Günaydın dilossss görüşemiyoruzGünaydın canın istediğin güzellikler seni bulsun
Evet canım görüşemedik vallahi nasılsın iyi misinnGünaydın dilossss görüşemiyoruz
İnşAllah canım doktora gidersen falan haberdar et bizleri desana da günaydın canım seni de inşallah mucizelerle dolu olsun...
ilk buraya yazacağım emin ol salıya bir şey kalmadı Allahtan sabah erkenden orada olurum inşallah güzel şeyler söyler... :)İnşAllah canım doktora gidersen falan haberdar et bizleri de
Evet canım görüşemedik vallahi nasılsın iyi misinn
İnşAllah canım az kalmış bak kötü bişey duymacaksın inşallahilk buraya yazacağım emin ol salıya bir şey kalmadı Allahtan sabah erkenden orada olurum inşallah güzel şeyler söyler... :)
Napayım ev işleri bende uğraşıyorum evin hem erkeği hem kadını olarakIyiyim canım evde oturuyomsen neler yapiyosun
Amin canım inşallah ama ikilemde kaldım ac bu ay korunmalı mıydım doktor gördükten sonra mı denemeye devam etseydim bilemedimİnşAllah canım az kalmış bak kötü bişey duymacaksın inşallah
Niye ki canım hiç bişey olmaz kiAmin canım inşallah ama ikilemde kaldım ac bu ay korunmalı mıydım doktor gördükten sonra mı denemeye devam etseydim bilemedim
Napayım ev işleri bende uğraşıyorum evin hem erkeği hem kadını olarak
Evini fazla özletme kıızyaa kolay gelsin kadınlar öyledir hem kadın hem erkek işlerini becerir ben tatilde gibiyim rahatım şimdilik
Bilemedim eğer bir sıkıntı varsa tedavi için ilaç falan verirse bir sorun olur mu diye düşündüm ama zaten olmuyor ki boşuna korunmama da gerek yokNiye ki canım hiç bişey olmaz ki
Ohhh bize de lazım öyle tatil misssayaa kolay gelsin kadınlar öyledir hem kadın hem erkek işlerini becerir ben tatilde gibiyim rahatım şimdilik
Boş ver biraz yalnız kalsın akıllansınEvini fazla özletme kıız
Aynen canım tavsiye ederim diyemem ama iyi geliyo aradaOhhh bize de lazım öyle tatil misssa
Canım bildiğim kadarıyla bi prolaktin için kullanılıyor ilaçBilemedim eğer bir sıkıntı varsa tedavi için ilaç falan verirse bir sorun olur mu diye düşündüm ama zaten olmuyor ki boşuna korunmama da gerek yok
Ahaha sen bilirsin canım en iyisiniBoş ver biraz yalnız kalsın akıllansın
Ben onları değilde miyom kist falan vardır diye şüpheleniyorum ya öyle bir şey varsa belki antibiyotik falan da başlar mı bilemedimCanım bildiğim kadarıyla bi prolaktin için kullanılıyor ilaçMaviesil23 kullanıyor hatta korunmana gerek yok. Birde polikistik over gibi bişey olursa veya yatkınlık doktor inofolic combi önerebiliyor o da folik asit içeren Bi ilaç zaten onda da korunmaya gerek yok. Ayrıca bak benim Bi 8 birde 9 kusur çıkmış fsh sonra da 6ya düşmüş yani genellikle kendi kendine oynuyor bu değerler mi diyim artık
Prolaktinin tam sınırda çıkmış aslında onun için çok endişelenme bence benim mart ayındada 59 çıkmıştı dostinex kullanıyodum korunmadım da doktorum korunmanı gerektirecek bi durum yok dedi ilac bittikten sonra da hamile kaldım zaten ama kimyasal oldu işte. Bu ay da prolaktin 107 çıktı yine dostinex kullanıyorum ve famera kullanıp yumurta takibi yapıyoruz o yüzden korunmayı falan düşünme ve bu hormonu yükselten en önemli şey de stresmiş canım bilgin olsun. Bunu düşünüp stres yapma daha da yükselmesin, kendini rahatlatmaya çalış canımBilemedim eğer bir sıkıntı varsa tedavi için ilaç falan verirse bir sorun olur mu diye düşündüm ama zaten olmuyor ki boşuna korunmama da gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?