İnşAllah canım hepimiz yaşarız inşaAllah bu mucizeyiInsallah bu üzüldügünüz günleri gülerek hatırlarsınız en kısa zamanda canım üzme kendini bu kadar
Evet canım senin aslında uğraşacak şeyin çok ama kafaya takılınca takılıyor demek ki. İstediğin kadar uğraşacak bişeyin olsun. Ama kafa yapısı gerçekten çok takan bir insan oldun mu Bi işin de olsa illaki kafana takılıyorBen işe gidiyorum okuyorum evin işleri var ona rağmen bu yoğunluğa rağmen hep kafamda ne olacak bilmiyorum bir hamile kalabilsen oh diyeceğim de işte bu da bir sınav…
Bi kere olmuş devamı gelir Allahın izniyle canım sabret sadece her şeyin bi vakti zamanı var bu hayatta böyle düşünmemiz lazimS skulentveraDilos6342 O olurbigun hepimizin sıkıntısı çok kafaya takmamız kesinlikle bunada çok inanıyorum çünkü kimyasal gebelik yaşadığımda ramazanda hamile kalmıştım ve eşimle o ay gelişigüzel birlikte olmuştuk ramazan olduğu için sıkıntılı oluyodu malum ve kafamız gerçekten rahattı çünkü mayıs ayında aşılama yaptırmak için randevu almıştık o yüzden ilişkiden sonra hiç kendimizi kasmadık ben kalktım hemen duşumu aldım uzanmadım bile. O yüzden gerçekten kafadan acaba olcak mı olmucak mı soruları geçmeyince kafa rahatlayınca oluyo ya ama biz şuan bunu başaramıyoruz maalesef
Aynen canım benimde dediğim gibi kısır döngüdeyiz. (bugun kısıra taktımS skulentveraDilos6342 O olurbigun hepimizin sıkıntısı çok kafaya takmamız kesinlikle bunada çok inanıyorum çünkü kimyasal gebelik yaşadığımda ramazanda hamile kalmıştım ve eşimle o ay gelişigüzel birlikte olmuştuk ramazan olduğu için sıkıntılı oluyodu malum ve kafamız gerçekten rahattı çünkü mayıs ayında aşılama yaptırmak için randevu almıştık o yüzden ilişkiden sonra hiç kendimizi kasmadık ben kalktım hemen duşumu aldım uzanmadım bile. O yüzden gerçekten kafadan acaba olcak mı olmucak mı soruları geçmeyince kafa rahatlayınca oluyo ya ama biz şuan bunu başaramıyoruz maalesef
O kadar kısır kısır dedin canım çekti heeAynen canım benimde dediğim gibi kısır döngüdeyiz. (bugun kısıra taktım)
Olmadıkça daha çok strese giriyoruz, strese girdikçe daha çok olmuyor. Ne yapabiliriz bunun için gerçekten nasıl kafadan atabiliriz O olurbigun S skulentveraMaviesil23
Aynen öyle canım herşey nasip kısmetBi kere olmuş devamı gelir Allahın izniyle canım sabret sadece her şeyin bi vakti zamanı var bu hayatta böyle düşünmemiz lazim
Benimde çekmedi değil yaniiO kadar kısır kısır dedin canım çekti heebu kafadan nasıl kurtulcamızı bende bilmiyorum artık eşimde kızmaya başladı çok kafana takıyosun diye o yüzden kendime meşgale aramaya çalışıyorum bakalım neler bulcam
Benimki istiyorum diyo ama hiç belli etmiyo vallaBenimde çekmedi değil yanii
Benim eşimde kızıyor ama sonra bir bakıyorum benden çok kafaya takmış. Belli etmemeye çalışıyor ama üzülüyor herşeyimiz de inadına ters gidiyor bu ara iyice stres küpü olduk. Bana dedi ki en son bu beraber konuştuğumuz beklediğimiz adet tarihi için, herşeyimiz ters gidiyor bari bu olsa da bütün derdimizi unutsak. O kadar üzüldüm ki elimden bişey gelmedikçe daha çok üzülüyorum
Allah var yukarıda hiç bu zamana kadar bişey demedi olur gider bakalım derdi hep. Ama umutsuzluğa düştüğümde de kaldırırdı şu zaman olur şöyle olur böyle olur takma kafana diye. Olmazsa da olmasın elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi derdi. Ama bu ay da öyle diyince kendimi çok suçlu gibi hissettim. Biliyorum yanlış bişey demediğini ama psikolojim o kadar zor durumda kiO kadar kısır kısır dedin canım çekti heebu kafadan nasıl kurtulcamızı bende bilmiyorum artık eşimde kızmaya başladı çok kafana takıyosun diye o yüzden kendime meşgale aramaya çalışıyorum bakalım neler bulcam
Yaa gece gece kalkıp yapasım geldi bakk niyetler ve diyetler bozuluyorBenimki istiyorum diyo ama hiç belli etmiyo vallahatta kızıyo çok takıyorsun diye ben de istemediğini düşünüyorum bazen sinirleniyorum bugün kısır yedim bu arada kızlar müthişti
Gerçi ondan bişey olmaz az yediğin süreceBenimki istiyorum diyo ama hiç belli etmiyo vallahatta kızıyo çok takıyorsun diye ben de istemediğini düşünüyorum bazen sinirleniyorum bugün kısır yedim bu arada kızlar müthişti
Aynen bir de korku sarıyor insanı meğer hiç olmayacakmış boşuna korunmuşum falan diye düşünüyorum nasıl gidecek bu düşünceler bir bende burada kızlar müjde bende hamileyim diyebilecek miyim ?Evet canım senin aslında uğraşacak şeyin çok ama kafaya takılınca takılıyor demek ki. İstediğin kadar uğraşacak bişeyin olsun. Ama kafa yapısı gerçekten çok takan bir insan oldun mu Bi işin de olsa illaki kafana takılıyor
Ben bilsem ki kafamda bitiyor tamam diyeceğim ama bence benim başka bir sorunum var ilk aylarda hiç takmadım bile hatta o zamanlar okul var inşallah olmamıştır acele mi ettim diye pişman olarak test yapıyordum da negatif çıkıyordu bence başka bir sorunum var benim.S skulentveraDilos6342 O olurbigun hepimizin sıkıntısı çok kafaya takmamız kesinlikle bunada çok inanıyorum çünkü kimyasal gebelik yaşadığımda ramazanda hamile kalmıştım ve eşimle o ay gelişigüzel birlikte olmuştuk ramazan olduğu için sıkıntılı oluyodu malum ve kafamız gerçekten rahattı çünkü mayıs ayında aşılama yaptırmak için randevu almıştık o yüzden ilişkiden sonra hiç kendimizi kasmadık ben kalktım hemen duşumu aldım uzanmadım bile. O yüzden gerçekten kafadan acaba olcak mı olmucak mı soruları geçmeyince kafa rahatlayınca oluyo ya ama biz şuan bunu başaramıyoruz maalesef
Canım bende ilk aylar eşim istiyordu ben pek yanaşmıyordum hiç aklımda da değildi yine olmadı sonra kistimi öğrendim. Belki ufakta olsa belki senin hormonların etkiliyordur en fazla. Başka bişey olduğunu düşünmüyorum. Bakalım Bi filmini çektir tüm tetkiklerini yap birden böyle düşünme. Bir karamsar daha olarak sana moral vermeye çalışıyorum ama yapacak bir şeyimiz yok ki. Elimizden geleni yapıcaz doktora gidicez gerisi takdiri ilahi artık. Çünkü biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruzBen bilsem ki kafamda bitiyor tamam diyeceğim ama bence benim başka bir sorunum var ilk aylarda hiç takmadım bile hatta o zamanlar okul var inşallah olmamıştır acele mi ettim diye pişman olarak test yapıyordum da negatif çıkıyordu bence başka bir sorunum var benim.
aynen hayırlısı artık doktordan iyi bir şeyleri duymayı bekliyorum bakarsın bende diyebilirim senin gibi kistim falan varmış diye doktorlardan emin olamıyorum artık kimseye güvenemiyorum...Canım bende ilk aylar eşim istiyordu ben pek yanaşmıyordum hiç aklımda da değildi yine olmadı sonra kistimi öğrendim. Belki ufakta olsa belki senin hormonların etkiliyordur en fazla. Başka bişey olduğunu düşünmüyorum. Bakalım Bi filmini çektir tüm tetkiklerini yap birden böyle düşünme. Bir karamsar daha olarak sana moral vermeye çalışıyorum ama yapacak bir şeyimiz yok ki. Elimizden geleni yapıcaz doktora gidicez gerisi takdiri ilahi artık. Çünkü biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz
Amann boş ver diyetiYaa gece gece kalkıp yapasım geldi bakk niyetler ve diyetler bozuluyor
Sende haklısın sebepsiz olunca böyle düşünmen çok normal. Sana zaten hata başta yapılmış hormonlara bakılmayarak. Belki bir ilaç verir doktor Bi bakarsın vesile olmuş prolaktin 50 civarı çıkmıştı senin dimi. O da zaten ilaçla düşüyor aman kist falan da olmasın olsa zaten gözükürdü birde onla uğraşma canımaynen hayırlısı artık doktordan iyi bir şeyleri duymayı bekliyorum bakarsın bende diyebilirim senin gibi kistim falan varmış diye doktorlardan emin olamıyorum artık kimseye güvenemiyorum...
Yok canım ya 30 çıktı bilmiyorum dün akşam eşim de öyle söyledi bence seninki çok küçük bir ilaçla çözülecek ve sen bile inanamayacaksın dedi artık bu kadar küçük bir şey olmasını beklemiyorum ben ya bilmiyorum artık Allah bilir...Sende haklısın sebepsiz olunca böyle düşünmen çok normal. Sana zaten hata başta yapılmış hormonlara bakılmayarak. Belki bir ilaç verir doktor Bi bakarsın vesile olmuş prolaktin 50 civarı çıkmıştı senin dimi. O da zaten ilaçla düşüyor aman kist falan da olmasın olsa zaten gözükürdü birde onla uğraşma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?