Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım yapma böyle.. İnan benimde sinirlerim yıprandı ama böyle yaptıkça daha da çok derine batıyoruz. Eşim aradı konuşuyoruz Bi yerden bişey çıktı ağlanmayacak bişey ama hüngür hüngür ağladım. Sinirlerim yıprandı artık. Burda bazen gülüyorum falan ama benimde içim kan ağlıyor sinirlerim yıprandı. Belli etmemeye çalıştıkça daha çok zorlanıyorum. Ümit etmeyeyim diyorum yine bişeylere ümit bağlıyorum olmuyor hoop en başa dönüyorum. Bir yandan elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum bir yandan da herşeyi salıyorum insan psikolojik olarak çok yoruluyor çünkü. Bizim bu kısır döngüden çıkmamız lazım aslında en büyük etken bu

Yok ben anestezisiz istiyorum oraya da tekrar başvurayım olmadı
Ben çok korktum o kadar kötü şey okuyunca anestezili istedim. Echomarda sanırım ağrısız çekiyorlarmış canım yeni görüntüleme tekniğiyle falan diyordu ordaki bir doktor videosunu görmüştüm. Anestezi olmasını istemiyorsan Bi bak oraya canım

Çok yıprandım bu kısa sürede ya artık çocuklu kimseye bakamıyorum utanıyorum kendimden insanları kıskanıyorum diye çok yoruldum çok bunaldım olmayacak artık ben eminim işte doktordan duymak İçin bekliyorum

Canım hiçbir şeyin yok lütfen kendini yıpratma bu kadar. Biliyorum bende aynıyım ama benimde başımın belası bir kist var en azından sende hiçbir şey yok. Rahim filmi çektireceksin bak belki ondan sonra nasip olacak sana. İnan bende hayatımda hep çözüme ulaşmayan rahatsızlıklar çektim. Hep de diyorum hangi hastalık olsa bende kalıyor geçmiyor diye sağolsun kistim de öyle. Ama napayım elimden hiçbir şey gelmiyor. Artık salma durumuna geldim ne olursa olsun artık diye. Çok üzülüyorum yaşım küçük bu insanların oluyor benim niye olmuyor diye düşünüyorum da ama olmuyor işte
En büyük etken stres diyorlar ben üstümden o stresi atamıyorum hayatım başlı başına stres zaten
Ama artık gerçekten şu aşılama işi de olmazsa akışına bırakıcam insan yoruluyor belki bıraktıktan sonra olacak bilmiyorum
Ben geveliyorum burda bişeyler işte ama psikolojik olarak aynı durumdayız bunu bil

Daha benim durumum ne olacağım belli bile değil canım ama hayal kurmak bedava işte ümitsiz olma lütfennn olumlu düşün olumlu olsun
Hayaller yıkılınca insan da bi çakılıyor yere
Belki bir gün olurda kullanırım diye neler aldım ama şimdi pek ümidim kalmadı. Daha çok zaman geçmedi biliyorum ama kendimi de biliyorum bu zamana kadar hep dermansız dertlerim oldu bu kistte geçmiyor maalesef
Aldıklarımı görünce de sinirim bozuluyor
Off valla benim içimde baya dertli

Bende kilo almaya çalışıyorum birimiz almaya birimiz vermeye ne olcak bizim bu halimiz benim prolaktin de uçmuş canım tutamıyorum 107 çıktı dostinex kullanmaya başladım inşaAllah etkisini gösterirde düşer düşmezse mr çekilicek galiba bakalım hayırlısı doktor tavsiyesi olmadan bişey kullanmak istemiyorum o yüzden

Bu kadar ümitsiz konuşma canım böyle oldukca daha çok yıpratırsın kendini bak benimde prolaktin 107 çıktı. 18aydır çocuk için uğraşıyorum ama olmuyo bende napıcam bilmiyorum ama moralimi bozmamaya çalışıyorum bu hormonların oynama sebebinin en büyük etkenide stresmiş ben geçen ay çok stres yapmıştım belkide ondan yüksel iştir diyorum. Eşimde de sperm problemi vardı çok moralimiz bozulmuştu olmucak herhalde dedik ama sonra düzeldi çok şükür hiç beklemediğimiz bi an da mucizeyle karşılaşabiliriz. Kötü düşünme stres yapma Rabbim bi gün bizede nasip eder elbet

Hıı anladım canım sanki ben 50 lerde diye hatırlıyorum öyle kalmış aklımda ondan tekrar sorayım dedim. Aynen ben kendimde ki yağları hemen sana kargoyla yarın yolluyorum bu sayede hedefimize ulaşmış oluruz
Bir kısır eşliğinde hepimiz otursak O olurbigun S skulentvera Bi yandan ağlasak Bi yandan kısır yesek içimiz rahatlarda yakın değiliz işte
Hayale bak yalnız kısır eşliğinde ağlamak (diyet kafama vurdu )
Ayy Ayy burda gülüyoruz ediyoruz bazen espri yapayım diyorum kendimce ama içim ölü artık heves falan kalmadı. Son çırpınışlarımı yapıyorum bakalım hayırlısı

Ayy evet canım rahatlamamizin tek yolu beraber kısır yemekk icim ölü falan demee ne kadar karamsar olursan o kadar kötü canım sen bizimle eğlencene bak

Hahahaha kısır detayı muhteşem bol linonluu da ne güzel olurdu şimdi heee hem güler hem ağlardık yerken

Ayy evet canım rahatlamamizin tek yolu beraber kısır yemekk icim ölü falan demee ne kadar karamsar olursan o kadar kötü canım sen bizimle eğlencene bak
Ay keşke yakın olsaydık yaaa ne iyi gelirdi bana anlaşabildiğim hiç insan yok etrafımda daha doğrusu tanıdığım yok. Bir de böyle dertler aynı olunca birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki. Karamsar olmamak elimde değil keşke olmasam ama

Benim de pek arkadaşım yok canım çünkü herkes bii alem valla ne iyi olurdu gerçekten

Benim de pek arkadaşım yok canım çünkü herkes bii alem valla ne iyi olurdu gerçekten
Çünkü aynı dertten muzdarip bi yakınımız yok muhtemelen o yüzdende hiç kafa dengi birini bulamıyoruz bende öyle açıkçası instagrama girdiğim an da tüm arkadaşlarımın kuzenlerimin ya yeni çocukları oldu ya da hamileleler çocuğu olmayan yok nerdeyse ve hepside mutlaka çocuklarla ilgili şeyler paylaşıyolar artık internete giresim gelmiyo burda en azından aynı derdi paylaştığımız için birbirimize çok iyi ısındık

Aynen dert ortaklarım benim

Vallahi en ufak umudun peşinden gitmekten kimseye bir şey belli etmemekten İnan tükendim ne yapsam ne etsem…Olmayacaksa da bunu bileyim artık olmayacak bir duanın peşinden gitmeyim diyorum o kadar bunaldım ama isyan da etmek istemiyorum vardır bunda da bir hayır….

Dediğin doğru canım aynı derde sahibiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz o yüzden hemde maalesef sizinde öyle mi bilmiyorum ama etrafımda benim çok görgüsüz insan var o yüzden kafam pek sarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…