- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
hos geldin canım gözlerim seni arıyordu zatennnBendee geldimm yineeeadet olduğumdan beri moralim çok bozuktu biraz uzak kalmaktan yana oldum ama dayanamıyorum ne alemdesiniz kızlar bende önümüzdeki ay gebelik olmazsa film çektiricem O olurbigun senin dediğin yer nerdeydi canım? Bende arayışa girdim artık bu arada O olurbigun sende durumlar nasıl var mı bi gelişme
Yaa sen de mi istanbuldasınnhos geldin canım gözlerim seni arıyordu zatennnben istanbulda yaşıyorum canım hekimoğlu görüntüleme merkezinde çektirdim
Canım inan anesteziye hiç gerek yok ya valla ben de anestesiliyi düşünmüştüm ama cektirdikten sonra dedim ki hiç gerek yokmuş iyi ki de o kadar para vermemişimYaa sen de mi istanbuldasınnAnestezili yapıyolar mı fiyatı ne kadardır acaba canım ben çok korkuyorum bu işten yumurtlama takibinde bile yerimde duramıyorum kıvranıyorum doktorum iyi de Allahtan kızmıyo hiç anlayışla karşılıyo o yüzden hsg de hiç rahat duramam gibime geliyo inşaAllah çektirmeme hiç gerek kalmaz
Gidip konuşayımda bakalım rahatlatıcaklar mı beni ona göre karar veririmCanım inan anesteziye hiç gerek yok ya valla ben de anestesiliyi düşünmüştüm ama cektirdikten sonra dedim ki hiç gerek yokmuş iyi ki de o kadar para vermemişim700 tl vermiştim canım şu an ne kadar bilmiyorum ama memnun kaldım yani
Daha tam düzeldi sayılmaz canım ama barışmak için aile terapisti şartım var dedim bakalimGidip konuşayımda bakalım rahatlatıcaklar mı beni ona göre karar veririmsen naptın peki canım iyi misin durumların düzene girdi mi?
Aferin kız süründürDaha tam düzeldi sayılmaz canım ama barışmak için aile terapisti şartım var dedim bakalim
Yaaa düşündüm de ne kadar iyi olur vallaAferin kız süründürşaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaAllah düzelirsiniz hatta eskisinden daha iyi olursunuz inşaAllah hamiş kalmak için çabalarımızdan konuşuruz belkide Dilos6342 sen ve ben üçümüz aynı an da hamilelik yaşarız biraz uçtum belki ama olsun umut etmeye devam
Diloşunda daha 2 ayı var zaten benimde bu gidişle uzun sürcek gibi duruyo bakalımm nolcak hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllahh güzel günler bizi bekliyodurYaaa düşündüm de ne kadar iyi olur vallaben biraz geriden geliyorum ama belki denk gelir hamileligimiz belli olmazz yani ☺☺
Insallah olacak olacak hissediyorum güzelim içini ferah tutDiloşunda daha 2 ayı var zaten benimde bu gidişle uzun sürcek gibi duruyo bakalımm nolcak hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllahh güzel günler bizi bekliyodur
Yaa çok güzel şart koymuşsun aslında en doğrusunu yapmışsın Bi sorun varsa konuşulup çözülmeli üstü kapatıldıkça daha kötü oluyor her zamannnDaha tam düzeldi sayılmaz canım ama barışmak için aile terapisti şartım var dedim bakalim
Ayy biz O olurbigun ile geriden geliyoruz canım ama hep beraber denk gelse ne güzel oluurAferin kız süründürşaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaAllah düzelirsiniz hatta eskisinden daha iyi olursunuz inşaAllah hamiş kalmak için çabalarımızdan konuşuruz belkide Dilos6342 sen ve ben üçümüz aynı an da hamilelik yaşarız biraz uçtum belki ama olsun umut etmeye devam
Ooo tam kombo yapmışsın canımAyy biz O olurbigun ile geriden geliyoruz canım ama hep beraber denk gelse ne güzel oluurbende şu 2 ayı iyi değerlendireyim diyorum. Eşim yanımda olsaydı denemezdim belki deniyoruz deniyoruz olmayınca üzülüyoruz daha fazla. Bu 2 ay deneyecek bişeyim yok zaten umutsuzluğa kapılacak durumum da yok en azından gelinceye kadar zemini sağlam tutayım dedim propolis arı sütü falan araştırıyorum şimdi hatta sipariş verdim polen ve bal propolis arı sütü karışımı var ikisini bakalım 2 ay boyunca kullanayım dedim. Bir de inofolic combiye devamm
Ha Bi yandan da diyet yapıyorum ahaha gerçekten kombo yaptımOoo tam kombo yapmışsın canım2 aya bomba gibi geliyosun faydasını görürsün inşaAllah bende kullanmak istiyorumda şu prolaktinden dolayı kullanmaya çekiniyorum belki daha çok yükseltir diye sen bi kullan bakalım faydasını görürsen bende denerim
Onu bende çok duyuyorum ama şu doktora gitmeden bunları kesinlikle denemem çok hormon oynatıyor bunlar çünkü zaten benim de umudum yok belki de ben bu dünyadan anne olmadan gideceğim diye düşünmeye başladım çok yıprandımAh ahh var insanın etrafında öyle tipler bişey diyemiyorum artık.. Çakşır otunu ve suyunu duymuş eşimde bana onu söyledi az önce. Bende daha önce duymuştum da biri anlatmış iş yerinden. Anlatan kendisi kullanmış bi kaç kişi daha birlikte başlamışlar çocuğu olmayanlar yani. Anlatan kişinin 1 ay sonra olmuş, 2 kişinin 3 ay sonra, 1 kişininde 6 ay sonra. Hiç bırakmadan içmişler ama.
Bende daha önceden duymuştum ama artık o kadar yoruldum ki bişeyleri deneyip umutlanmaktan. Olmuyorsa da umutlanmadan geçsin bari diyordum.
Ve şu 2 ay zaten umutlanacak bişeyim yok ya o yüzden takviye kullanayım faydası olursa 2 ay sonra olur olmazsa bırakırım diye düşündüm. Eşim varken onları kullanıp deneyip ondan sonra da olmayınca insan yıkılıyor
Yok ben anestezisiz istiyorum oraya da tekrar başvurayım olmadıCanım İstanbulda değilim ama echomarı çok duydum ben anestezili mi çektireceksin
Aynen canım istemezsen sen bilirsin dedim eli mecburYaa çok güzel şart koymuşsun aslında en doğrusunu yapmışsın Bi sorun varsa konuşulup çözülmeli üstü kapatıldıkça daha kötü oluyor her zamannn
Önce şu doktoru merak ediyorum bakacağım o ne diyorAnladım fark etmez ya sen stres yapma korkulacak bir şey yok inan
Aynı anda hamile kalcaz diloscum öyle karar aldık hahahhAyy biz O olurbigun ile geriden geliyoruz canım ama hep beraber denk gelse ne güzel oluurbende şu 2 ayı iyi değerlendireyim diyorum. Eşim yanımda olsaydı denemezdim belki deniyoruz deniyoruz olmayınca üzülüyoruz daha fazla. Bu 2 ay deneyecek bişeyim yok zaten umutsuzluğa kapılacak durumum da yok en azından gelinceye kadar zemini sağlam tutayım dedim propolis arı sütü falan araştırıyorum şimdi hatta sipariş verdim polen ve bal propolis arı sütü karışımı var ikisini bakalım 2 ay boyunca kullanayım dedim. Bir de inofolic combiye devamm
Hayırlısı bakalimmÖnce şu doktoru merak ediyorum bakacağım o ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?