Kız ne antibiyotiği ne kisti miyomu maşallahın var senin. Hem onlara antibiyotik verilmez ki. Bak benim de kistim var duruyo öyle işte. He ben gebelik düşünmeseydim eğer doktor ya doğum kontrol hapı ya da bi ilaç var dedi şimdi adını hatırlamıyorum adetten kesiyormuş galiba (gebelik gibi 8 9 ay kesiyormuş o kadar ay kullandırıyorlarmış herhalde geçmiş zaman tam hatırlamıyorum) onu verecekti. Zaten sende öyle bişey olsa sürekli gitmişsin illaki ultrasonda gözükür. Bak senin hormonlarına da normal diyecekler bence gör ve gittiğin doktor diğer ay tekrar isteyebilir (bence böyle kontrol edilmesi gerek zaten) benim aralıklı olarak yapıldı.Ben onları değilde miyom kist falan vardır diye şüpheleniyorum ya öyle bir şey varsa belki antibiyotik falan da başlar mı bilemedim
Ben anca mezarda bırakacağım şu stresi yahu yada hamileProlaktinin tam sınırda çıkmış aslında onun için çok endişelenme bence benim mart ayındada 59 çıkmıştı dostinex kullanıyodum korunmadım da doktorum korunmanı gerektirecek bi durum yok dedi ilac bittikten sonra da hamile kaldım zaten ama kimyasal oldu işte. Bu ay da prolaktin 107 çıktı yine dostinex kullanıyorum ve famera kullanıp yumurta takibi yapıyoruz o yüzden korunmayı falan düşünme ve bu hormonu yükselten en önemli şey de stresmiş canım bilgin olsun. Bunu düşünüp stres yapma daha da yükselmesin, kendini rahatlatmaya çalış canım
Yok hiç kullanmadım işte ama yumurta dönemindeydim en son gittiğimde ve bu yumurtalar kendiliğinden iyi olgunlaşmış çatlamasında da sıkıntı yok diyordu Yalan değilse bilmiyorum işte salı günü yeni bir şey demesin de artık ay ne bileyim herşeyi düşünüyorum artık eşimi çok bunalttım galiba çocuk istememeye başladıKız ne antibiyotiği ne kisti miyomu maşallahın var senin. Hem onlara antibiyotik verilmez ki. Bak benim de kistim var duruyo öyle işte. He ben gebelik düşünmeseydim eğer doktor ya doğum kontrol hapı ya da bi ilaç var dedi şimdi adını hatırlamıyorum adetten kesiyormuş galiba (gebelik gibi 8 9 ay kesiyormuş o kadar ay kullandırıyorlarmış herhalde geçmiş zaman tam hatırlamıyorum) onu verecekti. Zaten sende öyle bişey olsa sürekli gitmişsin illaki ultrasonda gözükür. Bak senin hormonlarına da normal diyecekler bence gör ve gittiğin doktor diğer ay tekrar isteyebilir (bence böyle kontrol edilmesi gerek zaten) benim aralıklı olarak yapıldı.
Sen hiç femara klomen tarzı Bi ilaç kullanmamıştın dimi? Belki yüksek çıkan hormonların sebebi de benim gibi hafif yumurta tembelliği diyebilir sana (en büyük ihtimal) onun içinde 1 ay boyunca kontrolde olman lazım takip etmesi lazım
Canım bi gitte takibini yapsın en azından bence takip yapmadan bişey söylemek zordur. Benim eşimde benim üzülmeme üzülüyor artık bişey demekte istemiyorumYok hiç kullanmadım işte ama yumurta dönemindeydim en son gittiğimde ve bu yumurtalar kendiliğinden iyi olgunlaşmış çatlamasında da sıkıntı yok diyordu Yalan değilse bilmiyorum işte salı günü yeni bir şey demesin de artık ay ne bileyim herşeyi düşünüyorum artık eşimi çok bunalttım galiba çocuk istememeye başladı
Benim eşim senin gibi takan yok bunu sen çok abarttın diyor offf bilmiyorum ben abartıyorum galiba ya olmuyor diye bu ay olursa iyi rezil olacağımCanım bi gitte takibini yapsın en azından bence takip yapmadan bişey söylemek zordur. Benim eşimde benim üzülmeme üzülüyor artık bişey demekte istemiyorum
Allah korusun kız ne mezarıBen anca mezarda bırakacağım şu stresi yahu yada hamilekaldığımda o da olursa işte
Eşin henüz kadınlarkulubunu görmemişBenim eşim senin gibi takan yok bunu sen çok abarttın diyor offf bilmiyorum ben abartıyorum galiba ya olmuyor diye bu ay olursa iyi rezil olacağım
Benim eşim senin gibi takan yok bunu sen çok abarttın diyor offf bilmiyorum ben abartıyorum galiba ya olmuyor diye bu ay olursa iyi rezil olacağım
Eşin henüz kadınlarkulubunu görmemişyalnız değilim benim gibi dolu kadın var deseydin
Olan eşlerimizede oluyo valla artık onları üzmemek içinde ayrı bi çaba sarfediyoruz. Geçen hafta doktora gittiğimde doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi notunda görmemiş, odaya girince gülümseyerek hoşgeldin canım 22 haftalık olmuşuz dedi tabi ben şokCanım bi gitte takibini yapsın en azından bence takip yapmadan bişey söylemek zordur. Benim eşimde benim üzülmeme üzülüyor artık bişey demekte istemiyorum
Ben biz bu işi normal yolla başarıcaz içimden öyle geçiyoBakMaviesil23 doğru söylüyor eşin buradakileri okusa ne der acaba
Bende diyorum bu gidişle tüp bebek yolcusu olucam herhalde düşün düşün dur
Yok kistim büyür mü yok alınırsa ne olur bir sürü kaygı kafada. Adamlar rahat tabi ne olursa herşeyi kadınlar çekiyor
Canım benim ya benim bile içime oturdu. Onlarda nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar artık çok normal ellerinden bişey gelmiyor. Doğru çoğu şeyi biz çekiyoruz ama onlarda ellerinden bişey gelmiyor ona üzülüyorlar. Ah şu üzüntülerden streslerden Bi çıkabilsek..Olan eşlerimizede oluyo valla artık onları üzmemek içinde ayrı bi çaba sarfediyoruz. Geçen hafta doktora gittiğimde doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi notunda görmemiş, odaya girince gülümseyerek hoşgeldin canım 22 haftalık olmuşuz dedi tabi ben şoksuratım düştü ağladım ağlıcam nerdeyse sonra yanlışınız var dedim aaa çok özür dilerim notumu şimdi gördüm diye toparlamaya çalıştı ama nafile o an tuttum kendimi. Odadan çıktıktan sonrada dayanamadım eşime sarılıp ağladım ağlayarak da anlattım olanı o da beni böyle görünce çok üzüldü teselli etti beni ama tüm gün morali hiç düzelmedi. O günden sonra hep yanında şen şakrak davranıyorum, bebek konusunu açmıyorum artık onu öyle görünce daha çok üzüldüm. Velhasılı bu bebek özlemi bi tek bizi değil onlarıda çok üzüyo aslında biz bu kadar üzülüyoruz diye üzülüyolar. Bu hayatta ailemiz eşimiz en değerlilerimiz evlat sahibi olmak nasibimizde varsa eğer tevekkül edip beklicez eğer yoksa da sabrını isteyip dua edicez yapıcak bişey yok böyle kendimizi hırpalayarak da evliliğimize zarar vermemek lazım yoksa bu stresler çok hırpalar bizleri ne uzun yazmışım ya Rabbim hepimizin bi gün buraya hamileeeyiiiimmmm kızlarrrrr diye yazmamızı nasip eder inşaAllahhh çoookk aminnn
Vallahi ben son kozlarımı oynuyorum artıkBen biz bu işi normal yolla başarıcaz içimden öyle geçiyo
Aynen öyle canım sürecin çoğu bizde bitince onlara beklemek düşüyo bu stresli zamanları tez zamanda atlatırız inşaAllahCanım benim ya benim bile içime oturdu. Onlarda nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar artık çok normal ellerinden bişey gelmiyor. Doğru çoğu şeyi biz çekiyoruz ama onlarda ellerinden bişey gelmiyor ona üzülüyorlar. Ah şu üzüntülerden streslerden Bi çıkabilsek..
Amin kuzum aminn seninde takip etmen gerekiyo tabi ki kist var sonuçta peki bu kist gebeliğe engel mi doktor ne söylüyo?Vallahi ben son kozlarımı oynuyorum artık
Bi yandan acele etmem lazımmış gibi geliyor
Bi yandan amaan yeter artık sal gitsin diyorum
Psilojiler alt üst bak sen ne güzel halaa pozitifsin
Dediğim gibi beni en çok endişelendiren kist o olmasa bende akışına bırakabilirdim. Ama şimdi daha da büyümeden elimden gelen herşeyi yapmalıyım gibi düşünüyorum
Sonra bir an geliyor herşeyden pes ediyorum
Bakalım nolucaz Allah sonumuzu hayır etsin
Amin aminn amiiin inşallahAynen öyle canım sürecin çoğu bizde bitince onlara beklemek düşüyo bu stresli zamanları tez zamanda atlatırız inşaAllah
Tüplerde yapışıklık yapıyor, kalitesini düşürüyor 5 cmi geçince doktorlar cerrahi işlemi düşünebiliyorlar benim 3 cm şuan. Doktordan doktora farkediyor aslındaAmin kuzum aminn seninde takip etmen gerekiyo tabi ki kist var sonuçta peki bu kist gebeliğe engel mi doktor ne söylüyo?
İlk gittiğim doktor bu kistle biraz zor hamile kalırsın demişti orda öğrenmiştim zatenAmin kuzum aminn seninde takip etmen gerekiyo tabi ki kist var sonuçta peki bu kist gebeliğe engel mi doktor ne söylüyo?
Besin ve takviye dediği ne oluyoki acaba onlarıda kullanıyo musun canım? Avokado yemenin de yumurta gelişmine çok iyi geldiğini söylüyolar onu da denedin mi bi de ananas suyu. Ben avokadoyu denemek için aldım ama hiç yiyemedim tadı çok kötü geldi banaİlk gittiğim doktor bu kistle biraz zor hamile kalırsın demişti orda öğrenmiştim zaten
İkinci ve şuan gittiğim doktor ise bize tek tüp yeterli diyor ama yumurtam da genellikle kistin olduğu taraftan gelişiyor
Sanırım o yüzden olmuyor
Canım yumurta kalitesini arttırmak gerekiyormuş sanırım da hani bu takviye ilaçları var ya onlardan kullanmak gerek sanırım. Ek olarak arı sütü polen propolis falan aldım onlar içinde çok faydası oluyor diyorlar. Bir de hafif yumurta tembelliği olunca inofolic combi kullanıyorum.Besin ve takviye dediği ne oluyoki acaba onlarıda kullanıyo musun canım? Avokado yemenin de yumurta gelişmine çok iyi geldiğini söylüyolar onu da denedin mi bi de ananas suyu. Ben avokadoyu denemek için aldım ama hiç yiyemedim tadı çok kötü geldi banaEşin geldiğinde direk aşılama yaptırman daha iyi olur gerçekten de en azından o zamanda olup olmadığını görmüş olursun en kötü ihtimal tüp bebek var onda tutma ihtimali daha yüksek umudunu kırma sakın doktor da söylemiş zaten tek tüp de yeter diye Allahtan ümit kesilmez hiç ummadığın bi an da müjdeli haber alırsın belki
Zor tabi canım Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasınCanım yumurta kalitesini arttırmak gerekiyormuş sanırım da hani bu takviye ilaçları var ya onlardan kullanmak gerek sanırım. Ek olarak arı sütü polen propolis falan aldım onlar içinde çok faydası oluyor diyorlar. Bir de hafif yumurta tembelliği olunca inofolic combi kullanıyorum.
Avokado ananas bende duydum ama daha avokado denemedim hiç o da aklımda. Demiştim ya aşılamaya bomba gibi hazırlanıyorum diyebakalım inşallah en azından yumurta kalitesi artarsa tutma ihtimali olur. Ama aşılama içinde genellikle erkek faktörlü durumda tutma olasılığı yüksekmiş hevesim kırılmadı değil
Keşkee alsam canım hepimiz alsak hiç ummadığımız zamanda. Ne kadar sevinirim var ya sizdende haberini alsam herkesi dert ediyorum ben içimde
Kimse bu durumu çekmesin çok zor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?