- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
Aynen güzel olurdu en azından kendi halimizi biliyoruz ben en yakın arkadaşlarıma bile belli etmemeye çalışıyorum o bile yoruyor artık hamile olsam da doğum iznim olsa falan hayallerdeyim anlayacağın….Hıı anladım canım sanki ben 50 lerde diye hatırlıyorum öyle kalmış aklımda ondan tekrar sorayım dedim. Aynen ben kendimde ki yağları hemen sana kargoyla yarın yolluyorum bu sayede hedefimize ulaşmış oluruz
Bir kısır eşliğinde hepimiz otursak O olurbigun S skulentvera Bi yandan ağlasak Bi yandan kısır yesek içimiz rahatlarda yakın değiliz işte
Hayale bak yalnız kısır eşliğinde ağlamak (diyet kafama vurdu)
Ayy Ayy burda gülüyoruz ediyoruz bazen espri yapayım diyorum kendimce ama içim ölü artık heves falan kalmadı. Son çırpınışlarımı yapıyorum bakalım hayırlısı
Şey hani böyle yürüyüş yapıp sonra da beraber kahvaltı falan yapar ya teyzeler biz de öyle olurduk ikisi bir aradaKesinlikle katılıyorum çok iyi olurdu ben kilo alırdım ama sen kilo veremezdin bu kez de ama bi orta yol bulurduk
Vallahi en ufak umudun peşinden gitmekten kimseye bir şey belli etmemekten İnan tükendim ne yapsam ne etsem…Olmayacaksa da bunu bileyim artık olmayacak bir duanın peşinden gitmeyim diyorum o kadar bunaldım ama isyan da etmek istemiyorum vardır bunda da bir hayır….
Valla canım en son bu 1 ay bende çok isyana doğru gittim Allah affetsin. Hala daha üstümden atabilmiş değilim ve düşüncelerimiz bile aynı gerçekten. Bende son düzlükteyim şu 2 aydan sonra olmazsa çok yıkılıcam biliyorum. Benim konuşacak arkadaşım da yok herkes kendi havasında. Valla insanın şöyle hayatında 1 tane sağlam dostu olmalı dertlerini paylaşabileceğin, güvenebileceğin biri. Bende kimseye derdimi anlatamıyorum o yüzden de içim de iyice birikiyor galiba. Diyorum yanımda bir arkadaşım olsa dışarı çıksam hava alsam dertleşsem biraz da olsa içim rahatlar ama yok maalesef. Bir de böyle karamsar düşündükçe insan iyice batıyor. Önceden yine hevesim olurdu bakalım ilaç kullanıyorum bu ay olacak mı, bakalım rahim filmi çekilicem ondan sonra olacak mı diye. Şimdi hiiç biliyorum olmayacak boşu boşuna kullanıyorum diyorum. Sizle burda son ayımı konuştum ama gerçekten hiç umudum yoktu biliyordum olmayacağını tek umudum aşılamaydı artık ona da umudum kalmadıAynen güzel olurdu en azından kendi halimizi biliyoruz ben en yakın arkadaşlarıma bile belli etmemeye çalışıyorum o bile yoruyor artık hamile olsam da doğum iznim olsa falan hayallerdeyim anlayacağın….
Nasıl çıkarız bu durumdan inan hiç bilmiyorum. Bi kaç bişey almıştım belki olurda kullanırım diye şimdi onları gördükçe sinirim iyice bozuluyor. Bir kere o kadar dolmuşum ki bebek mağazasının önünden geçiyoruz durdum şöyle bir baktım bebek kıyafetini görür görmez gözyaşlarım aktı gitti tutamadım bile kendimiAynen güzel olurdu en azından kendi halimizi biliyoruz ben en yakın arkadaşlarıma bile belli etmemeye çalışıyorum o bile yoruyor artık hamile olsam da doğum iznim olsa falan hayallerdeyim anlayacağın….
Ahhh hayaller ama sen bu gidişle bu diyeti bozucak gibisin tatlımŞey hani böyle yürüyüş yapıp sonra da beraber kahvaltı falan yapar ya teyzeler biz de öyle olurduk ikisi bir arada
Ahh o duyguyu bende çok iyi biliyorum kimyasal gebelik geçirdiğimde eşime sürpriz yapmak için bebek ayakkabısı almıştım eltimde 2 tane zıbın almıştı hala dolabımda poşette duruyo her dolabı açtığımda çok kötü oluyorum bazen ağlıyorum ama elden bişey gelmiyo işteNasıl çıkarız bu durumdan inan hiç bilmiyorum. Bi kaç bişey almıştım belki olurda kullanırım diye şimdi onları gördükçe sinirim iyice bozuluyor. Bir kere o kadar dolmuşum ki bebek mağazasının önünden geçiyoruz durdum şöyle bir baktım bebek kıyafetini görür görmez gözyaşlarım aktı gitti tutamadım bile kendimi
Durum bu yani insana hiç olmayacak gibi geliyor
Allahtan yalnız olduğum için pek bişey hazırlamıyorum kendime canım. Benim en büyük sorunum aslında hareketsizlik bir de çikolata. 1 senede 10 kilo aldım hiç kimseyi tanımıyorum hiç bilmediğim şehir bir de yasaklar girdi araya evde dur dur bana baya yaradıAhhh hayaller ama sen bu gidişle bu diyeti bozucak gibisin tatlım
Canım benim yaa çok zor gerçekten hevesin kursağında kalmışAhh o duyguyu bende çok iyi biliyorum kimyasal gebelik geçirdiğimde eşime sürpriz yapmak için bebek ayakkabısı almıştım eltimde 2 tane zıbın almıştı hala dolabımda poşette duruyo her dolabı açtığımda çok kötü oluyorum bazen ağlıyorum ama elden bişey gelmiyo işte
Sacmalama ne demek salaksın hangi umutla aldın bizim durumumuzda olan milyonlarca insan var bu tedaviler takviyeler sadece bi vesile Allah nasip edince olacak elbet kötü düşüncelere girme canım benimCanım benim yaa çok zor gerçekten hevesin kursağında kalmışben de öyle çok hayalini kurardım ama hep adet zamanı gelince bütün hayallerim yıkılırdı. Artık ona da hevesim kalmadı biliyorum çünkü yine hasta olucam yine bir işe yaramayacak. En son ilacı da kullandım ama hep biliyordum olmayacağını. Artık inancımda kalmadı hiç olmayacak gibi geliyor. Diyorum salaksın hangi umutla aldın bunları kendime kızıyorum birde psikolojiler baya bozuk yani
Yok canım ben ilaçlar için demedim bir kaç bişey almıştım hoşuma giden bebek için ilk aylarda onun için dedim. Biliyorum biliyorum ama hevesimin sürekli kursağımda kalmasından o kadar yoruldum ki. Bir de tam rahim filmi çekileyim dedim eşim göreve gitti kendi doktorum da çektirmek istedim bir de filmden sonra şans artıyor dedikleri için bekledim o yokken çektirmedim. Tamam dedim bekledim geldi çektirdim 2 ay geçti olmayınca doktor artık aşılama dedi hop yine eşim gtti. Hem buna stres yapıyorum hemde ona. O da zaten en çok buna üzülüyor bırakıp gidiyorum benim yüzümden hep hevesin kursağında kalıyor diyor. İkimizde üzgünüz işteSacmalama ne demek salaksın hangi umutla aldın bizim durumumuzda olan milyonlarca insan var bu tedaviler takviyeler sadece bi vesile Allah nasip edince olacak elbet kötü düşüncelere girme canım benim
Yani sizlerin en azından kimyasal falan bir şey oluyor benim hiç doğurganlığım yok galiba Allah affetsin bizim gibi sabırsızları….Valla canım en son bu 1 ay bende çok isyana doğru gittim Allah affetsin. Hala daha üstümden atabilmiş değilim ve düşüncelerimiz bile aynı gerçekten. Bende son düzlükteyim şu 2 aydan sonra olmazsa çok yıkılıcam biliyorum. Benim konuşacak arkadaşım da yok herkes kendi havasında. Valla insanın şöyle hayatında 1 tane sağlam dostu olmalı dertlerini paylaşabileceğin, güvenebileceğin biri. Bende kimseye derdimi anlatamıyorum o yüzden de içim de iyice birikiyor galiba. Diyorum yanımda bir arkadaşım olsa dışarı çıksam hava alsam dertleşsem biraz da olsa içim rahatlar ama yok maalesef. Bir de böyle karamsar düşündükçe insan iyice batıyor. Önceden yine hevesim olurdu bakalım ilaç kullanıyorum bu ay olacak mı, bakalım rahim filmi çekilicem ondan sonra olacak mı diye. Şimdi hiiç biliyorum olmayacak boşu boşuna kullanıyorum diyorum. Sizle burda son ayımı konuştum ama gerçekten hiç umudum yoktu biliyordum olmayacağını tek umudum aşılamaydı artık ona da umudum kalmadı
Biraz unutabilsek psikolojik olarak rahatlayacağız ama artık hayırlısıNasıl çıkarız bu durumdan inan hiç bilmiyorum. Bi kaç bişey almıştım belki olurda kullanırım diye şimdi onları gördükçe sinirim iyice bozuluyor. Bir kere o kadar dolmuşum ki bebek mağazasının önünden geçiyoruz durdum şöyle bir baktım bebek kıyafetini görür görmez gözyaşlarım aktı gitti tutamadım bile kendimi
Durum bu yani insana hiç olmayacak gibi geliyor
Onu da üzme oralarda canım mecbur olmasa seni bırakmaz sonuçta ikiniz de stresi atmaya çalışın kafanızdan güzel şeyler düşününYok canım ben ilaçlar için demedim bir kaç bişey almıştım hoşuma giden bebek için ilk aylarda onun için dedim. Biliyorum biliyorum ama hevesimin sürekli kursağımda kalmasından o kadar yoruldum ki. Bir de tam rahim filmi çekileyim dedim eşim göreve gitti kendi doktorum da çektirmek istedim bir de filmden sonra şans artıyor dedikleri için bekledim o yokken çektirmedim. Tamam dedim bekledim geldi çektirdim 2 ay geçti olmayınca doktor artık aşılama dedi hop yine eşim gtti. Hem buna stres yapıyorum hemde ona. O da zaten en çok buna üzülüyor bırakıp gidiyorum benim yüzümden hep hevesin kursağında kalıyor diyor. İkimizde üzgünüz işte
Bende hiç yaşamadım canım kimyasal hiç gebelik oluşmadıYani sizlerin en azından kimyasal falan bir şey oluyor benim hiç doğurganlığım yok galiba Allah affetsin bizim gibi sabırsızları….
Benim de hiç olmadı kimyasal bileYani sizlerin en azından kimyasal falan bir şey oluyor benim hiç doğurganlığım yok galiba Allah affetsin bizim gibi sabırsızları….
O unutabilmenin formulunu bir bulabilsek ahh ah..Biraz unutabilsek psikolojik olarak rahatlayacağız ama artık hayırlısı
İşte bu büyük sıkıntı bence yani hamile kalamıyoruz bile ….Benim de hiç olmadı kimyasal bile
Canım inan hiç bişey belli etmemeye çalışıyorum ama o da zaten işten dolayı gergin bir de bakıyorum benden çok üzülüyor bazenOnu da üzme oralarda canım mecbur olmasa seni bırakmaz sonuçta ikiniz de stresi atmaya çalışın kafanızdan güzel şeyler düşünün
Ben işe gidiyorum okuyorum evin işleri var ona rağmen bu yoğunluğa rağmen hep kafamda ne olacak bilmiyorum bir hamile kalabilsen oh diyeceğim de işte bu da bir sınav…O unutabilmenin formulunu bir bulabilsek ahh ah..
Insallah bu üzüldügünüz günleri gülerek hatırlarsınız en kısa zamanda canım üzme kendini bu kadarCanım inan hiç bişey belli etmemeye çalışıyorum ama o da zaten işten dolayı gergin bir de bakıyorum benden çok üzülüyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?