşımı yaptırırım artık nasipHiç faydası olmadı mı? Kaç ay denediniz? Ben de ilk doz aşımı olduğumda yumurtlama günümdü çok tereddüt etmiştim ama sonra saldım olacaksa zaten olur diye. Ama benimde kolum çok ağrıdı. Eşimde 2.dozda baş ağrısı kol ağrısı olmuştu
Bana da daha 2.yi yaptırmak nasip olmadı ama gebelik olmadan yaptırmak istiyorum. Gerçi kendimden de ümidi kestim ya zaten.. Ama siz kullanmaya devam edin eşimin duyduğuna göre birinin 6 ayda diğer 2 kişinin 3 4 ayda olmuş. Belki size de bi faydası dokunurYok faydası olmadı daha iki aydır çakşır kökü suyu içiyoruz. Aşı etkilemez dediğin gibi nasip herşey tabiki.. ikinci doz ayın 4 ünden sonra olacak. O zamana kadar bende adet olacak olursam aşımı yaptırırım artık nasip
Benim de zehra canım ☺Anlaştık canımm ama ismini bilmiyorum bak benim adım belli Diloş yani Dilara
Adini bilmeden sevdim düşün işte canımAnlaştık canımm ama ismini bilmiyorum bak benim adım belli Diloş yani Dilara
Bende öyle canım hislerimiz karşılıklıAdini bilmeden sevdim düşün işte canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?