Canım benimde 26ydı kendi kendine düştü. Eğer ufak bir sorun olmasaydı çıkardı mutlaka. Bi sen rahim filmini de çektirdeYok canım ya 30 çıktı bilmiyorum dün akşam eşim de öyle söyledi bence seninki çok küçük bir ilaçla çözülecek ve sen bile inanamayacaksın dedi artık bu kadar küçük bir şey olmasını beklemiyorum ben ya bilmiyorum artık Allah bilir...
ama benimki düşüyor mu onu bilmiyorum işte ya şu doktora gideyim de yumurtlamak üzereyim işte bu ay geçirdim ya süreyi ekimde kesin çektireceğim.Canım benimde 26ydı kendi kendine düştü. Eğer ufak bir sorun olmasaydı çıkardı mutlaka. Bi sen rahim filmini de çektirde
Canım onu aydan aya kontrol eder zaten doktor eğer yükselirse veya ilaç gerek görürse ilaca başlatır. Benim sınırda çıkınca diğer ay tekrar istemişti. Hem rahim filmi de bir çok kişiye vesile olmuş sen umudunu yüksek tut bakalım onlar nasıl çıkacak.ama benimki düşüyor mu onu bilmiyorum işte ya şu doktora gideyim de yumurtlamak üzereyim işte bu ay geçirdim ya süreyi ekimde kesin çektireceğim.
doktora gidince ekstra bir şey söylerse hemen haber edeceğim zaten bakalım ne çıkacak belki bilmediğimiz bakmadığımız bir şey söyler bir de bugün karnım kasıklarımda bir ağrı var anlamadım ağrı kesici mi içsem acaba?Canım onu aydan aya kontrol eder zaten doktor eğer yükselirse veya ilaç gerek görürse ilaca başlatır. Benim sınırda çıkınca diğer ay tekrar istemişti. Hem rahim filmi de bir çok kişiye vesile olmuş sen umudunu yüksek tut bakalım onlar nasıl çıkacak.
Bu arada bana da hiç bir doktor amh testi yapmadı ama galiba ultrasonda belli oluyormuş yumurta sayısı galiba bende onu çok merak ediyorum
O bende de oldu sol kasığıma ağrı girdi dedim eyvah adam yokken ordan mı yumurtam gelişiyor acabadoktora gidince ekstra bir şey söylerse hemen haber edeceğim zaten bakalım ne çıkacak belki bilmediğimiz bakmadığımız bir şey söyler bir de bugün karnım kasıklarımda bir ağrı var anlamadım ağrı kesici mi içsem acaba?
aynı biliyor musun sol kasığımda bir ağrı var ama karnım da ağrıyor yani bilemiyorum... yumurta mı gelişiyor yine mi enfeksiyon olduO bende de oldu sol kasığıma ağrı girdi dedim eyvah adam yokken ordan mı yumurtam gelişiyor acabahep kistin olduğu yerden sağdan gelişiyordu
Canım benim yine arada kaybolan şekilde oldu bi ağrı giriyor sonra çıkıyor dün öyleydi. Şuan bişey yok ama bakalım. Her yerim ağrıdığı için yoruldum artıkaynı biliyor musun sol kasığımda bir ağrı var ama karnım da ağrıyor yani bilemiyorum... yumurta mı gelişiyor yine mi enfeksiyon oldu
kendimizi dinleme sanatı... :)Canım benim yine arada kaybolan şekilde oldu bi ağrı giriyor sonra çıkıyor dün öyleydi. Şuan bişey yok ama bakalım. Her yerim ağrıdığı için yoruldum artık
Ayy sorma valla. Ama ben bıktım artık 24 yaşındayım ama bu yaşa kadar hep derdini tam bulamadığım hastalıklar yaşıyorumkendimizi dinleme sanatı... :)
vallahi ben de 27 yaşındayım öle büyük hastalıklarım olmadı çok şükür bir böbrek taşı olayım var onun dışında da iyiyim yani bir tek buna bu kadar uğraştım üzerine düştüm artık ne olacak bilemiyorum...Ayy sorma valla. Ama ben bıktım artık 24 yaşındayım ama bu yaşa kadar hep derdini tam bulamadığım hastalıklar yaşıyorumen sonda bu olunca bıkkınlık geldi son kozlarımı oynuyorum
Müge anlıdaki kadın gibi başlıcam şimdi Zeynep Ergülvallahi ben de 27 yaşındayım öle büyük hastalıklarım olmadı çok şükür bir böbrek taşı olayım var onun dışında da iyiyim yani bir tek buna bu kadar uğraştım üzerine düştüm artık ne olacak bilemiyorum...
ayyyyyyyyyy İlahi diloş ya ne güldüm maşallah yine de yıkılmadın hayattasın yaşıyorsun yani o da bir şey gerçekten en azından çabalıyoruz ya bu da bir şey :)Müge anlıdaki kadın gibi başlıcam şimdi Zeynep Ergülbir kulağım sağır bir gözüm görmüyor diye sayıyordu ya
Ben omurilik ameliyatı oldum 22 24 platinim var onla çok uğraştım. Sonra Bi cilt problemim var hangi doktora gitsem farklı konuşuyor ondan da çok çektim falan filan daha bir sürü şey. Yanii yoruldum Bi yerimden bişey çıkmasa artık diyorum da..
Ayy sağol canım herşeye rağmen arada güldürmeyi severimayyyyyyyyyy İlahi diloş ya ne güldüm maşallah yine de yıkılmadın hayattasın yaşıyorsun yani o da bir şey gerçekten en azından çabalıyoruz ya bu da bir şey :)
dimi insana en çok bu koyuyor bazılarının 5 saniye de elde ettiği şeyi bu kadar çabalamamız bize hayatın dersi işte onu bilmemiz lazım... yine de çok üzmeyelim ya belli olmaz bakarsın bu ay sıfır tedaviyle kalabiliriz...Ayy sağol canım herşeye rağmen arada güldürmeyi severimdiyorum Allahım çektiklerimin mukafatını göster bana kendimi geçtim de bu çook içime dokundu işte
Benim imkansız şuan da sana inşallah olur canım benim çok isterim gerçekten. Evet hepsi birer imtihan bize sabah gördüm birisini 11 kez tüp bebek denemiş en sonda olmuş. Çok zor hem maddi hem manevi yıkım zaten. O yüzden şimdiden olumsuzluğa kapılırsak başka bişey olduğunda ne yaparız? Bunu sürekli hatırlatmamız lazım kendimizedimi insana en çok bu koyuyor bazılarının 5 saniye de elde ettiği şeyi bu kadar çabalamamız bize hayatın dersi işte onu bilmemiz lazım... yine de çok üzmeyelim ya belli olmaz bakarsın bu ay sıfır tedaviyle kalabiliriz...
en çok bundan korkuyorum biliyor musun bu kadar denemekten Rabbim yardımcımız olsun...Benim imkansız şuan da sana inşallah olur canım benim çok isterim gerçekten. Evet hepsi birer imtihan bize sabah gördüm birisini 11 kez tüp bebek denemiş en sonda olmuş. Çok zor hem maddi hem manevi yıkım zaten. O yüzden şimdiden olumsuzluğa kapılırsak başka bişey olduğunda ne yaparız? Bunu sürekli hatırlatmamız lazım kendimize
Benimde korkum aynı ama inşallah öyle olmayacak biz böyle düşünücezen çok bundan korkuyorum biliyor musun bu kadar denemekten Rabbim yardımcımız olsun...
bugüüüüün çok olumlu düşünerek başladım güne hadi hayırlısı diyelim :)Benimde korkum aynı ama inşallah öyle olmayacak biz böyle düşünücez
Günaydın canın istediğin güzellikler seni bulsunbugüüüüün çok olumlu düşünerek başladım güne hadi hayırlısı diyelim :)
sana da günaydın canım seni de inşallah mucizelerle dolu olsun...Günaydın canın istediğin güzellikler seni bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?