Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar buraya yazamadım çünkü yeni bugün gitme fırsatım oldu hastaneye kan vermeden önce doktor bi ultrasonla baktı karnımda bişey göremedi kan istedi daha sonucum çıkmadı sata göre 5 hafta 2 günlük oluyor görünmemesi normaldir inşallah sonucu yazarım

Bilemedim eğer bir sıkıntı varsa tedavi için ilaç falan verirse bir sorun olur mu diye düşündüm ama zaten olmuyor ki boşuna korunmama da gerek yok
Canım bildiğim kadarıyla bi prolaktin için kullanılıyor ilaç Maviesil23 kullanıyor hatta korunmana gerek yok. Birde polikistik over gibi bişey olursa veya yatkınlık doktor inofolic combi önerebiliyor o da folik asit içeren Bi ilaç zaten onda da korunmaya gerek yok. Ayrıca bak benim Bi 8 birde 9 kusur çıkmış fsh sonra da 6ya düşmüş yani genellikle kendi kendine oynuyor bu değerler mi diyim artık

Ben onları değilde miyom kist falan vardır diye şüpheleniyorum ya öyle bir şey varsa belki antibiyotik falan da başlar mı bilemedim

Bilemedim eğer bir sıkıntı varsa tedavi için ilaç falan verirse bir sorun olur mu diye düşündüm ama zaten olmuyor ki boşuna korunmama da gerek yok
Prolaktinin tam sınırda çıkmış aslında onun için çok endişelenme bence benim mart ayındada 59 çıkmıştı dostinex kullanıyodum korunmadım da doktorum korunmanı gerektirecek bi durum yok dedi ilac bittikten sonra da hamile kaldım zaten ama kimyasal oldu işte. Bu ay da prolaktin 107 çıktı yine dostinex kullanıyorum ve famera kullanıp yumurta takibi yapıyoruz o yüzden korunmayı falan düşünme ve bu hormonu yükselten en önemli şey de stresmiş canım bilgin olsun. Bunu düşünüp stres yapma daha da yükselmesin, kendini rahatlatmaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…