Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen güzel olurdu en azından kendi halimizi biliyoruz ben en yakın arkadaşlarıma bile belli etmemeye çalışıyorum o bile yoruyor artık hamile olsam da doğum iznim olsa falan hayallerdeyim anlayacağın….

Aynen güzel olurdu en azından kendi halimizi biliyoruz ben en yakın arkadaşlarıma bile belli etmemeye çalışıyorum o bile yoruyor artık hamile olsam da doğum iznim olsa falan hayallerdeyim anlayacağın….
Valla canım en son bu 1 ay bende çok isyana doğru gittim Allah affetsin. Hala daha üstümden atabilmiş değilim ve düşüncelerimiz bile aynı gerçekten. Bende son düzlükteyim şu 2 aydan sonra olmazsa çok yıkılıcam biliyorum. Benim konuşacak arkadaşım da yok herkes kendi havasında. Valla insanın şöyle hayatında 1 tane sağlam dostu olmalı dertlerini paylaşabileceğin, güvenebileceğin biri. Bende kimseye derdimi anlatamıyorum o yüzden de içim de iyice birikiyor galiba. Diyorum yanımda bir arkadaşım olsa dışarı çıksam hava alsam dertleşsem biraz da olsa içim rahatlar ama yok maalesef. Bir de böyle karamsar düşündükçe insan iyice batıyor. Önceden yine hevesim olurdu bakalım ilaç kullanıyorum bu ay olacak mı, bakalım rahim filmi çekilicem ondan sonra olacak mı diye. Şimdi hiiç biliyorum olmayacak boşu boşuna kullanıyorum diyorum. Sizle burda son ayımı konuştum ama gerçekten hiç umudum yoktu biliyordum olmayacağını tek umudum aşılamaydı artık ona da umudum kalmadı

Nasıl çıkarız bu durumdan inan hiç bilmiyorum. Bi kaç bişey almıştım belki olurda kullanırım diye şimdi onları gördükçe sinirim iyice bozuluyor. Bir kere o kadar dolmuşum ki bebek mağazasının önünden geçiyoruz durdum şöyle bir baktım bebek kıyafetini görür görmez gözyaşlarım aktı gitti tutamadım bile kendimi
Durum bu yani insana hiç olmayacak gibi geliyor

Ahh o duyguyu bende çok iyi biliyorum kimyasal gebelik geçirdiğimde eşime sürpriz yapmak için bebek ayakkabısı almıştım eltimde 2 tane zıbın almıştı hala dolabımda poşette duruyo her dolabı açtığımda çok kötü oluyorum bazen ağlıyorum ama elden bişey gelmiyo işte

Ahhh hayaller ama sen bu gidişle bu diyeti bozucak gibisin tatlım
Allahtan yalnız olduğum için pek bişey hazırlamıyorum kendime canım. Benim en büyük sorunum aslında hareketsizlik bir de çikolata. 1 senede 10 kilo aldım hiç kimseyi tanımıyorum hiç bilmediğim şehir bir de yasaklar girdi araya evde dur dur bana baya yaradı

Canım benim yaa çok zor gerçekten hevesin kursağında kalmış ben de öyle çok hayalini kurardım ama hep adet zamanı gelince bütün hayallerim yıkılırdı. Artık ona da hevesim kalmadı biliyorum çünkü yine hasta olucam yine bir işe yaramayacak. En son ilacı da kullandım ama hep biliyordum olmayacağını. Artık inancımda kalmadı hiç olmayacak gibi geliyor. Diyorum salaksın hangi umutla aldın bunları kendime kızıyorum birde psikolojiler baya bozuk yani

Sacmalama ne demek salaksın hangi umutla aldın bizim durumumuzda olan milyonlarca insan var bu tedaviler takviyeler sadece bi vesile Allah nasip edince olacak elbet kötü düşüncelere girme canım benim

Sacmalama ne demek salaksın hangi umutla aldın bizim durumumuzda olan milyonlarca insan var bu tedaviler takviyeler sadece bi vesile Allah nasip edince olacak elbet kötü düşüncelere girme canım benim
Yok canım ben ilaçlar için demedim bir kaç bişey almıştım hoşuma giden bebek için ilk aylarda onun için dedim. Biliyorum biliyorum ama hevesimin sürekli kursağımda kalmasından o kadar yoruldum ki. Bir de tam rahim filmi çekileyim dedim eşim göreve gitti kendi doktorum da çektirmek istedim bir de filmden sonra şans artıyor dedikleri için bekledim o yokken çektirmedim. Tamam dedim bekledim geldi çektirdim 2 ay geçti olmayınca doktor artık aşılama dedi hop yine eşim gtti. Hem buna stres yapıyorum hemde ona. O da zaten en çok buna üzülüyor bırakıp gidiyorum benim yüzümden hep hevesin kursağında kalıyor diyor. İkimizde üzgünüz işte

Yani sizlerin en azından kimyasal falan bir şey oluyor benim hiç doğurganlığım yok galiba Allah affetsin bizim gibi sabırsızları….

Biraz unutabilsek psikolojik olarak rahatlayacağız ama artık hayırlısı

Onu da üzme oralarda canım mecbur olmasa seni bırakmaz sonuçta ikiniz de stresi atmaya çalışın kafanızdan güzel şeyler düşünün

Yani sizlerin en azından kimyasal falan bir şey oluyor benim hiç doğurganlığım yok galiba Allah affetsin bizim gibi sabırsızları….
Bende hiç yaşamadım canım kimyasal hiç gebelik oluşmadı Maviesil23 yaşamış.
Ben hayatımda hiç bişey yaşamamış olsaydım belki bu kadar sabırsız olmazdım da hastalıklardan bıktım artık o yüzden de umutsuzum

Onu da üzme oralarda canım mecbur olmasa seni bırakmaz sonuçta ikiniz de stresi atmaya çalışın kafanızdan güzel şeyler düşünün
Canım inan hiç bişey belli etmemeye çalışıyorum ama o da zaten işten dolayı gergin bir de bakıyorum benden çok üzülüyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…